Vodafone

 • English
 • Kosarad tartalma

  A kosár jelenleg üres.

  van a kosaradban
  Átvételkor fizetendő:
  Havidíj:
  Részletek

M2M - Machine to Machine - Vodafone.hu - Közép és nagyvállalatok - Szolgáltatások

M2M – Machine to Machine

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Azt már régóta tudjuk, hogy a mobiltechnológia felgyorsította és megkönnyítette az emberek életét, hatékonyabbá tette kommunikációjukat és üzleti döntéshozatali folyamataikat. De egyre gyakrabban olvashatunk arról is, hogy az új mobil-megoldások nem csak ember-ember, hanem gép-gép viszonylatban is berobbannak mindennapi életünkbe. Mobiltelefonunkkal már nem csak a céges levelezést érjük el, hanem gépeket is vezérelhetünk. Autók, villanyórák, liftek, italautomaták vagy éppen bankkártya-olvasók sora képes arra, hogy utasítást fogadjon tőlünk, de mi is kaphatunk információt az eszközök működéséről SMS, vagy email formájában. A kulcsszó, amit meg kell ismernünk és jegyeznünk: M2M, machine-to-machine, azaz az a folyamat, amelynek során gép a géppel kommunikál, így adatok küldése, fogadása emberi beavatkozás nélkül valósulhat meg.

A határtalan fejlődési lehetőségekről Eric Brenneist a Vodafone M2M igazgatóját kérdeztük, aki egy saját példával világította meg az új technológia térhódítását és praktikumát.

A videót itt nézheti meg A videót itt nézheti meg

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Telemetria

A Telemetria lehetőséget ad arra, hogy emberi beavatkozás nélkül küldhessen/fogadhasson adatokat.


Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Esettanulmányok

City Taxi
Tisza Volán
Cardware
Egy taxitársaságnak nagyon fontos, hogy megrendelőinek a lehető legszínvonalasabb és legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújtsa. A menetrendet tartani, a forgalmi zavarokat gyorsan felismerni és elkerülni nem kis feladat... A vízdíj alacsony mértéke miatt a mérőóra-leolvasás költségét nehezebb kigazadálkodni, mint a többi közmű esetében.

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Az M2M realitás.

Az M2M a jövő.

A Vodafone M2M megoldásai sikeresebbé teszik vállalkozását és megkönnyítik életét.