Céges csoport kezelése

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Céges csoport kezelése

Hogyan lehet új előfizetéseket vásárolni a céges csoportba?

Új előfizetéseket a vállalati kapcsolattartó vásárolhat a céges csoport tagjai számára, az ügyfélbiztonsági kód birtokában. Az új előfizetést a Vállalati Online Ügyfélszolgálat Rendszerben, vagy a 1788-as hívószámon elérhető Kiemelt Ügyfélszolgálat segítségével vásárolhatja meg.

Van lehetőség számhordozásra?

Más mobilszolgáltatónál lévő telefonszámok esetén számhordozási igényüket a Vodafone ügyfélkapcsolati menedzsernél tudják jelezni. Az igény bejelentését követően a Vodafone fogja első lépésben felvenni a kapcsolatot az átadó mobilszolgáltatóval.
A számhordozást helyes adatokkal és rendezett számlatartozás esetén tudjunk csak sikeresen indítani. Fontos: Felhívjuk figyelmét, hogy az áthordozott telefonszámokat csak Vodafone-os vagy kártyafüggetlen készülékkel tudják majd használni!

Van lehetőség Vodafone előfizetések behozatalára a céges csoportba?

Új Ügyfeleink rendszeresen előforduló kérése, hogy dolgozóik, akik már rendelkeznek a Vodafone Magyarország Zrt.-nél élő előfizetéssel, a telefonszámukat megtartva csatlakozhassanak a csoporthoz. Természetesen ezeknek a számoknak a cég alá való behozatalára is biztosítunk lehetőséget, amennyiben ezt jelzik felénk a 1788-as hívószámon, vagy a corporate.hu@vodafone.com e-mail címen.

Van lehetőség Vodafone feltöltőkártyás előfizetések behozatalára a céges csoportba?

Gyakran előfordul, hogy új Ügyfeleink, már rendelkeznek a Vodafone Magyarország Zrt.-nél feltöltőkártyás hívószámmal. Ezek behozatalára is van lehetőség a céges előfizetések közé, ebben az esetben a behozatal során egy új, előfizetéses SIM-kártyára kerül át a már meglévő telefonszám. Ebben az esetben is segít Kiemelt Ügyfélszolgálatunk a 1788-as hívószámon, vagy a corporate.hu@vodafone. com e-mail címen.

Hogyan lehet új készüléket rendelni?

Készülékmegrendelést a vállalaton belül kijelölt kapcsolattartó jogosult elküldeni. Amennyiben Ön kapcsolattartó, kérjük, hogy az Útmutató végén letölthető nyomtatványt kitöltve szíveskedjék visszaküldeni faxon a 061-288-3329-es faxszámunkra, vagy e-mailben szkennelve a kiemeltugyfelek.hu@ vodafone.com e-mail címre!

Hogyan érhető el az aktuális készülékárlista?

Aktuális készülékárainkról érdeklődjön Vodafone Ügyfélmenedzserénél, vagy hívja a Vodafone hálózatából belföldről díjmentesen hívható 1788-as hívószámot, ahol munkatársaink munkanapokon reggel 8 és 20 óra között készséggel állnak rendelkezésére! Pontos információt ügyfélbiztonsági kóddal történő beazonosítást követően tudunk biztosítani.

Mi szükséges a mobilinternet használatához?

A Vodafone internet segítségével vezeték nélkül, szélessávon kapcsolódhat az internetre, hordozható és asztali számítógéppel, illetve tabletekkel egyaránt. Ehhez egy adatkártyára és egy eszközre van szüksége, attól függően, hogy milyen géphez szeretné használni.
• Asztali gépekhez és notebookhoz: adatkártya + eszköz
• Táblagépekhez: csak adatkártya
Mindkét eszközt a vállalati kapcsolattartó tud megrendelni, kérjük, lépjen vele kapcsolatba, amennyiben ilyet szeretne igényelni!

Hogyan módosíthatóak a megadott adataim?

A szerződés időtartama alatt előfordulhat, hogy az előfizető vagy számlafizető valamely adatában változás következik be (pl.: székhely, levelezési cím, egyéni számlafizető esetében személyi igazolvány száma.) Ezen változások bejelentésére a mellékletekben szereplő „Adatmódosítási nyomtatvány" szolgál. A dokumentumot értelemszerűen kitöltve, aláírással és pecséttel ellátva a kiemeltugyfelek.hu@ vodafone.com e-mail címre várjuk vissza.

4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube