Mi az M2M? - Vodafone.hu - Közép és nagyvállalatok - Szolgáltatások

BreadcrumbPortlet

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Mi az M2M?

AA Vodafone M2M-technológiájával megkönnyítheti életét és intelligenssé teheti eszközeit. A Machine-to-Machine (azaz gépek közötti) kommunikáció segítségével úgy adhatja át a munka egy részét okoseszközeinek, hogy közben a döntés és az irányítás mindvégig az Ön kezében marad. Az M2M-megoldásokkal egy olyan Ready Business céget formálhat vállalkozásából, amely nemcsak hatékonyabb, de egyben felkészültebb is bármilyen kihívással szemben.

Mi az az M2M?

A Vodafone M2M-megoldásaival bármilyen eszköz képes hálózatunkon keresztül az internetre csatlakozni, így már nemcsak a telefonja lehet okos, hanem az autója, a riasztója vagy akár cége irodaépülete is.

Ezzel a technológiával azonnali visszajelzést kaphat távoli eszközeiről, így gyorsan reagálhat a változásokra, de akár meg is előzheti a problémákat.

Hogyan működik?

Mert mi azon dolgozunk, hogy az M2M előnyeivel az Ön vállalkozása is felkészülhessen a jövő kihívásaira:
hatékony legyen, új bevételi forrásokra tegyen szert és versenyelőnybe kerüljön.

Mit adunk ehhez?

A világ egyik legnagyobb mobiltávközlési hálózatát

Szolgáltatásunk 5 kontinensen érhető el 26 vezeték nélküli Vodafone- és 55 partnerhálózaton keresztül, illetve 17 vezetékes hálózaton át. Bárhol is kelljen üzleti tevékenységét folytatnia, mi már valószínűleg ott vagyunk.

Nemzetközi M2M SIM kártyát

Amelyet világszerte bármely Vodafone vagy Vodafone partnerhálózaton használhat. Mivel nem kell országonként külön beállítania a SIM kártyákat, M2M-rendszerét egyszerűbben és rövidebb idő alatt is bevezetheti.

Könnyen kezelhető M2M Platformot

A Vodafone M2M-szolgáltatásainak „lelke" egy online kezelőfelület, amellyel az irányítás mindig az ügyfél kezében lehet, viszont a gépek teszik a dolgukat maguktól. A Platformhoz egy biztonságos internetes portálon keresztül csatlakozhat, ezen a felhasználóbarát felületen minden szükséges kezelési funkciót elér, áttekintő oldalán egy szempillantás alatt teljes képet kaphat M2M-eszközállományáról, könnyedén kezelheti SIM kártyáit.

Integrált M2M terminált

Ezáltal csökkentheti a piacra lépési időt és költséghatékonyabbá teheti M2M-megoldásának üzembe helyezését. Ezeket az eszközöket egyedileg választjuk ki piacvezető gyártók termékei közül, hogy illeszkedjenek a cégére szabott M2M-alkalmazáshoz. Minden terminálban előtelepített globális M2M SIM kártya található, így kicsomagolás után azonnal használhatóak.

20 éves nemzetközi M2M-tapasztalatot

A Vodafone nemcsak 20 éves nemzetközi M2M-területen szerzett tapasztalatával és mobilhálózatával segíti a magyar cégeket, hanem a teljes M2M-fejlesztés folyamatában is ügyfelei mellett áll. Mérnökök, tanácsadók és ipari szakértők segítik ügyfeleinket a tervezéstől a beüzemelésen át az üzemeltetésig.

Gondolkodjunk együtt, hogy az M2M-technológia által Ön is a legtöbbet hozhassa ki vállalkozásából!

Ha kérdése, ötlete van, vagy ajánlatot kérne, keresse szakértő kollegáinkat!

4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube