Miért a Vodafone? - Vodafone.hu - Közép és nagyvállalatok - Szolgáltatások

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Miért a Vodafone?

A Vodafone nemcsak 20 éves nemzetközi M2M-területen szerzett tapasztalatával és mobilhálózatával segíti a magyar cégeket, hanem a teljes M2M-fejlesztés folyamatában is ügyfelei mellett áll. A Vodafone kültéri országos lakossági 3G lefedettsége 98,4%-os, így hazánkban bárhol is legyen az Ön M2M SIM kártyával felszerelt eszköze, a megbízható adatkapcsolat révén mindig elérhető lesz.

Piacvezető nemzetközi tapasztalat

A telekommunikációs cégek között a Vodafone rendelkezik a legnagyobb nemzetközi M2M-tapasztalattal. M2M-szolgáltatásunk az első helyen szerepel a vezető telekom-elemzők, így például a Current Analysis, a Machina Research vagy az Analysys Mason rangsorolásában. Az M2M-technológiát már számos iparágban alkalmazzák, egyebek között a gépjárműiparban, az energetikai és közműszektorban, a pénzügyi szolgáltatások terén, az egészségügyben, a gyáriparban, a közszférában, a kiskereskedelemben, a biztonságtechnikában, a szállítmányozásban és a logisztikában is.

Tapasztalt csapatunk világszerte mérnökökkel, tanácsadókkal és ipari szakértőkkel támogatja ügyfeleinket az M2M-fejlesztési folyamat minden egyes szakaszában. Ismerjük a jól működő módszereket, így ezeket ajánljuk új partnereinknek.

Professzionális lefedettség

A Vodafone 98,4%-os kültéri országos lakossági 3G lefedettségével maximálisan kihasználhatja az M2M-technológiában rejlő lehetőségeket, és mindig egy lépéssel versenytársai előtt járhat. Így a szolgáltatás kiaknázásával Ön is beléphet a Ready Business vállalkozások körébe. Sőt, ha a nemzetközi piacra is dolgozik a cége, akkor sem kell aggódnia a folyamatos adatküldés vagy a roaming-díjak miatt. A nemzetközi Vodafone SIM, illetve SIM chip előnyei, hogy a termékek akár országokon át is utazhatnak. Sőt, ezek a SIM kártyák más mobilszolgáltatók hálózatában is használhatóak, így a kapcsolat mindig folyamatos maradhat. Mindez azt jelenti, hogy Önnek csak egy tarifája és egy M2M-szolgáltatója lesz, így pontosan megtervezheti beruházását és kiszámolhatja annak költségeit.

Olyan előre összeállított, azonnali használatra kész M2M-chipeket is kínálunk, amelyek gyorsabb és rugalmas aktiválást tesznek lehetővé a gyártás helyétől és idejétől függetlenül. Tehát szinte azonnal képesek vagyunk M2M-kapcsolattal „felruházni" az Ön számára szükséges gépeket, eszközöket, hogy vállalkozása Ready Business legyen, azaz egyszerre költséghatékony, versenyképes és felkészült.

Szakmai támogatás

Előszerelt és használatra kész termékeinkkel jelentősen csökkenthetjük M2M-megoldása telepítési, elosztási és üzembe helyezési feladatainak komplexitását, úgy, hogy közben cége igényeire is szabhatjuk. Sőt, a Vodafone egy új M2M-rendszer kifejlesztését, majd valamennyi elemét is képes összefogni és kezelni országos vagy akár nemzetközi szinten is: a tanácsadástól kezdve a projektmenedzsmenten, az új üzleti modell felépítésén át egészen az előtelepített, csatlakoztatott terminálok leszállításáig, a rendszerintegrálásig, valamint az adatgyűjtésig és -elemzésig. Globális M2M Platformunk modulrendszerű felépítése biztos védelmet jelent M2M-beruházásának, és lehetővé teszi, hogy részesüljön a legfrissebb fejlesztések, így például a negyedik generációs hálózatok (LTE) bevezetésének előnyeiből.

Profitáljon Ön is a Vodafone kiemelkedő tapasztalatából és az M2M területén felhalmozott szaktudásából!

A Ready Business
innovációt jelent

Készüljön fel a jövő kihívásaira a Vodafone üzleti megoldásaival!

Részletek
4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube