Találjatok egymásra
vásárlóiddal digitálisan is!

Vodafone Business Online Jelenlét csomagok

Business Online Jelenlét
csomagajánlataink

1 évre,
e-Packkel

Ha még új vagy a témában és nem szeretnéd egyedül elkészíteni a honlapodat, a Vodafone szakértői felveszik veled a kapcsolatot és megcsinálják számodra.

Az 'Ajánlatot kérek' gomb megnyomását követően csak néhány adat kitöltésére van szükség, ami alapján kollégáink 48 órán belül kapcsolatba lépnek veled.

Vodafone Business
Go Online
Business Online Jelenlét
weboldal készítő
bruttó akár 3 289 Ft/hó
 • Reszponzív oldalak

  Minden esetben mobilra optimalizált oldalak készíthetőek

 • Egyszerű sablonok

  Az elkészült weboldalakat bármikor tudod módosítani

 • Könnyen kezelhető felület

  Nincs szükség technológiai ismeretre, akár azonnal létrehozható

 • Nincs kezdő fejlesztési díj

  Igénybevétel havidíjas konstrukcióban

Business Class
500 Prémium
bruttó 10 990 Ft/hó
 • Internet 500

  500 Mbit/s max. letöltési sebesség
  Egyszerre többen, több eszközről (pl. mobiltelefon, laptop, tablet) dolgozhattok, tölthettek le nagyobb méretű fájlokat vagy HD felbontású videókat

 • Vezetékes telefon

  Díjmentes hívás Vodafone vezetékes telefonhálózaton belül, 300 perc lebeszélhetőség belföldi vezetékes és 100 perc belföldi mobil irányba

Részletek mutatása
Vodafone Business
Shop Online
Business Online Jelenlét
webshop készítő
bruttó akár 6 464 Ft/hó
 • Komplexebb oldalak

  Minden esetben mobilra optimalizált oldalak és webshop akár korlátlan számú termék értékesítéséhez

 • Egyszerű sablonok

  Az elkészült weboldalakat bármikor tudod módosítani

 • Minden egy helyen

  Online fizetésre, szállítás beállításra és készletek kezelésére is van mód

 • Nincs kezdő fejlesztési díj

  Igénybevétel havidíjas konstrukcióban

Business Class
500 Prémium
bruttó 10 990 Ft/hó
 • Internet 500

  500 Mbit/s max. letöltési sebesség
  Egyszerre többen, több eszközről (pl. mobiltelefon, laptop, tablet) dolgozhattok, tölthettek le nagyobb méretű fájlokat vagy HD felbontású videókat

 • Vezetékes telefon

  Díjmentes hívás Vodafone vezetékes telefonhálózaton belül, 300 perc lebeszélhetőség belföldi vezetékes és 100 perc belföldi mobil irányba

Részletek mutatása

Mivel támogatják vállalkozásod a Business Online Jelenlét csomagok?

Folyamatos Prémium internetelérés

A vezetékes internetszolgáltatás nem várt kimaradása esetén automatikusan bekapcsol a kiegészítő mobilinternet, így biztosítva üzletmeneted stabilitását.

Egyénileg alakítható felület

Az elkészült weboldalakat bármikor tudod módosítani, kötöttségek nélkül.

Professzionális üzleti weboldal

A weboldalaink az általad választott domain névvel és SSL tanúsítvánnyal készülnek.

 • Jelenlegi elem

Hogyan használd a Business Online Jelenlét csomagokat a gyakorlatban?

Vállalkozásod digitalizálásához olvass tippeket a V-Hub Tudástérben!

További részletek

Business Online jelenlét szolgáltatások

A Business Online Jelenlét szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az Ügyfél a Vodafone Magyarország Zrt.-nél mobil vagy helyhez kötött elektronikus hírközlési szolgáltatásra vonatkozó üzleti előfizetői szerződéssel és Vodafone Business Marketplace regisztrációval rendelkezzen.

A Vodafone Business Marketplace és a Business Online Jelenlét szolgáltatások nem foglalják magukban az adatkapcsolatot és annak költségeit. A szolgáltatás igénybevétele internet hozzáférés útján lehetséges, amely költségei az Ügyfelet terhelik. Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatás igénybevétele során létrehozott Ügyfél weboldal és egyéb elektronikus felületek jogszabályi megfelelőségének biztosításáért, valamint az ezeken megjelenített minden tartalomért, azok jogszerű voltáért minden felelősség kizárólag az Ügyfelet terheli, ezzel összefüggésben a Vodafone Magyarország Zrt. minden felelősségét kizárja. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a jogsértő tartalmat az Ügyfél weboldaláról és az egyéb elektronikus felületekről előzetes figyelmeztetés nélkül törölje.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a Vodafone Business Marketplace (marketplace.vodafone.hu) igénybevételének feltételeiről, továbbá a Business Online Jelenlét szolgáltatások részletes feltételeiről kérjük, tájékozódjon az Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételeiből, valamint a Business Online Jelenlét Termékspecifikus Feltételeiből, melyet a www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf#marketplace oldalon találhat meg.

Vodafone Business Mobile Net - hordozható mobilinternet

Vezetékes internet szolgáltatás helyett választhatod Vodafone Business Mobile Net hordozható mobilinternet szolgáltatásunkat is.

Becsült maximális sebesség a havidíjban foglalt adatforgalom felett 128/128 kbit/s. Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. A Vodafone a szolgáltatás Előfizetőjével szemben az adatforgalom megkezdésekor (0 GB adatforgalomtól) folyamatosan, minden számlázási ciklusban alkalmazza a hálózati erőforrások kiosztásánál az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott Dinamikus szolgáltatásminőség-szabályozást (QoS-t) a 3GPP TS 23.107 számú szabványának és az ETSI TS 123 107 V.9.0.0. szabványának megfelelően (a hivatkozott szabványok leírása elérhető az alábbi internetes honlapokon: www.etsi.org , illetve www.3GPP.org ). Ennek következtében a szolgáltatás Előfizetője az adatforgalom megkezdésekor alacsonyabb prioritási szintre kerül, mint a többi Előfizető és a hálózat túlterheltségekor a többi Előfizető nagyobb valószínűséggel fér hozzá a hálózati erőforrásokhoz, mint a szolgáltatás csomag Előfizetője, azaz az egyéb Előfizető a hálózat túlterheltsége idején azonos körülmények esetén nagyobb sebességgel képes adatkommunikációt folytatni, mint a szolgáltatáscsomag Előfizetője. Normál terhelésű hálózat esetén a szolgáltatáscsomag Előfizetője nincs hátrányosan megkülönböztetve a többi Előfizetővel szemben, ugyanolyan adatsebességre képes, mint az egyéb felhasználók. A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre az Online ügyfélszolgálaton keresztül vagy a My Vodafone alkalmazásban történő kiegészítő adatopció vásárlásával van lehetőség. További információ: www.vodafone.hu.

A havidíjban foglalt forgalmi keret időkorlátozás nélkül bármely napszakban felhasználható. Amennyiben az Előfizető, illetve osztható csomagok esetén a felhasználói csoport nem használja fel a havidíjba foglalt forgalmi keretet, a fennmaradó részt nem viheti át a következő számlázási ciklusra. A havidíjban foglalt adatforgalom belföldön használható fel. Számlázási egység 10 Kb. Business Mobile Net 300GB szolgáltatáscsomag keretében a szolgáltatás külföldön nem vehető igénybe, a havidíjban foglalt adatmennyiség felhasználását követően Kiegészítő Adat opció nem vásárolható.

Az e-Pack igénybevétele esetén, kedvezőbb havi előfizetési díj ellenében az Előfizető vállalja az alábbi feltételek teljesítését minden hónapban, amíg az e-Pack szolgáltatást igénybe veszi: valamennyi előfizetése tekintetében E-számlát vesz igénybe, a számla kiegyenlítése a számlán feltüntetett fizetési határidőig a következő fizetési módok valamelyikével megtörténik: a www.vodafone.hu/szamlabefizetes oldalon vagy az E-számla profilon vagy a Vodafone mobil alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással vagy OTP bank automatákon keresztül). Amennyiben az Előfizető valamely hónapban nem tesz eleget a fenti feltételek bármelyikének, a következő havi számlájában előfizetésenként bruttó 500 Ft egyszeri díj kerül kiterhelésre.

Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ÁSZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. A 4G/LTE technológiához kapcsolódóan becsült maximális sebesség le/feltöltéskor 75/25 Mbit/s, 3G hálózat esetén le/feltöltéskor 42/5,7 Mbit/s. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon. A készülékajánlat a készlet erejéig elérhető, a képek illusztrációk. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő két éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, az ÁSZF-ben, illetve az Adásvételi Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő.

Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetőek www.vodafone.hu/telefonok-tarifak/aktualis-ajanlatok/elektromos-elektronikus-hulladekkezeles weboldalon.