Wireless Office 2 - Vodafone.hu - Üzleti - Közép- és nagyvállalatok - Szolgáltatások

Wireless Office 2

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

A Vodafone Wireless Office 2 kulcsszava a költséghatékonyság. A munkatársak díjmentesen hívhatják egymást, így pénzt takaríthat meg.

Funkciók

az asztali telefonok legfontosabb szolgáltatásai, amelyekre a mobil irodai környezetben is szükség van:

 • Virtuális Magánhálózat
 • Rövidített hívószámok
 • Vállalati telefonkönyv
 • Konferenciabeszélgetés
 • Hívásvárakoztatás és Hívásátadás
Virtuális Magánhálózat (Mobil VPN, vagyis Virtual Private Network)

A mobil VPN alkalmazásával a korábban a vezetékes alközpont által nyújtott szolgáltatásokat a Vodafone mobil kapcsolóközpontja veszi át.

Miért jó?

Felgyorsítja a vállalaton belüli kommunikációt, mivel mobilon korlátlanul, hívásdíjmentesen érhetik el egymást a kollégák, és átirányíthatják a hívásaikat.

Mennyibe kerül?
 • A szolgáltatáscsomag havidíja a tarifacsomaghoz tartozó SIM-kártyák (VPN-csoporttagok) közötti hívások díját tartalmazza.
 • Ez alól kivételt képeznek a forgalomválasztó (06) és a hálózatkijelölő szám (70, hordozott számok esetén pedig 20 vagy 30) használata nélkül, csupán a 7 jegyű mobiltelefonszám tárcsázásával kezdeményezett hívások. Ezek elszámolása az alap tarifacsomagnak megfelelő díjazás szerint történik.
Rövidített hívószámok (mellékek)

A vezetékes mellékekhez hasonlóan a munkatársak rövid (4 számjegyű) hívószámon is elérhetik egymást, amely megegyezhet a vezetékes mellék számával.

Feltételek
 • A rövidített hívószámokra szöveges (SMS-) vagy multimédiás (MMS-) üzenetek küldése nem lehetséges.
 • Egy felhasználó csakis egyetlen VPN-csoport tagja lehet. Barangolás esetén a rövid hívószám funkció nem használható.
 • A barangoló VPN-csoporttag a nemzetközi formátum használatával tud hívást indítani bármely irányba.
Mennyibe kerül?
 • Egy itthon tartózkodó VPN-csoporttag fel tudja hívni a külföldön tartózkodó kollégáját a rövid szám tárcsázásával, és a kezdeményező fél hívása így is ingyenes lesz.
 • A fogadó félre azonban a barangolásra érvényes díjak vonatkoznak.
Vállalati telefonkönyv

A szolgáltatás segítségével SMS-ben és WAP-on is lekérdezhető a kollégák telefonszáma. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a Wireless Office 2 csoportba tartozó előfizetők egy telefonkönyvet alkossanak.

A telefonkönyv tartalmazhatja az előfizető

 • mobiltelefonszámát
 • rövid hívószámát
 • vezeték- és keresztnevét
 • e-mail címét
 • tartózkodási helyét
Adatlekérdezés

A Wireless Office 2 előfizetői a Vállalati telefonkönyv adatait normál díjas SMS-ben (70 700-0300) és WAP-on (Vodafone Live/My Vodafone/My Vodafone/Telefonkönyv) keresztül is lekérdezhetik.

Beállítások

Az internetes adminisztrációs felületen a Vállalti telefonkönyv karbantartása, a rövid hívószámok, továbbá a Költségkontroll szolgáltatás beállítása is elvégezhető.

Hívásátadás

A Hívásátadás szolgáltatással összekapcsolhatja 2 folyamatban lévő hívását úgy, hogy kilép a beszélgetésből és az összekapcsolt feleket egy telefonbeszélgetésben kapcsolja össze.

Mennyibe kerül?
 • A hívások költségeit mindig a hívó fél állja, és a hívás átadása után is az eredeti hívást indító fél fizeti az átadott hívás végéig az általa kezdeményezett hívást.
 • A VPN-csoporton belüli résztvevőkkel a hívásátadás ingyenes.
Konferenciabeszélgetés

Alapszintű konferenciabeszélgetést tesz lehetővé a szolgáltatás, összekapcsolhat akár 5 hívást is mobilja segítségével, így gyors, hatékony megbeszélést folytathat.

Mennyibe kerül?

A Konferenciabeszélgetés esetén is érvényes, hogy a Wireless Office hálózaton belül a hívások díjmentesek.


Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretne kérni és már ügyfelünk, kérjük, hívja vállalati kapcsolattartóját vagy a 1788-as telefonszámot.

Amennyiben még nem ügyfelünk, kérjen ajánlatot:

Ajánlatkérés

4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube