Hatékonyabb munkavégzés digitális transzformáció segítségével!

A Microsoft M365 intelligens felhőszolgáltatásokkal segít abban, hogy az alkalmazottak a megváltozott körülmények ellenére változatlan produktivitás mellett dolgozhassanak.

Rugalmas és hatékony működés az otthoni munkavégzéshez

Csapatmunka

A Microsoft Teams segítségével a munkatársak együttműködhetnek, értekezleteket szervezhetnek, felhívhatják egymást és minden fontos üzleti alkalmazást egy helyen kezelhetnek.

Biztonság

A Microsoft 365 világszínvonalú biztonsággal modernizálhatja a védelmi funkciókat, kézben tarthatja a kockázatokat és teljesítheti a megfelelőségi szabványok előírásait.

Hatékony fájlmegosztás

A SharePoint minden projekcsapatnak és részlegnek dinamikus és produktív csapatwebhelyeket biztosít és így hatékony csapatmunkát tesz lehetővé.
  • Jelenlegi elem

Miért éri meg havidíjasnak lenni?


Csomagajánlatok
Microsoft 365 Vállalati AlapverzióÜzleti Microsoft 365 alkalmazásokMicrosoft 365 Vállalati Standard VerzióMicrosoft 365 Vállalati Prémium VerzióOffice 365 Enterprise E1Office 365 Enterprise E3
Telepíthető Office
Online Office
Microsoft Teams
Exchange levelezés
OneDrive tárhely
Sharepoint
Microsoft Intune
Biztonság: Defender, Azure (Information Protection P1, AD P1, Virtual Desktop)
Nettó havidíj/felhasználó (határozott 2 év)1 290 Ft2 900 Ft3 670 Ft5 230 Ft1 830 Ft5 500 Ft
Nettó havidíj/felhasználó (határozott 1 év)1 330 Ft2 990 Ft3 830 Ft5 690 Ft1 910 Ft5 750 Ft
Nettó havidíj/felhasználó (határozatlan)1 390 Ft3 100 Ft3 990 Ft5 990 Ft1 990 Ft5 990 Ft
További információk
  • Microsoft/Office 365 szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az előfizető a szolgáltatónál meglévő, vagy újonnan vásárolt mobiltelefon szolgáltatásra vonatkozó előfizetéssel rendelkezzen. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a szolgáltatások és a kedvezmények részletes feltételeiről kérjük, tájékozódjon az Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételeiből, melyet a https://www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf#aszf-eszszf oldalon találhat meg.
  • Amennyiben a továbbiakban nem szeretne e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattintson ide, vagy jelezze levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1519 Budapest, Pf. 543. címen! További információért írjon a corporate.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési tájékoztatóját a Vodafone Magyarország Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételeiben találja.
  • Az Ön jogairól részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon talál.
  • Megszokott Office alkalmazások (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) mindig naprakész verzióját használhatja kedvenc mobil és asztali eszközein.
  • Bizonyos csomagok tartalmazzák a telepíthető Office alkalmazások (öt PC vagy Mac gép, illetve öt táblagép) mellett az online Office verziók elérését is.
Microsoft Office logó
Már Vodafone ügyfél? Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretne kérni és már ügyfelünk, kérjük hívja a vállalati kapcsolattartóját vagy a 1788-as telefonszámot.