Vedd fel a ritmust új eszközökkel!

Válaszd tarifacsomagjainkkal és élvezd a gyors mobilnetet a suliban, a munkahelyeden vagy az albiban!

A készlet erejéig.

HUAWEI MatePad T10s tablet

Könnyű súlyának és vékonyságának köszönhetően egyszerűen magaddal viheted suliba, munkahelyre is.
Kifinomult kialakításával és magával ragadó 10.1"-os, 1920x1200 FHD kijelzőjével kiváló teljesítményt biztosít, bárhol is használd.
A HUAWEI ClariVu™ technológiával párosítva minden tartalom élénken kel életre a kezedben. A kettős hangszóró rendszer szimmetrikus hangzást biztosít mindkét oldalról, így még erőteljesebb és egyenletesebb audió élményben részesülhetsz. A Harman Kardon hangzással rendelkező tablet gazdag részletességgel adja vissza a kedvenc tartalmaidat!
A TÜV Rheinland Eye Comfort tanúsítványnak köszönhetően csökkenti a káros kék fényt, ezáltal nyugodtan használhatod napi szinten tanuláshoz vagy munkavégzéshez is, a kényelem adott!

HUAWEI MatePad T10s tablet

21 havi részletre, 0% kamattal

21 x 3490 Ft havi törlesztő

2 éves Mobilnet Medium+ tarifacsomaggal,

73 290 Ft alap készülékár

HUAWEI nova Y70 okostelefon

Bírja a tempót, hiszen akkumulátorát elég akár csak hetente kétszer feltölteni, és mindössze 5% töltöttségi szinttel akár 12 órát is tudod használni – ez bizony komoly erőre vall!
További lendületet szeretnél? A HUAWEI SuperCharge 3 órányi videónézést biztosít mindössze 10 percnyi töltéssel!
A HUAWEI FullView kijelzővel könnyebbé válik a tanulás és a munka a mobilodról is!
Az intelligens, szemnyugtató környezeti fénybeállításoknak köszönhetően nyugodtabb lehet a tanulás és a munkavégzés.

HUAWEI nova Y70 okostelefon

21 havi részletre, 0% kamattal

21 x 3490 Ft havi törlesztő

2 éves Go Midi tarifacsomaggal,

73 290 Ft alap készülékár

Fontos tudnivalók a havidíj-kedvezményről

A Hello RED havidíj-kedvezmény akció 2022. augusztus 22-től visszavonásig érhető el egyéni előfizetők számára. A Hello RED havidíj-kedvezmény akció keretében azon Utólag Fizető új vagy meglévő Előfizető, aki Vodafone Go Midi, Go Super, Red Free+ vagy Red Infinity World+ szolgáltatáscsomagra új határozott idejű Előfizetési Szerződést köt, bruttó 2 000 Ft havidíj-kedvezményben részesül 6 hónapig a Vodafone Go Midi, Go Super, Red Free+ vagy Red Infinity World+ szolgáltatáscsomagra irányadó 1, illetve 2 éves határozott idejű előfizetésre vonatkozó havidíjból. Az akció szerződéshosszabbításra nem érvényes. A Vodafone Go Midi, Go Super, Red Free+ vagy Red Infinity World+ szolgáltatáscsomag részletes feltételei az ÁSZF 2. sz. Díjszabás melléklet A./1.1.5. és A./1.1.6 pontjaiban találhatók.