Tarifák internettel

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Elfogyott az
adatmennyisége?

Vásároljon Kiegészítő Adatopciót
hang- vagy mobilnet-előfizetéséhez!

Automatikus Kiegészítő Adat

Élvezze Business Net tarifáinkat gondmentesen és ne aggódjon ha elfogy az adata, mivel lassítás helyett automatikusan további 200 MB adatot biztosítunk havonta (számlazárásonként egy alkalommal), amit a számlazárás végéig, teljes sebességgel használhat fel! Az Automatikus Kiegészítő Adat díját csak az opció megkezdése esetén számlázzuk ki, amennyiben egyéb kiegészítő adatot rendel, úgy elsőként annak adatkeretét használhatja fel.

Kiegészítő Adat Benne
foglalt
adatmennyiség
Díj Csomagok, amelyekkel elérhető
Automatikus Kiegészítő Adat 200 MB 394 Ft Business Red EU Basic, Business Red EU Standard, Business Red EU Premium, Business Net Start, Business Net Medium, Business Net Premium

A fenti árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

 

Kiegészítő Adat

Ha a tarifájában foglalt adatmennyiség már elfogyott, vagy ha több adatra van szüksége, akkor válasszon plusz Kiegészítő Adat opcióink közül, és használja fel a választott adatmennyiséget a hónap végéig!

Kiegészítő Adat Benne
foglalt
adatmennyiség
Díj Csomagok, amelyekkel elérhető
Kiegészítő Adat
500 MB
500 MB 788 Ft Business Net Start, Business Net Medium, Business Net Premium, Business RED EU Basic, Buisness Red EU Standard, Business Red EU Premium tarifacsomagok, valamint Internet Start, Internet Small, Internet Standard, Internet Plus, Internet Pro és Internet Premium internetopciók mellé.
Kiegészítő Adat
1 GB
1 GB 1 575 Ft
Kiegészítő Adat
5 GB
5 GB 3 937 Ft

A fenti árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

 

Megújuló Kiegészítő Adat

Válasszon megújuló kiegészítő opcióink közül! Kedvezményes Kiegészítő Adatopcióinkat elég egyszer megrendelnie a Netinfo oldalon keresztül, és mi automatikusan minden hónapban kiegészítjük adatkeretét a megrendelt adatmennyiséggel, kedvező áron!

Kiegészítő Adat Benne
foglalt
adatmennyiség
Díj Csomagok, amelyekkel elérhető
Kedvezményes kiegészítő
Adat 1 GB
1 GB 788 Ft Business Net Start, Business Net Medium, Business Net Premium, Internet Standard, Business RED EU Basic, Buisness Red EU Standard, Business Red EU Premium tarifacsomagok, valamint az Internet Plus, Internet Pro és Internet Premium internetopciók mellé.
Kedvezményes kiegészítő
Adat 5 GB
5 GB 3 150 Ft
Kedvezményes kiegészítő
Adat 10 GB
10 GB 4 725 Ft

A Kiegészítő Adatopciók adattartalma megosztható, amennyiben az alaptarifa is osztható.

A fenti árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Egyéb üzleti tarifák esetén

Kiegészítő Adat Benne
foglalt
adatmennyiség
Díj Csomagok, amelyekkel elérhető
Automatikus
PluszAdat 150 MB
150 MB 394 Ft Minden olyan online adattal és Netinfó képességgel rendelkező egyedi nagyvállalati előfizetés, melyre 2016. június 1. előtt szerződtek.
Egyszeri
PluszAdat 150 MB
150 MB 590 Ft
Egyszeri
PluszAdat 1GB
1 GB 1 575 Ft
Megújuló
PluszAdat 1GB
1 GB 1 181 Ft

A fenti árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Fontos tudnivalók:

  • A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően számlázási ciklusonként egy alkalommal 200 MB belföldi adatforgalmat tartalmazó Automatikus Kiegészítő Adat opció kapcsolódik, melynek díja nettó 394 Ft. Az Automatikus Kiegészítő Adat opció adatforgalma az adott számlaciklus végéig felhasználható, nem megosztható. Az Automatikus Kiegészítő Adat felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon történő kiegészítő adatopció vásárlásával van lehetőség.
    Kiegészítő adatopciót a Netinfo (http://netinfo.vodafone.hu) oldalon lehet vásárolni arról a SIM kártyáról és eszközről, amelyhez a Business Red EU Standard, Business Red EU Premium, MultiNet, Business MultiNet előfizetés valamint az Internet Standard, Internet Pro, Internet Plus vagy Internet Premium internetopció tartozik. Ha az adat SIM kártyáról (tabletről) szeretne kiegészítő opciót vásárolni a tarifájában foglalt adatforgalom felhasználása után, akkor előbb állítsa be a netinfo.vodafone.hu oldalon, hogy azon a SIM kártyán keresztül is elérhető legyen a plusz adat vásárlási lehetőség. Az Európa Napijegy és a Világ Napijegy napidíja mindkét SIM kártya esetén kiszámlázásra kerül, ha mindkét készüléken szeretne internetezni. A Netinfo oldalon (http://netinfo.vodafone.hu) technikai okokból kizárólag az elsődleges SIM kártyához tartozó adatfelhasználást lehetséges nyomon követni, a megosztható adatmennyiséget esetlegesen használó másodlagos SIM kártya (kártyák) adatfelhasználásának konkrét mértékéről nem nyújt információt.
  • A kiegészítő opciók adattartalma megosztható, amennyiben a szolgáltatáscsomag vagy az internetopció is megosztható adatforgalmú. A Plusz Osztható Adat vagy Kiegészítő Adat kiegészítő opció díja minden esetben a hangalapú előfizetést terheli.
  • A havonta megújuló Kedvezményes Kiegészítő Adat opció megújuló adatopció, számlaciklusonként újra aktiválódik, nem szükséges minden számlaciklusban újra igényelni. Kedvezményes Kiegészítő Adat vásárlása esetén az Előfizető vállalja, hogy az előfizetéshez kapcsolódó határozott idő alatt a kiegészítő opciót is fenntartja, ez alatt az idő alatt az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az opció megszüntetésére nem kerül sor. Amennyiben a fenti feltételek nem teljesülnek, úgy az Előfizető az ÁSZF 12.7. pontban írtak szerint az opció havi előfizetési díjának az Előfizető által elérhető Kiegészítő Adat opció díjához képest számított, az igénybe vett kedvezménnyel azonos mértékű kötbért köteles megfizetni.
  • Amennyiben adott számlázási ciklusban a Kiegészítő Adat és Kedvezményes Kiegészítő Adat opció nem kerül teljes egészében felhasználásra, akkor a fel nem használt hátralévő adatforgalma elvész. A Kiegészítő Adat és Kedvezményes Kiegészítő Adat opció kizárólag az adott számlaciklus végéig használható fel. Egy számlacikluson belül tetszőleges számú Kiegészítő Adat opció vásárolható a megújuló Kedvezményes Kiegészítő Adat opció mellé.
4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube