Red Mozi - Vodafone.hu - Telefonok és tarifák - Red

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

A Red Mozi bemutatja:
Korlátlan szórakozás
az egész családnak!

Érdekel

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy Red Mozi szolgáltatásunkat és a Red Mozi 1GB kiegészítő adatopciónkat 2017.március 1-től a kereskedelmi forgalomból kivonjuk, 2017.április 1-től pedig megszüntetjük.

Válogass filmjeink közül, vagy nézd meg a teljes kínálatot!

Vodafone Red Mozi
Vodafone Red Mozi
Vodafone Red Mozi
Vodafone Red Mozi
Vodafone Red Mozi
Vodafone Red Mozi
Vodafone Red Mozi
Vodafone Red Mozi

Több ezer órányi film és sorozat a
Vodafone online mozi szolgáltatásában

Korlátlan szórakozás

az egész családnak,

HomeNet

előfizetőknek is!

Több ezer

órányi film

Mesék és

animációs filmek

Exkluzív

tartalmak

Sorozatok

Red Premierek akár a DVD

bemutatóval egy időben!

Hogyan lehet a tiéd?

Rendeld meg Red Mozi előfizetésed a Netinfo-n vagy
kölcsönözd ki kedvenc filmjeidet előfizetés nélkül, darabáron!

A Red Mozi előfizetést Red, MobilNet és HomeNet tarifákkal vásárolhatod meg a Netinfo oldalon és 1 GB extra adatot is kapsz mellé, mindezt 1 849 Ft havidíjért! ! Ráadásul az első hónap előfizetési díját mi álljuk!

Tovább a Netinfora

Red Extra-s vagy Red Medium-os vagy? A Red Medium és Red Extra tarifával a Red Mozi előfizetés díjmentes!
Tudj meg többet a Red tarifákról itt!

Töltsd le az applikációt a Google Play vagy AppStore áruházakból. Böngészőből használd a www.redmozi.hu oldalt.

Nyisd meg az alkalmazást és aktiváld az előfizetésed az első film elindításakor vagy jelentkezz be Live! jelszavad megadásával. A szolgáltatás megrendelésétől számított maximum 48 órán belül kerül aktiválásra.

Előfizetés nélkül is elérheted!

Töltsd le az applikációt a Google Play vagy AppStore áruházakból. Böngészőből használd a www.redmozi.hu oldalt.

Válassz egy darabáras filmet kínálatunkból

Ha még nincs jelszavad, vagy elfelejtetted, akkor küldd el SMS-ben díjmentesen a JELSZO szót a 1270-es számra és hamarosan küldünk egy jelszót. A szolgáltatás regisztrációt és az applikáció letöltését követően vehető igénybe.

Hogyan használjam az appot?

További részletek
  • A Red Mozi szolgáltatást és a Red Mozi 1GB kiegészítő adatopciót a Vodafone 2017.március 1-től a kereskedelmi forgalomból kivonja, ezen időponttól a szolgáltatásra regisztrálni nincs mód, új felhasználók számára nem aktiválható, az opció nem megrendelhető, 2017.április 1-től pedig a Red Mozi 1GB kiegészítő adatopciót és a Red Mozi szolgáltatást teljes egészében megszünteti, a szolgáltatás semmilyen formában nem lesz igénybe vehető.
  • A fenti határidők alkalmazásával a Red Mozi szolgáltatás Red Extra EU+ Előfizetők számára díjmentesen érhető el azonosítást és aktiválást követően promóciós jelleggel. A Red Mozi szolgáltatás igénybevételével az Előfizetőnek lehetősége nyílik arra, hogy a Szolgáltató honlapján közzétett mindenkori szolgáltatási feltételekkel (Red Mozi Alkalmazás és Szolgáltatás Felhasználási feltételek) szerint a szolgáltatás weboldalán (www.redmozi.hu), illetve a letölthető Red Mozi mobil alkalmazáson keresztül a szolgáltatás előfizetésének időtartama alatt a Szolgáltatás film adatbázisában böngészhessen, különböző szűrési szempontok alapján filmeket kereshessen, kívánságlistába filmeket jelölhessen ki, illetve tájékozódhasson a Szolgáltatás adatbázisába később bekerülő új tartalmakról. A díjmentesként feltüntetett filmek és sorozatok a Red Mozi előfizetéssel külön díj nélkül megtekinthetőek. Azon filmek, amelyeknél külön díj kerül feltüntetésre a Szolgáltatásban, azok az ott szereplő külön díj ellenében történő kölcsönzéssel tekinthetőek meg. A Szolgáltatás részletes műszaki követelményei (például a letölthető Red Mozi alkalmazással kompatibilis operációs rendszer lista), illetve a Szolgáltatás pontos funkciói és egyéb részletei a mindenkori felhasználási feltételekben találhatóak. A külön díj ellenében történő kölcsönzéssel a tartalomszolgáltatás igénybevétele a Mobiltartalom-Vásárlás szolgáltatás segítségével kerül számlázásra. A Szolgáltatásban a külön díj ellenében történő kölcsönzésre a szolgáltatás weboldalán (www.redmozi.hu), illetve a letölthető Red Mozi mobil alkalmazáson keresztül van lehetőség. Ezzel a kölcsönzési formával az Előfizető 48 órára szerez jogosultságot a kölcsönzött tartalom korlátlan számú lejátszására a szolgáltatás oldalán. A 48 óra elteltével a kölcsönzési díj lejár, az így kölcsönzött filmeket vagy sorozatokat az Előfizető nem tudja lejátszani. A Red Mozi Szolgáltatás csak Magyarországon vehető igénybe, külföldön a Szolgáltatás nem elérhető. A Red Mozi Szolgáltatás használatához adatforgalom szükséges (Vodafone 3G, 4G mobil-, vagy wifi hálózat igénybevételével, amennyiben az Előfizető rendelkezik saját vezetékes hozzáféréssel vagy jogosult más wifi hálózatának a használatára), az adatforgalom díjazása a letöltő érvényes tarifacsomagjának megfelelően történik az internetszolgáltató által. A mobilhálózaton generált mobil adatköltségek azon Előfizetőt terhelik, amely SIM kártyával a Szolgáltatást használja az Előfizető.
+

FormCreator

Red Mozi Nyeremenyjatek


4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube