Vodafone

 • English
 • Kosarad tartalma

  A kosár jelenleg üres.

  van a kosaradban
  Átvételkor fizetendő:
  Havidíj:
  Részletek

BlackBerry ajánlatok - Vodafone.hu - Lakossági - Telefonok és tarifák - Aktuális ajánlatok

BreadcrumbPortlet

BlackBerry ajánlatok

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Megérkezett az új BlackBerry Z10!

Az újra felfedezett BlackBerry egy intelligens és intuitív élmény, amely folyamatosan igazodik az igényeidhez. A BlackBerry 10 operációs rendszer három fő szempont (az üzenetek, a futó alkalmazások és az összes alkalmazás) figyelembe vételével készült, így lehetővé teszi, hogy a feladatok és alkalmazások között megerőltetés nélkül, gyorsan és egyszerű kézmozdulatokkal navigálj.

 • A BlackBerry Hub-bal tekintsd meg azt, amit szeretnél, amikor szeretnéd!
 • A félregépelések ideje lejárt! A BlackBerry billentyűzet olyan mintha egy saját szerkesztőd lenne - megtanulja, hogyan írsz és alkalmazkodik a gépelési stílusodhoz.
 • A szavak már nem elegendők? Ossz meg és légy látható a BBMTM videó segítségével!
 • Visszapörgetnéd az idő kerekét? A fényképeződ Time shift üzemmódja a kép készítése előtti és utáni pillanatot is megörökíti számodra.

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése


Operációs rendszerBlackBerry 10
Kijelző1280 X 768 pixel
Méret (mm):130 x 65.6 x 9 mm
Memória2GB RAM + 16GB Flash
Kamer8MP
Akkumulátor1800 mAh
Súly (gramm):135.4 g
GPSVan

A BlackBerry Z10 magyar nyelvű használati utasítását itt érheted el.

Régebbi BlackBerry készülékről szeretnél az új BlackBerry 10 operációs rendszerrel ellátott készülékekre váltani?

Az új BlackBerry 10 operációs rendszer használó készülékek esetében nincs szükséged BlackBerry adat opcióra (BIS opció, BIS kiegészítő opció), mert csak a tarifacsomagodban foglalt belföldi adatmennyiséggel, illetve a Netinfo-n vásárolható kiegészítő adatopciók segítségével létesíthetsz internet kapcsolatot az új BlackBerry készülékeddel.*
Az előbbiek azt is jelentik, hogy ezen készülékek esetében nem kell időt töltened a BIS* szolgáltatás regisztrálásával. Az erősebb hardvernek, a nagyobb kijelzőnek, valamint az új operációs rendszernek köszönhetően az eddigi BlackBerry készülékekhez képest sokkal jobb böngészési élményben lesz részed!

*Amennyiben OS.7. vagy annál régebbi BlackBerry szoftverrel ellátott készüléket használsz, az itt leírtak érvényesek.

*A tömörítés mellett a régebbi BlackBerry operációs rendszerekre jellemző titkosítás sem érhető el a BlackBerry 10 operációs rendszert használó készülékeken.

Gyakori kérdések:

Az alábbi üzletekben tudod megvásárolni az új Z10 készüléket
DunaPlaza:1138 Budapest Váci út 178. (II. emelet)
Aréna:1087 Budapest Kerepesi út 9.
Westend:1062 Budapest Váci út 1-3. (Westend CityCenter I. emelet)
Europark:1191 Budapest Üllői út 201. (I. emelet)
ALLEE:1117 Budapest Október Huszonharmadika utca 8-10.
SmartStore:1052 Budapest Deák Ferenc utca 19. (Fashion Street)
Árkád II:1106 Budapest, Örs vezér tere 25
Campona:1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43
Pólus:1152 Budapest, Szentmihályi út 131
KÖKI:1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75. a-c
Mi az a BlackBerry HUB és miért jó?

A BlackBerry Hub egyetlen kényelmesen kezelhető helyen gyűjti össze az összes üzeneted és értesítéseid. E-maileket, szöveges üzeneteket, közösségi hálózati üzeneteket, BBM-csevegéseket és azonnali üzeneteket fogadhatsz, illetve válaszolhatsz ezekre. Bármely képernyőn egyetlen ujjmozdulattal bekukkanthatsz az értesítésekbe, jobban bekukkanthatsz a BlackBerry Hub alkalmazásba az üzenetek megtekintéséhez, illetve bekukkanthatsz a közelgő értekezletekbe és eseményekbe. A megjelenő üzenettípusokat egyszerűen szűrheted.

Miért jó a BlackBerry 10 billentyűzete?

A BlackBerry billentyűzet megtanulja, milyen stílusban írsz, és alkalmazkodik gépelési módodhoz. Felkínálja a keresett szavakat a gyorsabb, pontosabb és legkevesebb erőfeszítést igénylő gépeléshez. Amikor a billentyűzeten megjelenik egy felkínált szó, egyszerűen pöccintsd fel azt a képernyőre, így egy kézzel is hatékonyan gépelhetsz. A virtuális billentyűzet egyszerre maximum három nyelvet tud kezelni.

Mi az a BBM videó?

A BBM-partnerekkel négyszemközti videobeszélgetést folytathatsz HSPA+, 4G LTE és Wi-Fi-hálózaton keresztül. Indítsd el a BBM Video alkalmazást a Telefon vagy a Partnerek alkalmazásból, vagy BBM-csevegésről váltss BBM Videobeszélgetésre egyetlen ikon megérintésével. A képernyőd meg is oszthatod a partnereddel egy ikon megérintésével, illetve megmutathatod fényképeid vagy bemutatód, miközben folytatod a beszélgetést. (A BBM videobeszélgetés csak olyan partnerrel lehetséges, akinek szintén BlabkBerry 10 operációs rendszerrel és előlapi kamerával ellátott készüléke van.)

Mire jó a BlackBerry world?

A hasonló beszerzéseken alapuló alkalmazásajánlásokkal még könnyebben fedezhetők fel remek alkalmazások. Kiválaszthatsz egy alkalmazást, majd néhány ujjmozdulattal megoszthatod azt az alkalmazásból közösségi helyeken vagy egyetlen érintéssel az ismerős NFC használatára alkalmas BlackBerry készülékén – gyorsan és egyszerűen. A BlackBerry World egységes kezdőlappal rendelkezik, ahol elérhetők az alkalmazások, a játékok, a témák, valamint a szülői felügyelet beállításai, amelyekkel elrejtheted azokat a tartalmakat, amelyekhez gyermekek számára nem szeretnél hozzáférést engedélyezni.

Mire való a BlackBerry Link?

A BlackBerry Link a BlackBerry Desktop Software legújabb verziója, és használható a BlackBerry 10 készülékkel. A BlackBerry Desktop Software szolgáltatás a BlackBerry 7.1 és korábbi verzióját futtató készülékeken is használható, azonban ezeket az eszközöket csak korlátozott mértékben kezeli.
A BlackBerry Link olyan szoftver, amely a számítógépre telepítve összekapcsolja a BlackBerry készülék adatait, médiafájljait és alkalmazásait az asztali számítógéppel.

Mire jó a BlackBerry PIN?

A BlackBerry PIN a készülék egyedi azonosítója, melyre különböző szolgáltatások használatához van szükséged. Mások PIN-jének megadásával felvehetsz új tagokat a BlackBerry Messengerben található kontaktjaid közé.

Mit jelent a Time Shift mód a fényképező esetében?

Time Shift módban a készülék a fényképezés előtti és utáni néhány ezredmásodpercet is rögzíti, így a tökéletes felvétel érdekében meghatározhatod és beállíthatod a felvételkészítés pontos pillanatát. A tárcsa előre-hátra görgetésével kinyithatod barátod szemét a képen, másik barátod pedig elkaphatja a mosolyát, majd ezekből egyetlen képet állíthatsz össze, melyet elküldhetsz mindkettőjüknek e-mailben, és közzé teheted a közösségi oldalaidon.

BlackBerry tarifák

Válassz tetszőleges, internetet tartalmazó Matrix tarifát és BlackBerry® Szolgáltatás kiegészítő opciót új telefonod mellé!

  BlackBerry® Szolgáltatás BlackBerry® Szolgáltatás kiegészítő opció havidíja Matrix 1, 2, 3 vagy más, adatot tartalmazó opció mellé (pl. ZsebNet) AKCIÓ!
BlackBerry® Szolgáltatás kiegészítő opció havidíja Matrix 4 és 5 tarifákhoz
Havidíj 1 990 Ft 990 Ft 0 Ft
Bennefoglalt adatmennyiség 500 MB/hó* nincs extra adatmennyiség, a meglévő adatcsomagban foglalt mennyiséget használhatod fel BlackBerry-zésre is
Adat leforgalmazható blackberry.net APN
Túlforgalmazási díj nincs az internetes adatopció szerinti

*A BlackBerry® Szolgáltatás lehetővé teszi a blackberry.net APN-en az adatforgalmat összesen 500 MB havi adatmennyiségig. Amennyiben bármely két egymást követő hónapban 500 MB-ot meghaladó havi adatmennyiséget generálsz a blackberry.net APN-en keresztül, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy az előfizetői szerződést egyoldalúan felmondja.

Régebb óta használod a BlackBerry Mobil Emailt?

Ha most váltasz BlackBerry-re és/vagy Matrix tarifára, már a megújult, kedvezményes havidíjú BlackBerry® Szolgáltatás kiegészítő opciókat veheted igénybe. Ha korábban rendelted meg a szolgáltatást, a 2 900 Ft-os havidíj változatlan marad, a havi 50 MB adatmennyiséget viszont 500 MB-ra emeltük! Így nemcsak a megszokott BlackBerry szolgáltatásokat használhatod – külön internetopció nélkül tölthetsz le például videókat és alkalmazásokat a mobilodra.

Blackberry készülékeink

BlackBerry 8520
 • BlackBerry® 7.1 Operációs rendszer
 • QWERTY billentyűzet
 • 3,2 MP kamera
 • HSDPA/Wifi, aGPS

Gyakori kérdések

Mi az a BlackBerry® Szolgáltatás, és miért jó?

BlackBerry® Szolgáltatás két fontos szolgáltatást, lehetőséget foglal magában:

 • egyrészt lehetővé teszi, hogy adott adatmennyiséggel többet internetezhess az egyedi adattömörítési technológiának köszönhetően,
 • másrészt manuális frissítés nélkül, automatikusan továbbítja az e-maileket akár 10 különböző postafiókodba, hogy semmiről ne maradj le.

Internetezz többet!
A BlackBerry mobilokon – egy átlagos okostelefonhoz képest – kevesebb (1-2 GB helyett kb. 50-100 MB) adat is elegendő lehet egy hónapra. Egy BlackBerry mobilon tehát többet netezhetsz, és külföldön sem kell aggódnod az adatforgalom (és ezzel együtt a magasabb internetköltségek) miatt.
A szolgáltatás a blackberry.net APN-en (vagyis hálózatelérési ponton) keresztül forgalmaz adatot, ezen keresztül történik az adattömörítés.

Kapd meg azonnal az e-maileket!
A szolgáltatással privát e-mail címeidet (maximum 10-et) regisztrálhatod egy felületen. Miután ezt megtetted, a regisztrált e-mail címekre érkező mailjeidet a rendszer a telefonodra is továbbítja. Így nem fordulhat elő, hogy lemaradsz egy fontos levélről, hiszen valamennyit megkapod mobilodra is.
A szolgáltatás használatához regisztrálnod kell telefonodat a www.mobileemail.vodafone.hu oldalon. Hogyan? Először is aktiváld a szolgáltatást mobilod kártyáján, és bizonyosodj meg róla, hogy telefonod csatlakozik a vezeték nélküli hálózathoz. A regisztrációhoz mobilod IMEI-számára és PIN-kódjára lesz szükséged. Mindkét adatot a „Beállítások" menü „Állapot" menüpontjában találod.

Mi az a QWERTY-billentyűzet?

A QWERTY az amerikai angol, alfabetikus billentyűzet bal felső sorának első 6 betűjéről kapta a nevét. Eredetileg csak a számítógépeknek volt QWERTY-billentyűzete, de az később a mobiltelefonokon is megjelent. Ha QWERTY-s mobilod van, nem kell többször megnyomnod egy gombot ahhoz, hogy a kívánt betű jelenjen meg a kijelzőn – minden billentyű külön betűnek felel meg, ugyanúgy, mint a számítógépeknél.

Minden BlackBerry mobilnak QWERTY-billentyűzete van?

A legtöbb készüléknek igen, de léteznek már olyan BB telefonok is, amelyek QWERTY-billentyűzettel és érintőképernyővel egyaránt rendelkeznek, sőt kizárólag érintőképernyős BlackBerry-mobilokat is találhatsz már. Azt viszont fontos tudnod, hogy a QWERTY-billentyűzettel gyorsabban gépelhetsz, mint ha az érintőképernyőt használnád. Ezért ez a típus az írás szerelmesei számára kitűnő választás.

Mi az a BlackBerry Messenger?

A BlackBerry Messenger egy olyan csevegőprogram, amivel kizárólag BlackBerry-tulajdonosok – egyszerre akár többen is – beszélgethetnek egymással.

Mire jó a BlackBerry App World?

A BlackBerry App World a BlackBerry online alkalmazásboltja, ahonnan olyan alkalmazásokat tölthetsz le a telefonodra, amilyeneket csak szeretnél. Mindegy, hogy böngészőre, chatprogramra vagy játékra van szükséged, itt biztosan találsz kedvedre valót.

Mire való a BlackBerry Desktop Software?

Ha szinkronizálni szeretnéd BB mobilodat – és ezzel együtt a partnerlistát, a naptárat, a jegyzettömböt, valamint a feladatokat – a számítógépeddel, a BlackBerry Desktop Software-re lesz szükséged, amit a www.blackberry.com oldalról tölthetsz le.

Mi az a BlackBerry PIN, és hol találom?

A BlackBerry PIN a BlackBerry telefonok egyedi azonosítója, amit az akkumulátor alatti matricán, illetve OS 5-ig a „Beállítások" menün belüli „Állapot" menüpontban, OS 6-nál és 7-nél pedig az „Opciók" menü „Készülék" menüpontjának „Készülék- és állapotadatok" almenüpontjában találsz meg.

Mire jó a BlackBerry PIN?

A BlackBerry PIN-re az aktiváláshoz, illetve különböző szolgáltatások használatához van szükséged. Mások PIN-jének megadásával arra is lehetőséged van, hogy PIN üzeneteket küldj, és felvehetsz új tagokat a BlackBerry Messengerben található kontaktjaid közé.

Milyen biztonsági beállításokat használhatok?

A BlackBerry telefonokon sokféle biztonsági beállítást találsz. Jelszóval láthatod el a mobilodat, tűzfallal blokkolhatod a bejövő e-maileket, SMS-eket és PIN-üzeneteket. A jelszó beállításához válaszd a „Beállítások" menü „Jelszó" menüpontját, a tűzfal aktiválásához pedig a „Beállítások" menü „Biztonsági beállítások" menüpontjának „Tűzfal" almenüpontját.

Mi az a BlackBerry OS?

A BlackBerry telefonokon futó operációs rendszer, ami támogatja a multitaskingot (párhuzamos programfuttatást), a Javát és a BlackBerry-mobilok sajátos beviteli eszközeit (pl. trackpad, érintőkijelző). A BlackBerry OS legújabb verziói (OS 6 és OS 7) számos előnnyel rendelkeznek, gyorsak és könnyen kezelhetők.