Vodafone Business
Smart Office csomagok
Microsoft 365-tel

Vállalkozásod sikerét ne a helye határozza meg!

A Vodafone Business mobil, vezetékes és folyamatosan bővülő technológiai megoldásainak köszönhetően ott valósíthatod meg üzleti céljaidat, ahol szeretnéd. Válassz Smart Office csomagjaink közül vállalkozásod igényeinek megfelelően!

Mivel támogatják vállalkozásod a Smart Office csomagok?

Folyamatos internetelérés

A vezetékes internet Prémium kiegészítő szolgáltatással biztosítja üzletmeneted stabilitását

Hatékony együttműködés távolról is

A Microsoft Teams segítségével otthonról is úgy dolgozhattok kollégáiddal, mintha egy asztalnál ülnétek

Irodai internet Microsoft 365-tel

Üzleti vezetékes internet és Microsoft 365 együtt, egy csomagban a hatékony munkavégzésért

 • Jelenlegi elem

Csomagajánlataink

2 évre,
e-Packkel
Kérj ajánlatot és kollégáink segítenek a választásban, illetve megrendelésben
Kiemelt ajánlat
Vodafone Business Smart Office Extra
Business Class 500 Prémium
bruttó 10 990 Ft/hó
 • Internet 500
  500 Mbit/s max. letöltési sebesség

  Egyszerre többen, több eszközről (pl. mobiltelefon, laptop, tablet) dolgozhattok, tölthettek le nagyobb méretű fájlokat vagy HD felbontású videókat

 • Vezetékes telefon
  Díjmentes hívás Vodafone vezetékes telefonhálózaton belül, 300 perc lebeszélhetőség belföldi vezetékes és 100 perc belföldi mobil irányba

Microsoft 365 Vállalati Standard Verzió
bruttó 5 956 Ft/hó/felhasználó
 • Telepíthető és online Office
  Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher OneNote alkalmazások

 • Exchange Online levelezés
  Felhasználónként 50 GB-os postaládával és akár 150 MB méretű üzenetküldési funkcióval

 • Microsoft Teams
  Online értekezletek, csevegés, hang-, videó- és webkonferenciák

 • Sharepoint és OneDrive tárhely
  Dokumentumok közös szerkesztése egy időben, felhő alapú tárolás, 1 TB tárhely

Részletek mutatása
 
Vodafone Business Smart Office
Business Class 350 Prémium
bruttó 9 990 Ft/hó
 • Internet 350
  350 Mbit/s max. letöltési sebesség

  Ajánlott mindennapi munkához, levelezéshez, böngészéshez és online HD videókhoz (pl. YouTube), ha egyszerre csak pár eszközt (pl. mobiltelefon, laptop, tablet) használtok

 • Vezetékes telefon
  Díjmentes hívás Vodafone vezetékes telefonhálózaton belül, 300 perc lebeszélhetőség belföldi vezetékes és 100 perc belföldi mobil irányba

Microsoft 365 Vállalati Alapverzió
bruttó 2 908 Ft/hó/felhasználó
 • Online Office
  Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher OneNote alkalmazások

 • Exchange Online levelezés
  Felhasználónként 50 GB-os postaládával és akár 150 MB méretű üzenetküldési funkcióval

 • Microsoft Teams
  Online értekezletek, csevegés, hang-, videó- és webkonferenciák

 • Sharepoint és OneDrive tárhely
  Dokumentumok közös szerkesztése egy időben, felhő alapú tárolás, 1 TB tárhely

Részletek mutatása
További részletek

Microsoft 365

  Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a szolgáltatások és a kedvezmények részletes feltételeiről kérjük, tájékozódjon az Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételeiből, melyet a https://www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf#eszszf oldalon találhat meg. Microsoft 365 termékek nem tartalmaznak adatkapcsolatot. A szolgáltatás igénybevétele internet hozzáférés útján lehetséges, amely költségei az előfizetőt, illetve a Felhasználót terhelik. A kedvezmény az egyszeri díjas Támogatási szolgáltatásokra nem vonatkozik. Támogatási szolgáltatásról részletesebben a https://www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf#eszszf–5. számú melléklet 16.5.27-es pontjában olvashat.

   Vodafone Business Mobile Net - hordozható mobilinternet

    Vezetékes internet szolgáltatás helyett választhatod Vodafone Business Mobile Net hordozható mobilinternet szolgáltatásunkat is.

     Becsült maximális sebesség a havidíjban foglalt adatforgalom felett 128/128 kbit/s. Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. A Vodafone a szolgáltatás Előfizetőjével szemben az adatforgalom megkezdésekor (0 GB adatforgalomtól) folyamatosan, minden számlázási ciklusban alkalmazza a hálózati erőforrások kiosztásánál az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott Dinamikus szolgáltatásminőség-szabályozást (QoS-t) a 3GPP TS 23.107 számú szabványának és az ETSI TS 123 107 V.9.0.0. szabványának megfelelően (a hivatkozott szabványok leírása elérhető az alábbi internetes honlapokon: www.etsi.org , illetve www.3GPP.org ). Ennek következtében a szolgáltatás Előfizetője az adatforgalom megkezdésekor alacsonyabb prioritási szintre kerül, mint a többi Előfizető és a hálózat túlterheltségekor a többi Előfizető nagyobb valószínűséggel fér hozzá a hálózati erőforrásokhoz, mint a szolgáltatás csomag Előfizetője, azaz az egyéb Előfizető a hálózat túlterheltsége idején azonos körülmények esetén nagyobb sebességgel képes adatkommunikációt folytatni, mint a szolgáltatáscsomag Előfizetője. Normál terhelésű hálózat esetén a szolgáltatáscsomag Előfizetője nincs hátrányosan megkülönböztetve a többi Előfizetővel szemben, ugyanolyan adatsebességre képes, mint az egyéb felhasználók. A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre az Online ügyfélszolgálaton keresztül vagy a My Vodafone alkalmazásban történő kiegészítő adatopció vásárlásával van lehetőség. További információ: www.vodafone.hu.

      A havidíjban foglalt forgalmi keret időkorlátozás nélkül bármely napszakban felhasználható. Amennyiben az Előfizető, illetve osztható csomagok esetén a felhasználói csoport nem használja fel a havidíjba foglalt forgalmi keretet, a fennmaradó részt nem viheti át a következő számlázási ciklusra. A havidíjban foglalt adatforgalom belföldön használható fel. Számlázási egység 10 Kb. Business Mobile Net 300GB szolgáltatáscsomag keretében a szolgáltatás külföldön nem vehető igénybe, a havidíjban foglalt adatmennyiség felhasználását követően Kiegészítő Adat opció nem vásárolható.

       Az e-Pack igénybevétele esetén, kedvezőbb havi előfizetési díj ellenében az Előfizető vállalja az alábbi feltételek teljesítését minden hónapban, amíg az e-Pack szolgáltatást igénybe veszi: valamennyi előfizetése tekintetében E-számlát vesz igénybe, a számla kiegyenlítése a számlán feltüntetett fizetési határidőig a következő fizetési módok valamelyikével megtörténik: a www.vodafone.hu/szamlabefizetes oldalon vagy az E-számla profilon vagy a Vodafone mobil alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással vagy OTP bank automatákon keresztül). Amennyiben az Előfizető valamely hónapban nem tesz eleget a fenti feltételek bármelyikének, a következő havi számlájában előfizetésenként bruttó 500 Ft egyszeri díj kerül kiterhelésre.

        Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ÁSZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. A 4G/LTE technológiához kapcsolódóan becsült maximális sebesség le/feltöltéskor 75/25 Mbit/s, 3G hálózat esetén le/feltöltéskor 42/5,7 Mbit/s. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon. A készülékajánlat a készlet erejéig elérhető, a képek illusztrációk. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő két éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, az ÁSZF-ben, illetve az Adásvételi Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő.

         Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetőek www.vodafone.hu/telefonok-tarifak/aktualis-ajanlatok/elektromos-elektronikus-hulladekkezeles weboldalon.