24 hónapos határozott időre, e-Packkel

Business Mobile RED World
42 990 Ft /hó
  • Korlátlan perc és SMS
    108 országban*
  • Korlátlan adathasználat
    akár 5G hálózaton 108 országban*
  • Készülékbiztosítás
    a tarifacsomag az Extra készülékbiztosítás havidíját minden hónapban tartalmazza
Részletek

Miért érdemes a Vodafone Business Mobile RED World csomagot választania?

Korlátlan nemzetközi hívás és adat

A Vodafone Business Mobile RED World csomaggal világszerte 108 ország irányába beszélhet és használhatja azok bármelyikében adatkeretét, plusz költségek nélkül.

Prémium készülékajánlat

Tarifacsomagunkat úgy alakítottuk, hogy mindössze 1 Ft-ért vásárolhat hozzá felsőkategóriás készüléket.

Extra készülékbiztosítás

Az előfizetés magában foglalja extra ajánlatunkat, mely a rongálás és meghibásodás mellett, a lopásra is kiterjed.
  • Jelenlegi elem
Országok
További információk a Vodafone Business RED World csomagról
További részletek

Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni.

* Elérhető Magyarországról és a mindenkori Roaming díjszabás szerint a 1. roaming díjzónában valamint a Világ Napijegy érvényességi területén külföldön indított hívások esetén. Belföldön magyar és az EU-ban magyar és EU-s, normál díjas számokra.
** A havidíjban foglalt adatforgalom belföldön, a mindenkori Roaming díjszabás szerint az 1. roaming díjzónában valamint a Világ Napijegy érvényességi területén külföldön is felhasználható.

A Business Mobile RED World szolgáltatáscsomag az Előfizetők számára 480p videó felbontást biztosít a videó tartalmak lejátszása esetén. Ez a felbontás a mobiltelefon készülékekre optimalizált minőséget biztosít, nagyobb képernyőjű készülékek esetében a képminőség kedvezőtlenebb lehet. Az optimalizálás lemondására a 1788-as telefonszámon keresztül van lehetőség.