• English
 • Kosarad tartalma

  A kosár jelenleg üres.

  van a kosaradban
  Átvételkor fizetendő:
  Havidíj:
  Részletek

M2M - Machine to Machine - Vodafone.hu - Közép és nagyvállalatok - Szolgáltatások

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

M2M

Az okos jövő

Miért a Vodafone?

M2M-iparágak

Megoldások

A Vodafone nemcsak 20 éves nemzetközi M2M-területen szerzett tapasztalatával és mobilhálózatával segíti a magyar cégeket, hanem a teljes M2M-fejlesztés folyamatában is ügyfelei mellett áll. A Vodafone kültéri országos lakossági 3G lefedettsége 98,4%-os, így hazánkban bárhol is legyen az Ön M2M SIM kártyával felszerelt eszköze, a megbízható adatkapcsolat révén mindig elérhető lesz.

Az M2M-technológiában rejlő lehetőségek száma végtelen, hiszen legyen szó akár autókról, liftekről, biztonsági kamerákról vagy vércukormérőkről, szinte bármilyen eszköz intelligens eszközzé válhat. Ehhez mindössze egy beépített SIM kártya kell, hogy a gép az internetre csatlakozva bárhonnan utasítást fogadjon vagy információt küldjön.

Az Ön cégében használt eszközök is könnyedén M2M-kompatibilissá válhatnak, amelynek az az előnye, hogy az internetre kapcsolódva valós idejű adatcserét hajthatnak végre egymás közt. Ez egy sor új lehetőséggel segíti a vállalkozása működését és növekedését, amelynek köszönhetően cége könnyedén beléphet a Ready Business vállalkozások körébe.

Részletek Részletek az iparágakról Részletek