Tabletek és tarifáik - Vodafone.hu

BreadcrumbPortlet

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése


MobilNet
Start

MobilNet
Medium

MobilNet
Extra

Havonta felhasználható belföldi adatmennyiség*
(akár 4G/LTE hálózaton is lefedettségtől függően)
4 GB 10 GB 20 GB
+100 GB
csúcsidőn kívül (00.00 - 06.00)
Kínált sávszélesség
i

Garantált le- és feltöltési sebesség az ÁSZF 4.1 pontjában meghatározottak szerint 0/0 Mbit/s

75 Mbit/s
letöltési sebesség
25 Mbit/s feltöltési
sebesség
75 Mbit/s
letöltési sebesség
25 Mbit/s feltöltési
sebesség
75 Mbit/s
letöltési sebesség
25 Mbit/s feltöltési
sebesség
Havidíj mobil Mifi routerrel vagy készülék nélkül 2 éves határozott idejű szerződéssel, e-Packkel 3 490 Ft 4 490 Ft 6 990 Ft
Automatikus
ExtraAdat opció* az adatforgalom elhasználása után aktiválódik
1 GB
930 Ft/hó
1 GB
930 Ft/hó
1 GB
930 Ft/hó

Vásárlás tablettel

Vásárlás tablettel

Vásárlás tablettel

* Az opcióban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon történő kiegészítő adatopció vásárlásával van lehetőség. Az Automatikus ExtraAdat a Netinfo oldalon illetve a 1270-es telefonszámon mondható le. További részletek

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat

Kérdésed van? Keress minket és elintézzük!

Hívd a 1401-et hétfőtől péntekig 8:00-tól 20:00-ig,
és minden kérdésedre
választ adunk.

A hívás díja a Vodafone
hálózatából díjmentes, más
hálózatból 49 Ft/perc.

Mire elég a 4GB adatforgalom?

Több mindenre, mint gondolnád! Ennyi internettel 4 és fél napig folyamatosan böngészheted a netet, 4 órán át nézheted kedvenc YouTube videóidat, meghallgatsz 35 órányi számot, vagy megnyithatsz közel 500 képes Facebook-posztot!***

+100 GB éjszaka

MobilNet Extra csomagunkban havonta 100 GB éjszaka (00:00-06:00 között) felhasználható adatot találsz, hogy a gép akkor is dolgozhasson, amikor az alkotó pihen.

Extra adat

Aktuális adatforgalmadat online követheted a Netinfo oldalon, ahol kiegészítő adatopciót is vásárolhatsz, ha nagyobb adatmennyiségre volna szükséged.

Kiegészítő információk

* Az opcióban foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon történő kiegészítő adatopció vásárlásával van lehetőség. Az Automatikus ExtraAdat a Netinfo oldalon illetve a 1270-es telefonszámon mondható le.
*** A fenti példák értékeit átlagos file méreteket alapul véve normál felhasználói szokások mellett kalkuláltuk. Az ettől való eltérést nagyban befolyásolhatja a letöltött állományok minősége és egyéb technikai paraméterei (pl. tömörítési minőség).
A MobilNet Start, Medium, Extra ajánlatok visszavonásig érhetők el egyéni előfizetők részére. Készülékvásárlás esetén egy előfizető maximum 2 készüléket vásárolhat. A MobilNet csomagok esetén a havidíjban foglalt adatforgalom a belföldi küldött és fogadott adatmennyiség együttes havi összegét jelenti, ami a következő hónapra nem vihető át. A számlázási egység 10 Kbyte. A havidíjban foglalt forgalmi keret időkorlátozás nélkül bármely napszakban felhasználható (kivéve kiegészítő éjszakai ExtraAdat, mely minden nap 00:00-06:00 óra között használható fel a szerződés határozott időtartama alatt, kizárólag belföldön). A MobliNet tarifákhoz a havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően számlázási ciklusonként egy alkalommal automatikusan aktiválódó, 1 GB belföldi adatforgalmat tartalmazó Automatikus ExtraAdat opció kapcsolódik, melynek díja 930 Ft. Az Automatikus ExtraAdat 1 GB opció adatforgalma az adott számlaciklus végéig felhasználható, nem megosztható. Az Automatikus ExtraAdat felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon (netinfo.vodafone.hu) történő ExtraAdat opció (kiegészítő opció) vásárlásával van lehetőség. A garantált le- és feltöltési sebesség az ÁSZF 4.1-es pontjában meghatározottak szerint 0/0 Mbit/s. További feltételek és információk, illetve a tarifák tartalma az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a Lakossági ÁSZF Díjszabás A/2.3. pontjában és a www.vodafone.hu/internet oldalon. A tarifacsomagokhoz elérhető aktuális eszközkínálatról és azok áráról a mindenkor érvényes Készülék Árlista irányadó. A készülékajánlatok a készlet erejéig elérhetők. A műszaki paraméterek a gyártóktól származnak, a képek illusztrációk. A készülékek csak Vodafone magyarországi előfizetői kártyával használhatók. Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetőek a www.vodafone.hu/hulladekkezeles weboldalon.
Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Az e-Pack igénybevétele esetén, kedvezőbb havi előfizetési díj ellenében az Előfizető vállalja, hogy valamennyi előfizetése tekintetében E-számlát vesz igénybe, a számla kiegyenlítése a számlán feltüntetett fizetési határidőig a a www.vodafone.hu/szamlabefizetes oldalon vagy az E-számla profilon vagy a Vodafone mobil alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, OTP bankautomatákon keresztül megtörténik. Amennyiben az Előfizető valamely hónapban nem tesz eleget a fenti feltételek bármelyikének, a következő havi számláján MobilNet Start Előfizetők esetében bruttó 500 Ft, MobilNet Medium és Extra Előfizetők esetén bruttó 1000 Ft egyszeri díj kerül kiterhelésre. Ha az Előfizető egy hónapban több e-Pack feltételt is megszeg, az e-Pack feltételek nem teljesítésének díja ebben az esetben is csak havi egy alkalommal kerül kiszámlázásra. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő 2 éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, a Lakossági ÁSZF 12.6.12 pontjában, illetve az Előfizetői Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel és megfelelő tarifával rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ASZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. A 4G/LTE technológiához kapcsolódóan kínált sávszélesség le/feltöltéskor 75/25 Mbit/s, 3G hálózat esetén le/feltöltéskor 42/5,7 Mbit/s. A garantált le- és feltöltési sebesség minden technológiához tartozó lefedettségi területen 0/0 Mbit/s. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon.
A Vodafone Family keretein belül igénybe vehető, visszavonásig érvényes MobilNet Tablet akcióban bármilyen MobilNet tablet E tarifacsomagokra szerződő új Előfizető havonta bruttó 1000 Ft havidíj kedvezményre jogosult, 2 éves határozott idejű szerződés, készülékkel történő vásárlása esetén, 24 hónapig. Vodafone Family kedvezmény legalább 2 azonos névre, 2 éves havidíjas előfizetés mellé, 2-4. előfizetésekre érhető el.
A visszavonásig elérhető éjszakai ExtraAdat 100 GB akció keretében a MobilNet Extra tarifacsomaggal rendelkező Előfizető havonta további 100 GB éjszakai adat (00:00-06:00 óra között) igénybevételére jogosult. Az akció részletes feltételei a Lakossági ÁSZF 5. Akciók 4. pontjában találhatók.


4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube