Számhordozás könnyedén - Lakossági - Telefonok és tarifák - Szolgáltatások

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Számhordozás
könnyedén

Kényelmes, gyors és egyszerű

A teljes számod átkerül a Vodafone-hoz az előhívószámmal együtt, így senkinek sem kell újra megadnod.

Néhány nap alatt megtörténik a számhordozás, közben maximum 4 órát leszámítva végig elérhető maradsz.

A folyamatot elég a Vodafone-nál elindítanod, a többit már mi intézzük el neked, akár feltöltőkártyás, akár előfizetéses vagy.

Hogyan tudom áthozni a számomat a Vodafone-hoz?

A fenti Red havidíjkedvezmény számhordozással ajánlat nem érhető el az Online Shopban.

 • Rendeléskor válaszd a számhordozás opciót

  Ha az Online Shopban vásárolsz készüléket és tarifát, a rendelés leadása során kérheted a számhordozást. Mindössze a hordozni kívánt telefonszámot kell megadnod, és kiválasztani meglévő szolgáltatódat, valamint, hogy melyik nap megfelelő neked a számhordozásra.

 • Mi fog történni a megrendelés után?

  Ha számhordozást kértél, futárunk a rendelés kézbesítésekor egy ideiglenes Vodafone-os SIM kártyát ad át számodra, mellyel a számhordozás megtörténtéig egy ideiglenes Vodafone-os számmal élvezheted szolgáltatásainkat. A számhordozás az általad megadott időpontban fog megtörténni, melyről SMS-ben küldünk értesítést.

 • Látogass el a legközelebbi üzletünkbe, és igényeld a számhordozást

  Üzletkeresőnk segítségével könnyedén megtalálhatod a hozzád legközelebbi Vodafone üzletet, ahol munkatársaink segítségével egyszerűen és gyorsan igényelheted régi számod megtartását!

 • Napokon belül élvezheted a Vodafone nyújtotta előnyöket, régi számoddal

  Munkatársaink segítenek kiválasztani azt az időpontot, ami a leginkább megfelel neked a tényleges számhordozásra, így fennakadások nélkül, gördülékenyen válthatsz szolgáltatót.

 • Hívd a 1401-et munkanapokon (H-P: 8:00-20:00), és minden kérdésedre válaszolunk! Vagy add meg a számod, és visszahívunk!

  A 1401 minden belföldi mobilról díjmentesen hívható, vezetékes számról a hívás díja 49 Ft/perc.

A Vodafone Instant SIM egy olyan SIM kártya, amit személyes ügyintézés és helyszíni szerződéskötés nélkül tudsz megvásárolni például egyes hipermarketekben, újságárusnál, stb.

 • Aktiváld az Instant SIM kártyát

  Ha még nem tetted meg, aktiváld SIM kártyádat weboldalunkon.

 • Igényeld a számhordozást online

  Jelentkezz be Online Ügyfélszolgálatunkra és igényeld a számhordozást.

 • Napokon belül élvezheted a Vodafone nyújtotta előnyöket, régi számoddal

  Igénylésekor kiválaszthatod a neked legjobban megfelelő időpontot, így fennakadások nélkül, gördülékenyen válthatsz szolgáltatót.

Mire érdemes figyelned számhordozáskor?

 • Te nevedre szól a régi előfizetésed?
  Ennek ellenőrzéséhez nézd meg a szerződésed, vagy egy számlád, amit jelenlegi szolgáltatódtól kaptál.
 • Az okmányaidban szereplő adataid megegyeznek-e a régi szolgáltatódnál regisztrált adatokkal?
 • Nincs-e 30 napot meghaladó számlatartozásod?
További tudnivalók a számhordozásról

A szám tényleges átadása

A szám tényleges átadása néhány munkanapon belül, egy általad kiválasztott időpontban történik meg, az esti órákban. Ekkor a szolgáltatásban pár órára előfordulhatnak kimaradások. Ha a számhordozás valamilyen adateltérés vagy 30 napnál régebbi számlatartozás miatt a második próbálkozás alkalmával sem sikerülne, kollégáink fel fognak keresni.

Ha hűségnyilatkozatod van a korábbi szolgáltatónál,

a még élő hűségnyilatkozatod felbontása költséggel járhat, melyet esetlegesen fennálló számlatartozásoddal együtt 8 napon belül ki kell egyenlítened

Ha részletre vásároltál készüléket korábbi szolgáltatódnál,

a szolgáltatód kérheti részletre vásárolt telefonod egyösszegű kifizetését. Fontos tudnod, hogy ha a készüléked szolgáltatóhoz kötött, akkor a korábbi szolgáltatónál tudod elindítani a függetlenítést az ottani ÁSzF-ben rögzített feltételek szerint. Amíg ez nem történik meg, addig a Vodafone hálózatát sajnos nem tudod használni.

Hangposta üzenetek

A számhordozás során korábbi szolgáltatódnál lévő hangposta üzeneteid elvesznek

Feltöltőkártyás egyenleg

Ha korábbi szolgáltatódnál feltöltőkártyás előfizetésed volt, a számhordozás után egyenleged elveszik

4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube