Vodafone Belváros - Vodafone.hu

Kapcsolat

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

 1. Gyere és nézz be legokosabb üzletünkbe!

  A Vodafone Belváros az a hely, ahol személyesen próbálhatod ki a Vodafone legmodernebb szolgáltatásait és azokat a készülékeket, amelyek a jövő legjavát jelentik. 9 gyártó több mint 70 okostelefon modellje, hazánkban máshol elérhetetlen ritkaságok várnak rád a Vodafone Belvárosban!

  Próbáld ki! Ismerd meg! Hol vagyunk?

 2. Nem csak a legújabb készülékeket találod meg itt, mi abban is segítünk neked, hogy a leginkább megfelelőt válaszd közülük és megmutassunk mindent, amire csak képes leszel vele. Mindegyik kiállított modell ugyanis igazi, működő készülék, amit rögtön ki is próbálhatsz, és ha segítségre van szükséged, nyugodtan fordulhatsz a Vodafone Belváros szakértő személyzetéhez, akik örömmel segítenek neked kiválasztani a számodra legmegfelelőbb készüléket!

  Fedezd fel! Ismerd meg! Hol vagyunk?

 3. Legokosabb üzletünkben a Vodafone Belváros szakértőink részletesen bemutatják neked, mi mindent tudnak az egyes készülékek. Jelentkezz be előre az egyik kurzusunkra, és távozz profiként! A részvétel ingyenes, sőt vendégünk vagy egy csésze kávéra is!
  Regisztrálj itt: www.vodafonesmartstore.hu

  Fedezd fel! Próbáld ki! Hol vagyunk?

 4. A budapesti Fashion Streeten

  Vodafone Belváros
  1061 Budapest, Deák tér 6.
  H-SZ: 10:00-20:00, V: 10:00-19:00
  http://www.vodafone.hu/uzletkereso

  Fedezd fel! Próbáld ki! Ismerd meg!


4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube