M2M megoldások - Vodafone.hu - Közép és nagyvállalatok - Szolgáltatások

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Vodafone M2M-megoldások

A Vodafone világszerte több mint húsz éve támogatja az M2M-kommunikációt használó ügyfeleit. Olyan jelentős és sikereses M2M-rendszerek megvalósításában működtünk közre, mint például a BMW vagy a TomTom megoldásai.

Az Ön cégében használt eszközök is könnyedén M2M-kompatibilissá válhatnak, amelynek az az előnye, hogy az internetre kapcsolódva valós idejű adatcserét hajthatnak végre egymás közt. Ez egy sor új lehetőséggel segíti a vállalkozása működését és növekedését, amelynek köszönhetően cége könnyedén beléphet a Ready Business vállalkozások körébe. Profi csapatunk mérnökökkel és ipari szakértőkkel áll partnereink rendelkezésére az M2M-fejlesztési folyamat valamennyi szakaszában, így Önnek csak egy beszállítóval kell kapcsolatba kerülnie. A mögöttünk álló tapasztalat egyedi a nemzetközi piacon is: ismerjük a bevált módszereket, a kipróbált megoldásokat, és éppen ezért nyugodt szívvel ajánljuk ezeket Önnek is, mert tudjuk, hogy csakis cége javára válhatnak.

Globális kapcsolat

Ahhoz, hogy az Ön által kívánt eszköz az internetre csatlakozva adatokat küldjön és utasításokat fogadjon, egy M2M SIM kártya szükséges. A Vodafone helyi és nemzetközi SIM kártyát is biztosít ügyfelei számára, így akár Budapestről is felügyelhet egy vidéki vagy más országban lévő teherautót, munkagépet, benzinkutat, kamerát anélkül, hogy a lefedettség vagy a roaming-díjak miatt aggódnia kellene. Jelentős üzleti előnyre tehet szert, aki ezt a megoldást választja, hiszen a partnerekben bizalmat ébreszt azzal, hogy mindig „képben" van, mivel a rendszer azonnal értesíti, ha riasztást, segélykérést, meghibásodást észlel.

A karbantartás vagy szoftverfrissítés megoldható akár távolról is, így elkerülhető a költséges kiszállás, de ha mégis a helyszínre kell mennie, már felkészülten érkezhet, tehát mindenképp időt nyer. Szolgáltatásunk segítségével gyorsabban jelenhet meg a piacon olyan újgenerációs M2M-megoldásokkal, mint a gépjármű-telematika, a flottakezelés, az elektronikus fogyasztásmérés, az eszközök nyomkövetése vagy a távoli műveletvégzés – helyi, regionális vagy akár globális szinten.

A cég igényeire szabva

M2M-megoldásaink a cég igényeire szabhatóak és a vállalatirányítási rendszerbe illeszthetőek. Az eszközök egy könnyen értelmezhető online felületen keresztül felügyelhetőek és irányíthatóak: beállíthatóak riasztások, bármikor ellenőrizhető az eszközök földrajzi elhelyezkedése, megfelelő működése, biztonsága. A kész termékek beállítása mellett, a Vodafone partner lehet egy teljesen új M2M-megoldás megvalósításában is. Ehhez a megfelelő szakértők, gyártók kiválasztásában is segítséget nyújtunk. A kategória legjobbjainak számító szakszolgáltatásaink hatékony támogatást jelenthetnek Önnek M2M-projektjei teljes életciklusában, így gyorsabban és kevésbé bonyolult rendszerekkel jelenhet meg a piacon.

A Vodafone rendelkezik a világ legnagyobb, saját tulajdonú hálózatával, illetve stabil partnerkapcsolataink száma is jelentős. Éppen ezért M2M-technológiánkkal olyan egyedülálló előnyökhöz tudjuk juttatni ügyfeleinket, amelyekkel vállalkozásuk folyamatosan még magasabb színvonalon teljesíthet.

Ne maradjon le!

Amennyiben ajánlatot kérne, esetleg kérdése vagy ötlete van, keresse szakértő kollégáinkat:

Ajánlatkérés


A Ready Business
innovációt jelent

Készüljön fel a jövő kihívásaira a Vodafone üzleti megoldásaival!

Részletek
4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube