Karrier - Vodafone.hu - Vodafoneról

BreadcrumbPortlet

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Karrier

Állásajánlataink

Álmaid állását keresed? Nálunk megtalálhatod, hiszen neked is lehet karriered a Vodafone-nál: nézz szét az állásajánlataink között!

Megnézem

Friss diplomás és
gyakornoki programjaink

Ha friss diplomás vagy és kiemelkedő vezetői karrierútra vágysz, vagy tanulmányaid alatt értékes szakmai tapasztalatot szereznél!

Megnézem

Vodafone Magyarország

A Vodafone csoport magyarországi mobilszolgáltatója nyújtja a telekommunikációs szolgáltatást, és ez a szervezet tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel is. Ha érdekel a kommunikáció és az ügyfél-kapcsolattartás, nálunk a helyed!

Megnézem

Vodafone Shared Services Budapest

Nemzetközi csapat, változatos feladatok, centralizált tevékenységi körök és nyelvi sokszínűség – ez a Vodafone csoport magyarországi szolgáltató központja. Jelentkezz, ha szeretnél nemzetközi környezetben dolgozni és magabiztosan beszélsz idegen nyelveket!

Megnézem
4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube