Nyomtatványok - Vodafone.hu - Üzleti - Közép és nagyvállalatok - Segíthetünk? - Kapcsolat

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Nyomtatványok

Hogy megkönnyítsük az ügyintézést, ezen az oldalon összegyűjtve és csoportosítva megtalálhatja az összes nyomtatvány legfrissebb verzióját, amelyre nagyvállalati ügyfeleink kapcsolattartóinak szüksége lehet.

A kitöltött, cégszerű aláírással és pecséttel ellátott nyomtatványokat kérjük, az (1) 288-3329-es faxszámra küldje el. Ha kérdése merülne fel, hívja Kiemelt Ügyfélszolgálatunkat a 1788-as számon (a hívás hálózaton belül díjmentes).

Ügyfél adatok módosításához kapcsolódó nyomtatványok

Számlafizető váltás meglévő vagy új számlafizetőre

A Számlafizető személyének módosítása nyomtatványt abban az esetben szükséges beküldeni, amennyiben egy meglévő számlafizető telefonszámát szeretné egy másik, szintén meglévő vagy új számlafizető nevére átmozgatni.

Letöltöm (.doc formátum)

Tulajdonjogváltás

A tulajdonjog váltási nyomtatvány kitöltése abban az esetben szükséges, amennyiben egy jelenleg még az Önök nevén lévő előfizetést más névre kíván átíratni vagy egy más néven lévő előfizetést szeretne átírással a saját céges/ intézményi csomagjába léptetni (pl. magánszemély, vagy más cég az előfizető). Fontos, hogy amennyiben az átírni kívánt telefonszám feltöltő kártyás csomagban van, úgy a nyomtatvány mellett szükséges egy, a szokásos módon kitöltött megrendelőlap is egy SIM kártyára vonatkozóan (készülékkel vagy anélkül), melyen a Hordozni kívánt számok mezőbe beírják a telefonszámot és azt, hogy „Vitamax".

Letöltöm (.doc formátum)

Adatmódosítás

Amennyiben a szerződés fennállása alatt az elő-, vagy számlafizető adataiban változás történik, azt az Adatmódosítás nyomtatványon szükséges jeleznie. Fontos, hogy dolgozói csomag esetén (ahol magánszemély a számlafizető), csak a levelezési cím módosítása igényelhető ezen a nyomtatványon. Dolgozói csomag esetén ettől eltérő adatok módosítása csak márkaképviseleten személyesen kérhető az igazoló okmányok bemutatásával.

Letöltöm (.doc formátum)
Előfizetői szerződéssel kapcsolatos módosítások

Szerződésbontás

A Szerződésbontási kérelem nyomtatvány beküldése abban az esetben szükséges, amennyiben egy meglévő előfizetés végleges megszüntetését szeretné igényelni.

Letöltöm (.doc formátum)

Tarifacsomag váltás

A Tarifacsomag váltás nyomtatvány kitöltése abban az esetben szükséges, amennyiben előfizetésén tarifát szeretne módosítani (pl: internet tarifáról hang alapúra vagy fordítva).

Letöltöm (.doc formátum)

SIM csere

A SIM csere nyomtatvány beküldése abban az esetben szükséges, ha bármilyen okból kifolyólag jelenlegi SIM kártyáját cseréltetni szeretné. (elveszett, megrongálódott, nagyobb kapacitásút szeretne, meghibásodott, stb…)

Letöltöm (.doc formátum)

Kapcsolattartó adatváltozás

A Kapcsolattartó váltás kérelem nyomtatvány kitöltése akkor szükséges, ha a Vodafone felé korábban a cég/ intézmény részéről kapcsolattartásra meghatalmazott személyét módosítani szeretné, vagy a meglévő kapcsolattartón kívül másikat is szeretne megadni.

Letöltöm (.doc formátum)

Visszakapcsolási nyilatkozat

A Visszakapcsolási nyilatkozat beküldése abban az esetben szükséges, amennyiben az előfizetés forgalmi tartozás miatt a szolgáltató részéről felbontásra került, de a felhasználó a tartozás kiegyenlítését követően szeretné tovább használni.

Letöltöm (.doc formátum)
Szolgáltatások megrendeléséhez kapcsolódó nyomtatványok

Adatroaming

Az Adatroaming-szolgáltatás megrendelő nyomtatvány kitöltése abban az esetben szükséges, amennyiben előfizetéséhez kedvezményes külföldi internet-hozzáférést szeretne igényelni (Internet Külföldön / MobilWeb Külföldön Opció).

Letöltöm (.doc formátum)

Blackberry

A Blackberry szolgáltatás megrendelő nyomtatványt, akkor szükséges kitölteni, amennyiben előfizetésére Blackberry szolgáltatást szeretne igényelni.

Letöltöm (.doc formátum)

Internet Opció

Az Internet Opció-szolgáltatás megrendelő nyomtatványt abban az esetben szükséges beküldeni, amennyiben meglévő, hang alapú előfizetésén internet szolgáltatást is szeretne igénybe venni.

Letöltöm (.doc formátum)

Teljes adattartalmú hívásrészletező

A Nyilatkozat teljes adattartalmú hívásrészletezőről nyomtatvány kitöltése a kapcsolattartó által abban az esetben szükséges, ha az előfizetéséhez kapcsolódó hívószámokról egyszeri-, vagy folyamatos, teljes adattartalmú forgalmi kimutatást szeretne igényelni.

Letöltöm (.doc formátum)
4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube