Tarifák internettel - Vodafone.hu - Internet számítógépen

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Elfogyott
az adat-
mennyiséged?

Vásárolj ExtraAdat kiegészítő adatopciót mobilinternet előfizetésedhez!

Automatikus ExtraAdat

Élvezd MobilNet tarifáinkat gondmentesen és ne aggódj ha elfogy az adatod, mivel lassítás helyett automatikusan további 1 GB adatot biztosítunk havonta (számlazárásonként egy alkalommal), amit a számlazárás végéig, teljes sebességgel használhatsz fel! Az Automatikus ExtraAdat díját csak az opcióban foglalt adatforgalom megkezdése esetén számlázzuk ki. Amennyiben egyéb kiegészítő adatopciót rendelsz, úgy elsőként annak adatkeretét használhatod fel.

 

MobilNet Start

MobilNet Medium

MobilNet Extra

Mivel érhető el? Tablet, MiFi
Automatikus
ExtraAdat 1 GB

929 Ft

Havonta Megújuló ExtraAdat

Amennyiben Havonta Megújuló ExtraAdat opciónkat választod, elég egyszer megrendelned ExtraAdat-odat a Netinfo oldalon keresztül, és mi automatikusan minden hónapban tarifádban foglalt adatkeretedet további 2 GB adattal egészítjük ki!

 

MobilNet Start

MobilNet Medium

MobilNet Extra

Mivel érhető el? Tablet, MiFi
Megújuló ExtraAdat 2 GB
990 Ft
Kiegészítő információk

A MobilNet Start, Medium, Extra ajánlatok visszavonásig érhetők el egyéni előfizetők részére. Készülékvásárlás esetén egy előfizető maximum 2 készüléket vásárolhat. A MobilNet csomagok esetén a havidíjban foglalt adatforgalom a belföldi küldött és fogadott adatmennyiség együttes havi összegét jelenti, ami a következő hónapra nem vihető át. A számlázási egység 10 Kbyte. A havidíjban foglalt forgalmi keret időkorlátozás nélkül bármely napszakban felhasználható (kivéve kiegészítő éjszakai ExtraAdat, mely minden nap 00:00-06:00 óra között használható fel a szerződés határozott időtartama alatt, kizárólag belföldön). A MobliNet tarifákhoz a havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően számlázási ciklusonként egy alkalommal automatikusan aktiválódó, 1 GB belföldi adatforgalmat tartalmazó Automatikus ExtraAdat opció kapcsolódik, melynek díja 930 Ft. Az Automatikus ExtraAdat 1 GB opció adatforgalma az adott számlaciklus végéig felhasználható, nem megosztható. Az Automatikus ExtraAdat felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon (netinfo.vodafone.hu) történő ExtraAdat opció (kiegészítő opció) vásárlásával van lehetőség. A garantált le- és feltöltési sebesség az ÁSZF 4.1-es pontjában meghatározottak szerint 0/0 Mbit/s. További feltételek és információk, illetve a tarifák tartalma az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a Lakossági ÁSZF Díjszabás A/2.3. pontjában és a www.vodafone.hu/internet oldalon. A tarifacsomagokhoz elérhető aktuális eszközkínálatról és azok áráról a mindenkor érvényes Készülék Árlista irányadó. A készülékajánlatok a készlet erejéig elérhetők. A műszaki paraméterek a gyártóktól származnak, a képek illusztrációk. A készülékek csak Vodafone magyarországi előfizetői kártyával használhatók. Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetőek a www.vodafone.hu/hulladekkezeles weboldalon.

Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Az e-Pack igénybevétele esetén, kedvezőbb havi előfizetési díj ellenében az Előfizető vállalja, hogy valamennyi előfizetése tekintetében E-számlát vesz igénybe, a számla kiegyenlítése a számlán feltüntetett fizetési határidőig a a www.vodafone.hu/szamlabefizetes oldalon vagy az E-számla profilon vagy a Vodafone mobil alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, OTP bankautomatákon keresztül megtörténik. Amennyiben az Előfizető valamely hónapban nem tesz eleget a fenti feltételek bármelyikének, a következő havi számláján MobilNet Start Előfizetők esetében bruttó 500 Ft, MobilNet Medium és Extra Előfizetők esetén bruttó 1000 Ft egyszeri díj kerül kiterhelésre. Ha az Előfizető egy hónapban több e-Pack feltételt is megszeg, az e-Pack feltételek nem teljesítésének díja ebben az esetben is csak havi egy alkalommal kerül kiszámlázásra. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő 2 éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, a Lakossági ÁSZF 12.6.12 pontjában, illetve az Előfizetői Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel és megfelelő tarifával rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ASZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. A 4G/LTE technológiához kapcsolódóan kínált sávszélesség le/feltöltéskor 75/25 Mbit/s, 3G hálózat esetén le/feltöltéskor 42/5,7 Mbit/s. A garantált le- és feltöltési sebesség minden technológiához tartozó lefedettségi területen 0/0 Mbit/s. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon.

A visszavonásig elérhető éjszakai ExtraAdat 100 GB akció keretében a MobilNet Extra tarifacsomaggal rendelkező Előfizető havonta további 100 GB éjszakai adat (00:00-06:00 óra között) igénybevételére jogosult. Az akció részletes feltételei a Lakossági ÁSZF 5. Akciók 4. pontjában találhatók.

Hálózatsemlegesség – egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Így tudod megrendelni!

Ha elfogyott az adatmennyiséged, akkor a netinfo.vodafone.hu oldalon vagy a Mobil Vodafone alkalmazás (Android-ra és iOS-re is elérhető) segítésével közvetlenül is vásárolhatsz további adatot mobilodról.

4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube