entertainment center

Tévézzen reklámok nélkül a Műsorvisszajátszóval

A Műsorvisszajátszóval nem marad le a fontos pillanatokról, hiszen akkor és ott nézheti meg a kívánt műsort, amikor és ahol csak szeretné akár reklámok nélkül. Bármikor megállíthatja, újranézheti vagy akár előretekerheti a műsort akár HD minőségben is. Ehhez csupán digitális tévé előfizetésre és Horizon vagy Vodafone Mediaboxra van szüksége. Nézze meg, mely csatornákon érhető el a Műsorvisszajátszó funkció!

Jogi tudnivalók

Felhasználási feltételek

távirányító, a háttérben egy tv

Érje el akár egy videótéka teljes filmkínálatát a Videótárból!

A Videótárban folyamatosan frissülő mozifilmek, tévéműsorok, sorozatok és koncertek széles választékát érheti el bármely műfajban. Az egyes műsorokat díjmentesen vagy alkalmi díjjal 48 óráig nézheti meg ahányszor csak szeretné. Dőljön hátra, és válogasson a több száz műsort tartalmazó Filmtár kínálatából

Így éri el!

Kapcsolódjon ki több száz órányi sorozattal és filmmel a Videóklubban

A Videóklub egy folyamatosan bővülő otthoni műsortár, amiben sorozatok, filmpremierek és a moziból nemrég kikerült újdonságok várják. Havonta egy mozijegy áráért több mint 200 filmet, közel 1000 órányi sorozatot és koncertfelvételeket, valamint 100 órányi gyerekeknek szóló műsort nézhet meg, ami korlátozások nélkül megállítható, visszatekerhető és bármikor újranézhető. Ehhez csupán digitális TV előfizetésre és médiaboxra van szükség! Szemezgessen a Videóklub kínálatából!
Teljes kínálat

munkacsoport a tárgyalóban

Így éri el!