Biztonságtechnika - Vodafone.hu - Közép és nagyvállalatok - Szolgáltatások - M2M - M2M iparágak

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Biztonságtechnika

KIHÍVÁSOK

A vezeték nélküli technológia segítségével az M2M-képes eszközök (a kamerák és riasztók) állandó összeköttetésben állnak a rendőrséggel vagy magánkézben lévő biztonsági szolgálatokkal. Mivel nincs elvágható vezeték, akár távoli helyszínre is telepíthetők. Sokkal nehezebb megszakítani a kapcsolatukat a „központtal", de ha ez mégis megtörténik, arról a rendszer azonnal értesítést küld. Emellett az M2M SIM kártyákat vezetékes rendszert használó riasztókban is alkalmazzák vésztartalékként. Az M2M-technológiával biztonságban tudhatja cége értékeit, és egyúttal felkészülhet a problémás helyzetekre.

MEGOLDÁSOK

Az M2M segítségével a biztonságtechnikai vállalkozások a legmodernebb technológián alapuló, könnyen telepíthető és széles körben alkalmazható megoldásokat nyújthatnak ügyfeleiknek. Ráadásul komolyabb emberierőforrás-igény és elriasztó beruházási költség nélkül!

Riasztók, kamerák

A biztonságtechnikai termékeket gyártó cégek igyekeznek egyszerűen felszerelhető és költségtakarékosan üzemeltethető biztonsági eszközöket nyújtani ügyfeleiknek. A vezeték nélküli technológián alapuló M2M vezérelte kamerák és riasztók nagyobb biztonságot nyújtanak a hagyományos megoldásoknál, hiszen itt nehezebb kiiktatni a védőrendszert. Ezen kívül nagy előnyük, hogy olyan területen is telepíthetőek, ahol nincs kiépített vezetékes hálózat.

Áru nyomon követése

Az M2M-kapcsolattal bíró eszközöket valós időben felügyelheti, így például azonnali riasztást kaphat, ha egy értékes eszköz hirtelen mozgásnak indul, vagy ha rossz irányba halad. M2M-megoldást használnak a páncélautók követésére is, hiszen ott különösen fontos, hogy valós idejű információval rendelkezzenek az autó helyzetéről és állapotáról.

Flottakezelő szolgáltatások

A GPS-alapú nyomkövető rendszerekkel 24 órán át figyelemmel kísérhető, merre járnak a céges flottába tartozó autók. Beállítható, hogy a rendszer jelezzen gyújtásnál, ajtónyitásnál, vagy ha az antenna vagy a tápegység megsérült, esetleg ha a sofőr megnyomta a pánikgombot. Így akár lopás és támadás ellen is véd a rendszer.

Legfrissebb hírek a témában
4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube