Menedzselt adatszolgáltatások

Bérelt vonal

 

Alapozza üzletmenetét és a telephelyei közötti adatcserét minőséggarantált,
dedikált és szimmetrikus adatkapcsolatra.

Mikor érdemes a Vodafone Menedzselt bérelt vonali szolgáltatást választania?

A Vodafone Menedzselt bérelt vonal különösen előnyös az alábbi esetekben:
  • Telephelyek közötti megbízható adatkapcsolat levelezéshez és a céges szervereken tárolt adatok, szoftverek eléréséhez.
  • Telephelyek közötti megbízható adatkapcsolat telefonkonferenciához, videokonferenciához

Milyen esetekben javasoljuk a Vodafone Virtuális magánhálózat kialakítását?

A virtuális magánhálózat különösen előnyös, ha:
  • az Ön vállalatának akár több telephelye van országszerte vagy akár külföldön
  • a vállalat minden távközlési szolgáltatását egy szolgáltatótól kívánja igénybe venni
  • az adatforgalom irányítása vállalatra szabott megoldásként, az Ön által megadott szabályoknak megfelelően történik

Menedzselt Wifi

A Vodafone Menedzselt WiFi szolgáltatás egy olyan skálázható, end-to-end vezeték nélküli hálózati megoldás, amelynek köszönhetően a vállalatok kiesésmentes WiFi hozzáférést biztosíthatnak a vállalkozás egész területén a meglévő vezetékes infrastruktúra vezeték nélküli kiegészítéseként. A vezeték nélküli hozzáférés lehetőségeinek maximális kihasználását a menedzsment eszközök széles tárháza segíti. Menedzselt WiFi szolgáltatásunk a kis- és középvállalatok vezeték nélküli használati szokásaitól egészen a hotelek, könyvtárak, kórházak, konferencia központok vagy akár kollégiumok által elvárt nagyvállalati szintű elvárásoknak maradéktalanul megfelel.

A távolról is kiválóan menedzselhető megoldás miatt a telepítést követően nincs szükség helyi támogatásra. A Vodafone non-stop elérhető Műszaki Ügyfélszolgálata garantálja a Menedzselt WiFi szolgáltatás folyamatos monitorozását és a magas minőségi követelmények betartását. A havidíjas megoldás lehetővé teszi a vállalat beruházási költségeinek és a mélyebb hálózati ismeretekkel rendelkező drága szakértelem mellőzését, hiszen ezeket a Vodafone biztosítja. Szintén ennek a konstrukciónak köszönhető a hálózati eszközökre vállalt élettartam garancia is. A menedzselt WiFi hálózatot – előzetes helyszíni felmérést követően – a Vodafone megtervezi, kiépíti, konfigurálja és üzemelteti az ügyfél által kért végpontokon.