iPhone - Vodafone.hu - Telefonok és tarifák - Telefonok

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Aktuális iPhone készülékeink és ajánlataink Üzleti ügyfeleinknek Flottás ügyfeleinknek

iPhone 7 (32GB)

Az iPhone 7 berobban az iPhone-ozás világába, és újraértelmezi azt. Fejlettebb kamerarendszereket villant.
Az eddigi legjobb iPhone-aksiüzemidőt és teljesítményt nyújtja. Sztereó hangszórói káprázatosan szólnak. Kijelzője
az eddigi legfényesebb és legszíngazdagabb, ami iPhone-ba került. Mindemellett cseppálló és vízlepergető.
A megjelenése pedig éppoly extravagáns, mint a teljesítménye. Ez az iPhone 7.
Tovább a készülék részleteihez

29 990 Ft

Red Medium EU+ X
csomaggal 2 évre, a tarifa teljes
havidíja e-Pack-kel: 21 672 Ft

iPhone 7 (128GB)

Az iPhone 7 berobban az iPhone-ozás világába, és újraértelmezi azt. Fejlettebb kamerarendszereket villant. Az eddigi legjobb iPhone-aksiüzemidőt és teljesítményt nyújtja. Sztereó hangszórói káprázatosan szólnak. Kijelzője az eddigi legfényesebb és legszíngazdagabb, ami iPhone-ba került. Mindemellett cseppálló és vízlepergető. A megjelenése pedig éppoly extravagáns, mint a teljesítménye. Ez az iPhone 7.
Tovább a készülék részleteihez

1 Ft

Red Medium EU+ XM
csomaggal 2 évre, a tarifa teljes
havidíja e-Pack-kel: 24 672 Ft

iPhone 7 Plus (128GB)

Az új kialakítású unibody dizájn tapintásra olyan, mintha a kijelző és a ház egybefolyna, érintésre éppoly bámulatos, mint látványra. Az iPhone 7 Plusban nemcsak egy teljesen új kamera van – hanem kettő. Az iPhone 7-ben működő 12 megapixeles széles látószögű kamera mellett egy 12 megapixeles, teleobjektíves kamera is működik, hogy még közelebb kerülhess a témádhoz.
Tovább a készülék részleteihez

39 990 Ft

Red Medium EU+ XM
csomaggal 2 évre, a tarifa teljes
havidíja e-Pack-kel: 24 672 Ft

Hamarosan

iPhone 6s (32GB)

Az iPhone 6s használata az első pillanattól fogva páratlan érzés. A kijelzőt megnyomva a 3D Touch minden eddiginél több felhasználási lehetőséget kínál, az életteli Live Photos funkcióval pedig szó szerint megelevenednek az emlékeid. És ez csak a kezdet. Vedd szemügyre közelebbről az iPhone 6s-t, és minden szinten újításokat fogsz felfedezni.
Tovább a készülék részleteihez

1 Ft

Red Medium EU+ X
csomaggal 2 évre, a tarifa teljes
havidíja e-Pack-kel: 21 672 Ft

iPhone SE (64GB)

Az A9 chip megegyezik az iPhone 6s-be épített fejlett processzorral. A 12 megapixeles kamera elképesztően szép fotókat és 4K-s videókat készít, a Live Photos funkció pedig életre kelti fényképeidet. Mindez együtt: egy iPhone, mely kicsi, de a tudása a nagyoké.
Tovább a készülék részleteihez

4 990 Ft

Red Medium EU+ A
csomaggal 2 évre, a tarifa teljes
havidíja e-Pack-kel: 19 672 Ft

iPhone 5s (16GB)

Az elegáns és vékony iPhone 5S olyan technológiákat kínál, mint a Touch ID ujjlenyomat-olvasó, az A7 processzorlapka a még összetettebb vizuális megjelenésért, a True Tone vakuval felszerelt új iSight kamera, az ultragyors vezeték nélküli kapcsolat.
Tovább a készülék részleteihez

1 Ft

Red Basic EU+ B
csomaggal 2 évre, a tarifa teljes
havidíja e-Pack-kel: 14 849 Ft

iPhone 7 Plus

Hamarosan

iPhone 7

Megrendelem

Dizájn

Végtelenül tökéletes.
Sőt egy cseppel jobb.

Új fekete és kozmoszfekete bevonattal

Cseppálló és vízlepergető

Új főgomb

Az iPhone 7-kamera

Teljesen új kamera
került a képbe.

kamera

Optikai képstabilizálás

FaceTime HD-kamera

Négy LED-es True Tone vaku

Az iPhone 7 Plus-kamera

Két kamera: egy tökéletes kép.

széles látószögű és teleobjektíves kamera

2-szeres optikai zoom, akár 10-szeres digitális zoom

Retina HD-kijelző

Az eddigi legfényesebb és
legszíngazdagabb iPhone-kijelző.

Széles színskála

ragyogóbb

3D Touch

A10 Fusion chip

Az eddigi legerősebb
okostelefonchip.

gyorsabb, mint az iPhone 6

Az eddigi legjobb iPhone-aksiüzemidő

Hang

Az iPhone mostantól sztereó.

Új sztereó hangszórórendszer

hangosabb az iPhone 6s-nél

Earpods Lightning csatlakozóval

Wi-Fi- és mobilhálózat

Gyorsabb 4G/LTE és a világ
legjobb roamingja.

Háromszor gyorsabb 4G/LTE, mint az iPhone 6-on

Akár 25 sáv

Fogadj hívásokat WhatsAppon és további appokon

Szoftverek

iOS 10. Amitől igazán
páratlan az iPhone.

Dizájn

Szeretett dizájn imádnivaló újdonságokkal.

A gyöngyfúvott alumínium¬borítás miatt szaténos felületű, könnyű és kompakt telefon kényelmesen kézre áll. A 4 hüvelykes Retina kijelzőn minden élénk színű és tűéles. A telefon megjelenését rézsútos metszésű, matt felületű élek és színében a borításhoz illő, rozsdamentes acélból készült embléma teszi teljessé.

Technológia

A négyhüvelykes mobilok csúcsa.

Az iPhone SE lelke az iPhone 6s-be is épített eddigi legfejlettebb processzor: az A9 chip. Az asztali gépeknél megszokott, 64 bites architektúrájú chip tényleg bámulatos számítási és reakciósebességgel bír. Játékkonzoloknál megszokott grafikai teljesítményével pedig a játékok és appok hihetetlen látványosak és élvezetesek lesznek. Ez a chip valóban minden téren hatalmasat alakít.

Kamera

Az egyetlen kamera, amire szükséged lesz.

A telefon 12 megapixeles iSight kamerájával olyan éles és részletgazdag fotókat készíthetsz, mint az iPhone 6s-sel. A kamera videózásnál és vágásnál is ugyanezt a minőséget hozza: az 1080p-s HD-videók felbontásának akár négyszeresét is elérő, 4K-s felvételekre képes.

4,7 hüvelykes

iPhone 6s

Megrendelem

5,5 hüvelykes

iPhone 6s Plus

Megrendelem

Az iPhone 6s használata az első pillanattól fogva páratlan érzés. A kijelzőt megnyomva a 3D Touch minden eddiginél több felhasználási lehetőséget kínál, az életteli Live Photos funkcióval pedig szó szerint megelevenednek az emlékeid. És ez csak a kezdet. Vedd szemügyre közelebbről az iPhone 6s-t, és minden szinten újításokat fogsz felfedezni.

3D Touch

A Multi-Touch új szintre lépett.

Az első iPhone-nal a világ megismerte a Multi-Touchot, amivel egyúttal az emberek technológiához való viszonya is örökre megváltozott. A 3D Touch mindeddig elképzelhetetlen lehetőségeket nyit előtted. Érzékeli, milyen mélyen nyomod le a kijelzőt, így gyorsabban és egyszerűbben tudod elvégezni az alapvető műveleteket. Az új Taptic Engine-től visszajelzést is kapsz a nyomásról, finom rezdülések formájában.

Kamerák

12MP-es fotók és 4K-s videók.
Live Photos. Örök emlékek.

A világ legnépszerűbb kamerája még korszerűbb lett. A 12 megapixeles iSight kamera fényképei élesek, részletgazdagok. Ragyogó 4K-s videót is rögzít, az 1080p-s HD-videók felbontásának akár a négyszeresével. Az iPhone 6s új, 5 megapixeles FaceTime HD-kamerájával művészi szintű szelfiket is készíthetsz. Az új Live Photos funkcióval pedig újra átélheted az emlékeidet. A Live Photos a fényképezés pillanata előtti és utáni pár momentumot is rögzíti, így egy ujjnyomással mozgásba hozhatod a a kész képet.

Technológia

A9. Az eddigi legfejlettebb
okostelefon-chip.

Az iPhone 6s lelke az egyedi tervezésű, 64 bites A9 chip. Olyan hatékonyságra képes, ami korábban csak az asztali számítógépekre volt jellemző. A processzor teljesítményében akár 70, a grafikus processzoréban pedig akár 90 százalékos növekedést is tapasztalhatsz a nagy grafikai igényű játékokban és alkalmazásokban.

Dizájn

A megszokott, ütős dizájn.
Most még ütésállóbb.

Az innováció nem mindig szembetűnő, ám ha az iPhone 6s-t közelebbről is szemügyre veszed, alapjaiban meghatározó fejlesztéseket figyelhetsz meg. A külseje például új anyagból, 7000-es sorozatú alumíniumötvözetből készül – amilyen minőséget a repülőgépiparban is használnak –, az üvegborítás pedig a legellenállóbb az okostelefonok között. Az asztroszürke, az ezüst és az arany mellett pedig már rozéarany színű bevonatot is választhatsz.

Vezeték nélküli kapcsolat.

Gyorsabb 4G/LTE.
Gyorsabb Wi-Fi.

Az iPhone 6s a 4G/LTE-Advanced szabványt alkalmazza, amelynek sebessége az előző generáció kétszeresét is elérheti.* Minden okostelefonnál több LTE‑sávot támogat. Wi-Fi hálózaton is akár kétszer gyorsabban internetezhetsz, vagy tölthetsz le alkalmazásokat az iPhone 6s-re.

Touch ID

Megerősített
adatvédelem. Ott van
az ujjad hegyén.

A Touch ID-vel egyszerűen és biztonságosan oldhatod fel a telefonod zárolását. Ezt az igen korszerű, a korábbinál is gyorsabb, hatékonyabb ujjlenyomat-érzékelője teszi lehetővé.

iOS 9

Egyedülálló élmény.
Egy páratlan telefonon.

Az iOS 9 a világ legkorszerűbb, legintelligensebb, legbiztonságosabb mobil operációs rendszere. Újabb, hatékony beépített alkalmazásai és a proaktív javaslatok mellett a rendszer számos új funkcióval bír – még okosabb, még nélkülözhetetlenebb, mint valaha. Az Apple-hardverrel való szoros integrációnak köszönhetően minden teljes összhangban működik. Az App Store-ban pedig rengeteg lenyűgöző alkalmazást találsz hozzá, amelyek az iPhone lehetőségeit a lehető legjobban használják ki.

4,7 hüvelykes

iPhone 6

Megrendelem

5,5 hüvelykes

iPhone 6 Plus

Megrendelem

Az iPhone 6 nem csupán méretében nagyobb – minden szempontból jobb. Szélesebb, ugyanakkor jóval vékonyabb. Hatékonyabb, mégis rendkívül energiatakarékos. Sima fémborítása hézagmentesen illeszkedik az új Retina HD kijelzőre. Egybeöntött, letisztult formájával és az egymással tökéletes összhangban működő hardverrel és szoftverrel az iPhone készülékek új generációja minden téren előrelépett.

Az eddigi legnagyobb iPhone.
És a legvékonyabb.

Az üveg és fém közötti hézagmentes átmenettől a kényelmes fogást adó formáig a legapróbb részleteket is a kifogástalan élmény elérése érdekében dolgoztuk ki. Ezért az iPhone 6 a nagyobb kijelző ellenére is tökéletesen simul a kézbe.

Retina HD-kijelzők

A nagyobb méretű Multi-Touch kijelzők a korábbinál is szélesebb látószögtartományban képesek életteli színeket és magas kontrasztot nyújtani.

A8 chip
64 bites architektúrával

Az A8 chip annak ellenére is nagyobb teljesítményt nyújt, hogy nagyobb kijelzőjű készüléket kell működtetnie. A megnövelt akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően pedig az iPhone 6 minden eddiginél hosszabb ideig, még több mindenre használható.

M8 mozgáskövető
koprocesszor

Hatékonyan gyűjti be a fejlett érzékelőktől és az új barométertől származó adatokat.

Új Focus Pixels
technológiát támogató
iSight kamera

Új videofelvételi funkciók, 1080p felbontású és 60 fps sebességű felvétel, 240 fps sebességű lassított felvétel és time-lapse videomód.

Gyorsabb vezeték nélküli adatátvitel

Ultragyors letöltési sebességet érhetsz el vele, a 802.11ac szabvány támogatása pedig gyorsabb Wi-Fi kapcsolatot tesz lehetővé.

Touch ID

Ujjlenyomatodat a lezárt iPhone 6 feloldásához, valamint iTunes- és App Store-beli vásárlásra is használhatod.

iOS 8

A világ legfejlettebb mobil operációs rendszerét optimalizáltuk a nagyobb kijelzőkhöz, és rengeteg újdonsággal bővítettük ki.

Iránymutató

A rendkívül vékony, elegáns iPhone 5s az eddigi legmodernebb iPhone. Kívül-belül professzionális: olyan fejlett technológiákat kínál, mint a Touch ID ujjlenyomat-olvasó, az A7 processzorlapka a még összetettebb vizuális megjelenésért, a True Tone vakuval felszerelt új iSight kamera, az ultragyors vezeték nélküli kapcsolat és az iOS rendszer legjelentősebb frissítése, az iOS7.

Touch ID

Az egyik legmodernebb megoldással, az ujjlenyomat-olvasó érzékelő technológiával a telefonon tárolt adataid és tartalmaid biztonsága még jobban garantált.

Új, 8 megapixeles kamera

A professzionalitás a képeid és HD videóid minőségében is visszaköszön: 15%-kal nagyobb érzékelő, iSight Kamera és True Tone vaku a természetes árnyalatokhoz.

Kitartás és sebesség

Beépített, ultragyors Wi-Fi és akár 10 óra Wi-Fi böngészési idő, hogy a csúcsteljesítmény minden előnyét kihasználhasd.

4 hüvelykes Retina kijelző

A szélesvásznú HD felbontású videók és színpompás képek minden egyes pixelét kiélvezheted a tűéles kijelzőn.

Elegáns és letisztult védelem

6 színben elérhető, első osztályú bőrből készült, puha és fényűző tokok, melyek az elegáns iPhone 5s tökéletes kiegészítői.

iOS 7

Vadonatúj, mégis ismerős: sokoldalú és több 100 új szolgáltatást kínál, mint például a vezérlő?központ, az intelligensebb multitasking, az AirDrop iOS rendszerhez, a továbbfejlesztett Kamera és Fotók alkalmazás és még sok más.

iCloud

Praktikus és könnyen kezelhető, hogy adataidhoz és tartalmaidhoz minden eszközről hozzáférhess.

Hol vehetem meg?

Online Shopunkban

Online vásárlás esetén 2 000 Ft kedvezményt kapsz a készülék árából.

Online Shop

Személyesen az üzletekben

Online vásárlás esetén 2 000 Ft kedvezményt kapsz a készülék árából.

Üzletkeresőhöz

Segítségre van szükséged?

Ha valamit nem értesz, vagy nem kaptál választ a gyakran ismételt kérdések között, akkor kérdezz tőlünk közvetlenül a Facebook oldalunkon, vagy beszélgess másokkal és szakértőinkkel a Vodafone Fórumban.

További részletek
4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube