• English
 • Kosarad tartalma

  A kosár jelenleg üres.

  van a kosaradban
  Átvételkor fizetendő:
  Havidíj:
  Részletek

Új SIM-kártya a Vodafone-nál - Vodafone.hu - Segíthetünk?

BreadcrumbPortlet

Új SIM-kártya a Vodafone-nál

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

A Vodafone új, 3G-s SIM-kártyát vezet be 2011. január 1-től, amely a régi és az új készülékekkel is működik, harmadik generációs mobilokon pedig nagyobb tárkapacitást biztosít a telefonszámoknak, e-mail címeknek, illetve egyszerűsíti pár alapművelet és alkalmazás elérését.

Az új kártyát azoknak ajánljuk, akik gyakran cserélnek telefont, és szeretik telefonszámaikat, kontaktinformációikat a SIM-kártyán tárolni, illetve gyakran használják a telefon bizonyos alapszolgáltatásait, alkalmazásait.

2011. január 1-től már az új, nagyobb tudású 3G-s SIM-kártyát kapod, akár előfizetéses/havidíjas, akár kártyás/VitaMAX csomagot vásárolsz.

Több telefonszámot és e-mail címet tárol

Az új kártya 500 név és telefonszám tárolására alkalmas (szemben a jelenleg használatban lévővel, amely csak 250 nevet képes megjegyezni). Az új SIM előnye továbbá, hogy 250 másodlagos szám (pl. irodai szám) és 250 e-mail cím elmentésére is lehetőséget ad, ezáltal komplett kontaktlistát alakíthatsz ki SIM-kártyádon. Emellett 10 hívócsoport és 50 becenév tárolása sem lesz probléma az új kártyával.

Szolgáltatások és alkalmazások gyorsabb, egyszerűbb elérése

Az új kártya másik újdonsága az ún. SIM Toolkit, vagyis egy új menüpont (a telefonban Vodafone néven jelenik meg), amelynek segítségével számos gyakran használt szolgáltatás és alkalmazás használata válik egyszerűbbé és gyorsabbá.

Többé nem kell kódokat, különféle szolgáltatásokhoz tartozó telefonszámokat megjegyezni, a menü segíti a felhasználót, kérdés esetén hasznos információkkal szolgál. A menü segítségével lekérdezhető a beszéd-, internet- és a WAP-forgalom, és több népszerű alkalmazás (pl. Mobil Parkolás, Mobil Lottó) elérése és használata is egyszerűbb lesz.

Milyen szolgáltatások érhetők el az új Vodafone menüpontból?
 • egyenleginformációk lekérdezése
 • Mobil Parkolás
 • autópályamatrica-vásárlás
 • Mobil Lottó
 • SMS Ügyfélszolgálat
 • Vodafone live!

Fontos tudnod

A kiterjesztett SIM-telefonkönyv minden funkciója csak 3G-képes készülékekben használható. Olyan telefonokban, amelyek nem 3G-képesek, ugyanúgy működnek tárolókapacitás szempontjából, mint az eddigi SIM-kártyák. Az új Vodafone menü viszont minden készülékben használható lesz.