Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Figyelmeztetés!

Kérjük győződjön meg, hogy készüléke APN beállításainál, október 1-től a VITAMAX.INTERNET.VODAFONE.NET szerepel!
Fontos! Az első októberi használat előtt, hogy az internet szolgáltatását továbbra is zökkenőmentesen tudja használni, kérjük ellenőrizze az APN beállításait!

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Köszönjük, hogy a Vodafone-t választottad!

Az általad is használt Netre fel tarifa helyét egy hasonló csomag veszi át 2014. október 1-től. Mivel a Netre fel tarifacsomag megszűnik, használói automatikusan a Netjegy tarifára váltanak.

Miben más az új csomag?

A Netjegy tarifában is jegyek vásárlásával tudod az internetet használni, továbbra is választhatsz napi-, heti- és havijegyet. A Netjegy tarifával azonban 30 napos jegyben 1 GB helyett 3 GB adatmennyiséget kapsz, ezzel együtt a havijegy ára csak 500 forinttal kerül többe. A napi-és hetijegyek ára és adatmennyisége változatlan marad.

Mi a teendő? A váltással kapcsolatosan semmilyen elintéznivalód nincsen, csak a telefonodon kell megváltoztatnod az APN beállításoknál az APN nevét.

A TV2.MOBILNET.HU nevet írd át VITAMAX.INTERNET.VODAFONE.NET-re majd október 1-én.

További informácó
A jövőben új netjegyeket a netinfo.hu oldalon rendelhetsz. További információért hívd a 1270-et vagy keress minket személyesen a hozzád legközelebb eső Vodafone üzletben! Olvasd el a módosítással kapcsolatos részletes információkat az alábbi letölthető dokumentumban:

Dokumentum letöltése

Kezdőlap Kezdőlap

Az ingyenes TV2 videótartalmak elérhetők a következő cimen: www.tv2.hu/videok