A Pass-ban foglalt applikációk nem fogyasztják az adatkeretét, használatukhoz csak minimális adattal kell rendelkeznie. Ha elfogyott a rendelkezésére álló adatmennyisége, válasszon kiegészítő adatopcióink közül!

Válassza az önhöz illő korlátlan csomagot!

Használja korlátlanul kedvenc applikációit a Vodafone Pass csomagokkal, hiszen azok nem fogyasztják az adatkeretét!

Social Pass

1 000 Ft/hó

Facebook

Instagram

Twitter

Pinterest

Snapchat

Hogyan igényelhet Vodafone Pass csomagot?

Ha már Vodafone-os

A www.netinfo.hu weboldalon igényelje meg a korlátlan közösségi élményt biztosító csomagokat!
Tovább a Netinfo-ra

Ha még nem Vodafone-os

Első lépésben válassza új tarifáink egyikét, majd a www.netinfo.hu oldalon keresztül válassza ki az igényeinek megfelelő korlátlan közösségi élményt!
Irány a webshop
  • Jelenlegi elem

A legfontosabb tudnivalók!

Csak egy minimális adattal kell rendelkeznie a Vodafone Pass használatához
Ez lehet a tarifájában foglalt normál adatkeret vagy bármely Kiegészítő Adat opció is, aktuálisan mindössze egy minimális adatkerettel kell rendelkeznie. Ha az adatmennyisége 100%-a elfogyott, akkor a Vodafone Pass csomagokat is 0/0 Mbit/s sebességre korlátozzuk. Vásároljon a My Vodafone applikációban kiegészítő adatopciót és a Vodafone Pass csoamgban foglalt applikációk ezt követően ismét használhatóak anélkül, hogy fogyasztanák adatkeretét.

Figyeljen a beágyazott tartalmakra
Ezek továbbra is adatforgalomnak minősülnek, hiszen azok már nem az alkalmazás saját tartalmai, ezért mindenképpen csökkentik adatmennyiségét.

Folyamatosan frissülő tartalom
A Vodafone Pass szolgáltatás egy nyitott platform, bármely tematikus szolgáltató bekerülhet az egyes csomagokba. Szolgáltatóként itt tud jelentkezni.

További kérdése van?
A Pass-okra vonatkozó további információkat és válaszokat megtalálja a "Segíthetünk?"oldalunk Vodafone Pass szekciójában.

További részletek
Vodafone Pass tarifánkénti elérhetősége