Apróhirdetés - www.jofogas.hu

Apróhirdetés - www.jofogas.hu

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Miről szól a szolgáltatás és miért jó?

Kényelmesen és biztonságosan fizethetsz a http://www.jofogas.hu oldalon apróhirdetés-kezelési szolgáltatásokért (kiemelések, valamint a már korábban feladott hirdetés újbóli szerkesztése) mobilegyenleged illetve mobil számlád terhére.

Hol vehető igénybe a szolgáltatás?

A szolgáltatás a www.jofogas.hu weboldalon vehető igénybe.

Hogyan vehető igénybe a szolgáltatás?
 1. A www.jofogas.hu weboldalon válaszd ki a ’Hirdetés ingyen’ menüpontot, ahol regisztráció nélkül, a személyes és hirdetésre vonatkozó adatok megadását követően kattints a ’hirdetésfeladás’ gombra.
 2. Ezt követően a megadott email címre egy üzenetet fogsz kapni, az ebben szereplő linkre kattintva aktiválhatod a hirdetésedet.
 3. Miután hirdetésed sikeresen aktiválódott, lehetőséged nyílik előresoroltatni vagy újraszerkeszteni azt.
 4. Keresd meg dátum vagy kulcsszó alapján a hirdetésedet!  
 5. A hirdetés részletei oldalon található a "Hirdetés kezelése" link, melyre kattintva elérhetővé válnak a hirdetés kezelését szolgáló funkciók. A ’hirdetés törlés’ funkció fölött találod majd a Bump/Előresorolás - és a később bevezetendő további fizetős – funkció(ka)t.  
 6. Ezt követően a kiválasztott fizetős szolgáltatás mellett add meg mobil számodat.
 7. A megadott számra hamarosan egy megerősítést kérő SMS-t fogsz kapni.
 8. Ha mindent rendben találsz, küldj egy ’OK’ vagy bármilyen egyéb (kivéve ’nem’) tartalmú válaszüzenetet a +36 70 810 0000 telefonszámra 5 percen belül! Ha a válaszod nem érkezik meg 5 percen belül vagy a „nem” szót tartalmazza, a fizetési tranzakció megszakad.  
 9. A jóváhagyást követően egy visszaigazoló SMS-t kapsz, amely igazolja a vásárlás sikerességét és tartalmazza a hirdetéshez kapcsolódó azonosítót. Erről emailben is értesítést kapsz.
Milyen feltételekkel vehető igénybe a szolgáltatás?
 • Ha feltöltőkártyás a telefonod, akkor csak abban az esetben veheted igénybe a fizetős szolgáltatásokat, ha azok várható maximális díján felül a vásárlás után az egyenleged nem csökken bruttó 200 Ft alá.
 • Ha havidíjas előfizető vagy, akkor utólag - az egyéni hitelkereted erejéig –, havi mobilszámláddal fizethetsz a szolgáltatásért.

Egy vásárlási tranzakció (kosár) bruttó értékhatára:

 • Minimális ár: 200 Ft
 • Maximális ár: 15.000 Ft

Ha további kérdésed van a MobilVásárlással kapcsolatban, hívd hálózaton belül díjmentesen a 1270-et!

A szolgáltatás igénybevételi feltételeit az Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételek dokumentumban találhatod.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?
 • A szolgáltatások díját a www.jofogas.hu honlap üzemeltetője a honlapon adja meg.
 • E díjon felül nem számolunk fel külön kényelmi, vagy tranzakciós díjat.
 • A küldött SMS-ért a tarifacsomagodnak megfelelő összeget kell fizetned (hálózaton belüli normál díjas SMS).
Mire figyelj feltétlenül a szolgáltatás megvásárlása előtt?
 • A szolgáltatást mindenki igénybe veheti, aki a www.jofogas.hu weboldalon hirdetést kíván feladni.
 • A honlap működésével, hirdetésed státuszával kapcsolatos információkat az adott oldalon az „Ügyfélszolgálat” gombra kattintva a honlap üzemeltetőjétől kaphatsz.
 • A Vodafone Ügyfélszolgálata a telefon használattal, a hálózat működésével vagy telefon előfizetéseddel kapcsolatos kérdésekben tud segíteni.

4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube