Híváskontroll - Vodafone.hu - Üzleti - Közép- és nagyvállalatok - Szolgáltatások

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Híváskontroll

Tartsa kézben céges számláját!

A Híváskontroll szolgáltatással engedélyezheti vagy tilthatja céges telefonjain az egyes hívások létrejöttét és egyéni hívásszabályokat állíthat be.

Lehetősége van számla szinten szétválasztani az alkalmazottak magánjellegű és céges hívásait, így vállalata mentesül a magán hívások fizetése alól. A céges és magán forgalom számlaszintű szétválasztásával közvetlenül az alkalmazott kapja a számlát a magán hívásokról és a hívás költségeit is az alkalmazott fizeti.

Engedélyezheti vagy tilthatja céges készülékei telefonhívásait
Alkalmazottait csoportokba rendezve hívásszabályokat állíthat be
Számlaszinten szétválaszthatja a céges és a magánjellegű hívásokat

Hogyan működik?

A Hozzáférések kezelése adminisztrációs felületén a dolgozók csoportokba rendezhetők, melyekhez a Híváskontroll internetes felületén egyéni hívásszabályokat adhat meg.

Az egyes dolgozóra vonatkozó hívásszabályok a csoporthoz tartozás révén érvényesülnek. Egy adott dolgozó egyidejűleg egy csoporthoz tartozhat.

Milyen hívásszabályok állíthatók be?

A Csoport tulajdonságai, azaz a hívásszabályok határozzák meg, hogy adott hívás engedélyezett-e vagy sem és ha igen, költsége mely számlán (üzleti vagy magánszámlán) jelenjen meg. Adott előfizetésen hívásszűrés mind bejövő mind pedig kimenő irányban beállítható.

A szolgáltatáshoz figyelmeztető hangbemondás kapcsolódik kényelmi szolgáltatásként. Ha egy hívás tiltott, indításánál hangbemondás hallható: „A hívás az ön számára nem engedélyezett."

Belföldi bejövő és kimenő hívásokra beállítható szabályok:

  • Telephelyen/telephelyen kívüli hívások ("Cégzóna") A hívások földrajzterületi alapon történő engedélyezését és tiltását jelenti.
  • Munkaidőben/munkaidőn kívüli hívások megkülönböztetése Arra az esetre, ha az adott vállalat a dolgozók 08:00-18:00 óra közötti hívásainak költségét szeretné csupán állni, akkor a munkaidőben indított hívások a cég számlájára, a munkaidőn kívüli hívások költsége a magánszámlára számlázódik.
  • Limit értesítés A beállított limit 50-80-100%-ának elérése esetén SMS értesítést kap a felhasználó, így kontrollálható a havi számla.
  • Csoporton kívüli hívások korlátozása Ennek beállítása esetén a kollégák csak egymást hívhatják, a zárt csoporton kívüli hívások nem engedélyezettek. Ennek a szabálynak ideális kiegészítése a fehér lista.

Roaming esetén, bejövő és kimenő hívásokra beállítható szabály:

  • Minden hívás engedélyezése vagy tiltása Roaming esetén minden bejövő vagy kimenő hívás engedélyezhető vagy letiltható.
4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube