Flotta tarifák - Vodafone.hu - Telefonok és tarifák - Tarifák - Flotta

BreadcrumbPortlet

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Nem véletlen, hogy a
Redesek ennyire elégedettek

Még több adat az új EU+ tarifacsomagokban!

 

Red Basic EU+

Red Medium EU+

Red Extra EU+

Havidíj

Készülék nélkül, 2 éves határozott
idejű szerződéssel, e-Packkel
i
  • Elektronikus számlázás papírhalmok nélkül
  • Kedvezményes havidíj!
  • Online számlabefizetés sorban állás nélkül
  • Tarifakiegészítők vásárlása hívás nélkül
9 849 Ft 11 672 Ft 14 494 Ft

Beszélgetés, SMS és MMS

minden belföldi, nem emelt díjas hálózatba
és EU-n belül minden magyarországi hívószámra
i

Utazási célú használat esetén, életvitelszerűen Magyarországon élő lakosoknak.
Bővebb információ a További részletek fül alatt.

Elérhető: Az EU országainak, Izland, Liechtenstein, Norvégia, Svájc, és Törökország partnerhálózatain.

A díjmentes Vodafone EU Roaming aktiválást kérd tarifádhoz kollégáinktól vagy az Online Shopban.

Korlátlan Korlátlan Korlátlan

+ 50 perc nemzetközi hívás EU-ba

Adatforgalom

Belföldön és EU-n
belül felhasználható, akár 4G/LTE hálózaton is, lefedettségtől függően a Vodafone meghatározott partnerhálózatain
i

Elérhető: Az EU országaiban, Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban, és Törökországban.

1 + 1 GB 3 GB 5 + 5 GB

(Osztható 2 SIM között)

Automatikus PluszAdat opció (200 MB)*
Az adatforgalom elhasználása után aktiválódik
500 Ft 500 Ft 500 Ft
Vodafone EU Roaming szolgáltatás
i

Elérhető: Az EU országaiban, Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban, és Törökországban, a Vodafone partnerhálózatain.

Szeretnéd boltban
megvásárolni?
Üzletkereső
Vásárlás készülék nélkül Vásárlás készülék nélkül Vásárlás készülék nélkül

*A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon történő kiegészítő adatopció vásárlásával van lehetőség. A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően számlázási ciklusonként egy alkalommal 200 MB belföldi adatforgalmat tartalmazó Automatikus PluszAdat opció kapcsolódik, melynek díja 500 Ft. Az Automatikus PluszAdat opció adatforgalma az adott számlaciklus végéig felhasználható, nem megosztható. Az Automatikus PluszAdat felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon történő kiegészítő adatopció vásárlásával van lehetőség. Aktuális 3G és 4G hálózat lefedettségi térképünket megtalálod itt.

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat

Van miért Redre váltani!

Ügyintézés gyorsan,


telefonon keresztül

A Mobil Vodafone alkalmazással bárhol és bármikor ellenőrizheted az adatforgalmadat és rendelhetsz plusz adatot.

Részletek

Red Születésnap

Mi vagyunk az egyetlen szolgáltató, aki születésnapi kívánságokat is valóra vált. Már 400 vágyat teljesítettünk.

Részletek

Osztható adat

Használd ki a Red Extra
EU lehetőségeit és netezz
szabadon, akár két eszközön.

Részletek

Elsőbbség márkaüzleteinkben


és ügyfélszolgálatunkon

Várakozz kevesebbet sorbanálláskor
vagy érd el Red Asszisztensedet egy
gombnyomással a 1270-en!

Részletek

Barangolj szabadon az EU-ban!

Telefonodat úgy használhatod,
mintha itthon lennél, bármerre
is utazol az EU területén!

Részletek

Még több ok, hogy Te is Redes legyél!

Vodafone Family ajánlat

Beszélj korlátok nélkül az egész családdal, már az EU-n belül is! Ráadásul 2. Előfizetéstől akár 2000 Ft havidíjkedvezménnyel!

Részletek

Fiataloknak több adattal

Ha még nem múltál el 26,
a Red Basic EU+ mellé
2 GB adatot kapsz!

Részletek

Van még kérdésed?

Hívj vagy hívunk

Hívd a 1401-et, és minden kérdésedre
választ adunk!
i

A 1401 minden belföldi mobilról díjmentesen hívható, vezetékes számról a hívás díja 49 Ft/perc.

Vagy add meg a számod, és visszahívunk!

Visszahívást kérek

Beszélnél valakivel
személyesen?

Gyere be a legközelebbi Vodafone
üzletbe!

Üzletkereső

Készen állsz a Redre?

Vissza a Red csomagokhoz
További részletek

Vodafone Red EU+ ajánlatok visszavonásig érhetők el egyéni előfizetők részére. A havidíjban foglalt korlátlan percek, SMS/MMS-ek kizárólag belföldi, nem emelt díjas irányok esetén érvényesek. A Red Extra EU+ tarifacsomag havidíja, határozott vagy határozatlan idejű szerződéskötéssel tartalmaz egy második, kizárólag adatforgalmat biztosító MultiNet Red előfizetést is, mely kizárólag a Red Extra EU+ tarifacsomaggal együtt, másodlagos SIM-ként használható, a Red Extra EU+ tarifacsomagba foglalt belföldi adatforgalom megosztásával. A MultiNet tarifák igénybevételére kizárólag azon ügyfeleink jogosultak, akik új vagy meglévő lakossági Red Extra EU+ előfizetéssel rendelkeznek. Egy Red Extra EU+ előfizetéshez maximum 1 darab MultiNet csomag vásárolható az ajánlatban. MultiNet csomagra mindaddig jogosult az Előfizető, ameddig Red Extra EU+ előfizetését fenntartja. Amennyiben Red Extra EU+ tarifacsomagokra kötött elsődleges előfizetés megszűnik, vagy leváltásra kerül, abban az esetben a 2. SIM kártyát az Internet Alaptarifára váltjuk, melynek részletei a Lakossági ÁSZF Díjszabás A/2.3.5 pontjában találhatóak.. A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően számlázási ciklusonként egy alkalommal 200 MB belföldi adatforgalmat tartalmazó Automatikus PluszAdat opció kapcsolódik, melynek díja 500 Ft. Az Automatikus PluszAdat 200 MB opció adatforgalma az adott számlaciklus végéig felhasználható, nem megosztható. Az Automatikus PluszAdat felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon történő kiegészítő adatopció vásárlásával van lehetőség. A garantált le- és feltöltési sebesség az ÁSZF 4.1-es pontjában meghatározottak szerint 0/0 Mbit/s. Számlázási egység: 10 KB. A Vodafone Red EU+ szolgáltatáscsomagok kizárólag a lakossági felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat), melybe nem értendő bele például, ha a SIM kártyát nem mobiltelefon-készülékben használják; hívások automatizált indítása; hívások tömeges indítása automatikus hívásfogadó eszközök felé; szolgáltatások, műszaki eszközök tesztelése, próbaüzeme stb. céljából; személyek, objektumok stb. távolról történő megfigyelése céljából (pl. vagyonőrzési funkciók); gép-gép kapcsolat (M2M) létrehozása céljából; hívások indítása vagy átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban; telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység stb. Nem rendeltetésszerű használat esetén, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően korlátozza, megszüntesse a szolgáltatást vagy SMS-ben történő előzetes értesítést követően az előfizetést a Hang+Adat Alaptarifára átváltsa. A készülékbiztosítás szolgáltatást kizárólag a Vodafone-tól, 60 napnál nem régebben vásárolt készülékekre áll módunkban nyújtani. További részletek: www.vodafone.hu/keszulekbiztositas.

A szerződés megkötésével egyidejűleg kérhető a Vodafone EU Roaming szolgáltatás aktiválása, melynek külön díja nincs, és mellyel a Szolgáltató által meghatározott roaming-hálózatokon a magyarországi hívószámokra irányuló normál díjas hívások/SMS/MMS-ek 0 Ft-on történő elszámolásán túl a tarifájukban meghatározott belföldön irányadó adatkeretük erejéig és annak terhére forgalmazhatnak adatot. A partnerhálózatok aktuális listája a www.vodafone.hu/redeu internetes oldalon érhető el. A Vodafone EU Roaming megrendelésének feltétele, hogy Előfizető a használat megkezdése előtt rendelkezzen aktív roaming szolgáltatással, valamint Vodafone Red EU+ szolgáltatáscsomaggal. A szolgáltatás a sikeres megrendelést követően annak lemondásáig aktív marad. Részletes leírás a kedvezményes roaming-díjakról a Vodafone EU Roaming használata során a lakossági ÁSZF 1. számú mellékletének A/5.3 pontjában található. A Vodafone EU Roaming szolgáltatás kizárólag az arányos utazási célú felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használható (magán utazások céljára), azaz a Vodafone EU Roaming életvitelszerű magyarországi tartózkodás esetén, utazások során vehető igénybe és a Vodafone EU Roaming használata során a külföldi, magyarországi hívószámokra irányuló hívások, SMS-ek és MMS-ek használata; illetve a külföldön felhasznált adatmennyiség mértéke (tarifában foglalt adatforgalom és kiegészítő adatopciók együttvéve) nem haladhatja meg a belföldi használat kettő havi (az előző és az adott havi, illetve az első hónapban az adott havi) átlagát, továbbá a Vodafone EU Roaming használata esetén számlázási ciklusonként minimum egy hazai tranzakciót (hívás indítás/fogadás, SMS küldés/fogadás, adatforgalom, mobilvásárlás szolgáltatás) kell indítani, illetve kezdeményezni a Szolgáltató belföldi hálózatáról. Nem rendeltetésszerű használat esetén, azaz amennyiben Előfizető a magán utazások céljára történő felhasználás szabályainak bármelyikét megszegi, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítést követően a Vodafone EU Roaming szolgáltatást adott előfizetés tekintetében törölje. Törlés esetén a szolgáltatás a továbbiakban újbóli aktiválással nem elérhető. További feltételek és információk, illetve a tarifák tartalma az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a Lakossági ÁSZF Díjszabás A/2.1.4. pontjában illetve a www.vodafone.hu oldalon tájékozódhat.

Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Az e-Pack igénybevétele esetén, kedvezőbb havi előfizetési díj ellenében az Előfizető vállalja az alábbi feltételek teljesítését minden hónapban, amíg az e-Pack szolgáltatást igénybe veszi: valamennyi előfizetése tekintetében E-számlát vesz igénybe, a számla kiegyenlítése a számlán feltüntetett fizetési határidőig a következő fizetési módok valamelyikével megtörténik a www.vodafone.hu/szamlabefizetes oldalon vagy az E-számla profilon vagy a Vodafone mobil alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, OTP bankautomatákon keresztül). Amennyiben az Előfizető valamely hónapban nem tesz eleget a fenti feltételek bármelyikének, a következő havi számláján Vodafone Red EU+ Előfizetők esetén bruttó 1000 Ft egyszeri díj kerül kiterhelésre. Ha az Előfizető egy hónapban több e-Pack feltételt is megszeg, az e-Pack feltételek nem teljesítésének díja ebben az esetben is csak havi egy alkalommal kerül kiszámlázásra. Amennyiben a határozott időtartam lejárta előtt legalább 30 nappal egyik fél sem jelzi, hogy az Előfizetői Szerződés megszüntetését kéri, úgy az Előfizetői Szerződés a határozott idő lejártával határozatlan idejűvé alakul. A 2 éves, határozott idejű szerződés lejártával a csomag havidíja a mindenkori ÁSZF Díjszabás melléklete szerinti, határozatlan idejű szerződéssel elérhető havidíjra változik. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő 2 éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, a Lakossági ÁSZF 12.6.12 pontjában, illetve az Adásvételi Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ASZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon.

Red Mozi:
A Red Mozi 1 GB adatforgalommal opció aNetinfo oldalon vásárolható meg 1 990 Ft-os havidíjért publikus Red, MobilNetés HomeNet tarifákkal, melyből az első hónap előfizetése díjmentes. Adíjmentesség a Red Mozi 1 GB adatforgalommal opció megvásárlásától az aktuálisszámlázási ciklus végéig érvényes (ha ez 30 napnál rövidebb, akkor a következőszámlázási ciklus utolsó napjáig tart), a következő számlázási ciklustól 1 990Ft-os áron kerül kiszámlázásra. Az opció magában foglalja a Red Moziszolgáltatást és 1 GB belföldi adatforgalmat, amelyet a tarifában foglaltadatforgalom felhasználása előtt lehet elhasználni. Az opcióban foglalt 1 GBadatforgalom nem korlátozódik a Red Mozi szolgáltatásra. Vodafone EU roaming szolgáltatásaktiválásával az opcióban foglalt adatforgalom felhasználása az Európai Unióterületén lehetséges a Vodafone EU roaming szolgáltatás adatfelhasználásravonatkozó feltételei szerint. A Red Mozi 1 GB adatforgalommal opció egymegújuló opció, amely a megrendeléstől számított következő számlázási ciklustólbármikor lemondható. A díjmentesség az első alkalommal történő előfizetés elsőhónapjára érvényes. A díjmentességre az ajánlat visszavonásig érvényes. Adíjmentesség az adatforgalomra és a kölcsönzési díjért elérhető tartalmakra nemvonatkozik. Az opció megvásárlása előtt tájékozódjon a Felhasználásifeltételekről www.redmozi.hu/feltetelekoldalon. A Red Extra EU+ és Red Medium EU+ tarifákkal a Red Mozi előfizetésdíjmentes, amely nem foglalja magában a Red Mozi 1 GB adatforgalommal opciót. Aszolgáltatás Magyarország területén érhető el. További információ: www.vodafone.hu és a Lakossági ÁSZF 1. számúDíjszabás Mellékletének 3.15. pontjában. A Red Extra EU+ és Red Medium EU+előfizetők egyből élvezhetik a szolgáltatást. A szolgáltatás a megrendelésétől számítottmaximum 48 órán belül kerül aktiválásra.

60 millió Red Roaming perc:
2015. április 1. és 2016. január 6. közötti, magyarországi Red előfizetők által generált Vodafone EU Roaming forgalom, az Európai Unió tagállamaiban, Izlandon, Lichtensteinben, Norvégiában, Svájcban és Törökországban a Vodafone partnerhálózatain. Vodafone saját mérés. Havonta, magánutazások céljára, személyi használatra, magyar számokra. A Vodafone EU Roaming opció elérhető az Európai Unió tagállamaiban, Izlandon, Lichtensteinben, Norvégiában, Svájcban és Törökországban a Vodafone partnerhálózatain.

16 millió Redes:
A hazai mobilszolgáltatók közül 2016. január 18-ai adatok szerint a Vodafone rendelkezik a legtöbb európai 4G roaming partnerrel. A Red EU csomagokkal hívj minden normál, nem emelt díjas hazai számot korlátlanul. Egyéni előfizetőknek, személyi és magánutazási célú használatra. 2016. január 5-ei adatok alapján a Vodafone 27 országban rendelkezik Vodafone EU Roaming 4G partnerhálózattal. A 4G roaming partnerhálózatok országainak listáját megtekinthető weboldalunkon Vodafone Red csomaggal rendelkező 16 millió előfizető az európai országokban, a Vodafone Group 2015-ös Éves Riportja alapján, saját mérés.

Készülékbiztosítás:
A készülékvásárlással történő új 2 éves Red EU előfizetés kötés esetén a tarifa havidíja alap készülékbiztosítást tartalmaz.

4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube