Európa Napijegy

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Európa Napijegy

Használd telefonodat külföldön is akár úgy, mint itthon!


Te vagy szabadságon, nem az okostelefonod!

A Vodafone egyedülálló roaming ajánlatával gondtalan lehet a külföldi utad, SIM-kártyánként mindössze egy kávé áráért! Az okoskészülékedet vagy a Multinet csomaggal csatlakoztatott tabletedet viszont ne hagyd pihenni, hiszen ugyanúgy használhatod őket kint, mintha itthon lennél – kötöttségek nélkül!

Miért jó az Európa Napijegy?

  • Hazai perc- és SMS-díjjal telefonálhatsz, üzenhetsz haza
    külföldről.
  • Kint is az itthoni adatkereteddel netezhetsz.
    Ha felhasználtad a keretedet, a Netinfo oldalon keresztül kiegészítő adat opciót vásárolhatsz ugyanannyiért, mint itthon!
  • Mindez csupán napi 990 Ft-ért

Hol érhető el?

Az EU országaiban, Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban, Monacoban, és Törökországban, a Vodafone partnerhálózatain.

Aktiválás

EUNAPI kód SMS-ben a 1270-re

FONTOS

Az Európa Napijegy használata során a hanghívások, SMS-küldés és az adatforgalom számlázása a magyarországi időzóna szerint történik. A Napijegy egy naptári napon 24:00-ig érvényes.

A szolgáltatás aktiválása díjmentes (egyszeri megrendelés után lemondásig aktív marad), a napijegy csak akkor kerül kiszámlázásra, ha külföldön használod a telefonodat (hívásindítás/fogadás, SMS-küldés vagy adatforgalom)

Napijegy díja

bruttó 990 Ft

Fogadott hívás

0 Ft / perc

Magyarországi szám hívása és SMS küldése

Itthon érvényes perc- és SMS-díjaid

Hívásindítás és SMS-küldés abba az országba ahol épp tartózkodsz

itthon érvényes hálózaton kívüli perc- és SMS-díjaid (maximum 72,8 Ft/perc, illetve 23 Ft/SMS)

Hívásindítás és SMS-küldés harmadik országba

1. zóna országaiba:
itthon érvényes nemzetközi percdíjaid + 19,17 Ft/perc többletdíj (maximum 72,8 Ft/perc)
itthon érvényes nemzetközi percdíjaid + 7,66 Ft/SMS többletdíj (maximum 23 Ft/SMS)

2,3,4,5,6 zóna országaiba:
itthon érvényes nemzetközi percdíjaid
itthon érvényes nemzetközi percdíjaid

Internet

A hazai adatkeret külföldi felhasználására minden olyan hangalapú Utólag fizető Előfizető jogosult, aki tarifája, vagy adatopciója használata során jogosult a Netinfo oldal használatára. Belföldi adatkeret felhasználása esetén a külföldi adathozzáférés sebessége az aktuális számlázási ciklus végéig 0/0 Mbit/s-re lassításra kerül. Az adatkeret felhasználása után Utólag fizető Előfizetőnek lehetősége van a Netinfo oldalon keresztül kiegészítő adatkeret vásárlására, a hazaival megegyező árak és feltételek szerint. Azon Utólag fizető Előfizető, aki forgalmi díjas-, túlforgalmazási díjjal rendelkező-, speciális (egyedi) hozzáférési ponttal (APN) rendelkező-, BlackBerry-, internet opciót vagy Internet tarifát használ, nem használhatja fel belföldi adatkeretét, számára az Európa Napijegy naptári naponként 100 MB külföldi adatforgalmazást biztosít. Utóbbi ügyfelek esetében az adatlimit 80%-ának elérésekor és a keret kimerítésekor figyelmeztető SMS-t küldünk, az ezen túli adatforgalmat bruttó 10 Ft/MB-os egységekben számlázzuk.

Érvényesség

Európai Unió + Izland + Liechtenstein + Norvégia + Svájc + Monaco + Törökország meghatározott hálózatain
Aktív Európa Napijegy tarifa esetén utólag fizető Előfizetők a felsorolt országokban kizárólag a megjelölt partnerhálózatokon érik el a roaming-szolgáltatást. Amennyiben másik hálózatot szeretnél használni a célországban, akkor előbb le kell mondanod az Európa Napijegyet és csak ezután tudsz kézi beállítással más hálózatot kiválasztani, amin kizárólag forgalmi díjas roaming igénybevételére van lehetőséged.

Lemondás

XEUNAPI kód SMS-ben a 1270-re.

Tarifacsomagodban foglalt lebeszélhető percek és SMS-ek, lebeszélhető havidíjad és kedvezményeid érvényesek az Európa Napijegy használata során.
További információ az aktuális Általános Szerződési Feltételekben olvasható.
Netinfo már külföldön is!
Nem érhet meglepetés! A Vodafone egyedi fejlesztése már külföldről is elérhető! Figyeld adatroaming forgalmadat a Netinfo segítségével, melynek elérése külföldről is ingyenes!

Egyszerű, kiszámítható költségeket kínálunk külföldi okostelefon használathoz, hiszen az Európa hazai áron opcióval hazai perc-és SMS díjaiddal telefonálhatsz! Ha internetre is szükséged lenne, napi 100 MB áll rendelkezésedre a napidíjért cserébe az Európa Adat Napijeggyel!

Hol érhető el?

Az EU országaiban, Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban, Monacoban, Törökországban.

Európa hazai áron opció

Európa adat napijegy

Miért jó?

Beszélj és SMS-ezz hazai díjakon külföldről is! Rendeld meg a díjmentes Európa hazai áron opciót, hogy a tarifádnak megfelelő hazai alap percdíjon telefonálhass és SMS-ezhess külföldön is,díjmentes hívásfogadás mellett! A szolgáltatás aktiválása díjmentes!

Internetezz külföldön is! Rendelj Európa adat napijegyet 990 Ft-ért! A napijegy 100 MB adatforgalmat tartalmaz, amit aznap magyarországi idő szerint éjfélig használhatsz fel!A Netinfo segítségével már külföldön is nyomon követheted aktuális adatforgalmadat!

Aktiválás

EUHAZAI kód SMS-ben a 1270-re, az Online ügyfélszolgálaton vagy selfcare-en keresztül

ADATNAPI kód SMS-ben a 1270-re, az Online ügyfélszolgálaton vagy selfcare-en keresztül

Díja

díjmentes

990 Ft/ nap

Opció tartalma

Hazai perc- és SMS-díjjal telefonálhatsz, üzenhetsz haza külföldről. Ez a díj az adott tarifa alapdíja, mely a jelenleg kereskedelmi forgalomban elérhető tarifák esetében 49Ft / perc vagy SMS, Vodafone Tuti esetén 19Ft / perc vagy SMS. Hívásfogadás: A listában szereplő hálózatok bármelyikén roamingolva a hívások fogadása az Előfizető által használt tarifacsomag Vodafone Magyarország hálózatán fogadott hívásokra alkalmazott díjazása szerint díjmentes. A 2016.04.30-tól megrendelt Európa hazai áron opció esetében a díjmentes hívásfogadás havonta az első 60 perc erejéig érvényes, ezután a díjazás a Szabályozott Európai Roaming díjszabásnak megfelelő (4,37 Ft). A 60 perces keret minden hónapban az opció megrendelésének naptári napjának megfelelő napon újul meg.

100 MB, amit a rendelés napján magyarországi idő szerint éjfélig használhatsz fel.
SMS-ben tájékoztatunk, ha felhasználtad a 100 MB 80, illetve 100%-át.
A 100 MB adatforgalmi keret felhasználása után az internetezés díja 10 Ft/MB.

FONTOS

Egyszeri megrendelés esetén egészen a lemondásig érvényes.
A megrendelés feltétele az aktív roaming szolgáltatás.
A tarifacsomag szerinti lebeszélhető percek, kedvezményes percdíjak valamint a csoporton belüli díjmentes hívások Európa hazai áron opcióval nem használhatóak fel.
Emelt- illetve speciális kedvezményes (nem normál) díjazású számok irányába indított SMS-ekre és hívásokra az Európa hazai áron opció díjazása nem érvényes.
A tarifacsomag szerinti leforgalmazható és egyéb SMS kedvezmények az Európa hazai áron opció esetében nem használhatóak fel.
A hívások és SMS-ek csúcsidőben és csúcsidőn kívüli számlázása a magyarországi időzóna szerint történik.
Ha szeretnéd megrendelni az Európa hazai áron opciót és a Vodafone Passport tarifa aktív az előfizetéseden, akkor a Vodafone Passport tarifát először le kell mondanod az XPAS kód 1270-re történő elküldésével.

A megrendelés feltétele az aktív roaming szolgáltatás.
Az Európa adat napijegyben foglalt adatforgalom a küldött és a fogadott adatmennyiség együttes összegét jelenti, a számlázási egység 100 Kbyte. Az adatforgalom felhasználható roaming internet illetve WAP szolgáltatásokra.
Az adott naptári napon fel nem használt adatmennyiség a következő kedvezményes periódusra nem vihető át, belföldön nem használható fel.
A napijegy érvényességi ideje, a le- és feltöltött adatforgalom számlázás valamint a napijegy díjának kiszámlázása a magyarországi időzóna szerint történik.
A Európa adat napijegyben foglalt adatmennyiség a mobil eszközökre letölthető alkalmazásokon (Skype, MSN, Viber, WhatsApp, stb.) keresztül használt, internet alapú hang/video-hívások indítására, adatforgalom bonyolítására nem használható fel.

Megrendelés

EUHAZAI

ADATNAPI

Lemondás

XEUHAZAI

-

Státusz

SEUHAZAI

SADATNAPI

4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube