Microsoft 365

Ajánlatkérés

Hatékonyabb munkavégzés digitális transzformáció segítségével!

A Microsoft M365 intelligens felhőszolgáltatásokkal segít abban, hogy az alkalmazottak a megváltozott körülmények ellenére változatlan produktivitás mellett dolgozhassanak.

Rugalmas és hatékony működés az otthoni munkavégzéshez

Csapatmunka

A Microsoft Teams segítségével a munkatársak együttműködhetnek, értekezleteket szervezhetnek, felhívhatják egymást és minden fontos üzleti alkalmazást egy helyen kezelhetnek.

Biztonság

A Microsoft 365 világszínvonalú biztonsággal modernizálhatja a védelmi funkciókat, kézben tarthatja a kockázatokat és teljesítheti a megfelelőségi szabványok előírásait.

Hatékony fájlmegosztás

A SharePoint minden projekcsapatnak és részlegnek dinamikus és produktív csapatwebhelyeket biztosít és így hatékony csapatmunkát tesz lehetővé.

Miért éri meg havidíjasnak lenni?


Csomagajánlatok
Microsoft 365 Vállalati AlapverzióÜzleti Microsoft 365 alkalmazásokMicrosoft 365 Vállalati Standard VerzióOffice 365 Enterprise E1Office 365 Enterprise E3
Telepíthető Office
Online Office
Microsoft Teams
Exchange levelezés
OneDrive tárhely
Sharepoint
Nettó havidíj/felhasználó (határozott 2 év)1 290 Ft2 900 Ft3 670 Ft1 830 Ft5 500 Ft
Nettó havidíj/felhasználó (határozott 1 év)1 330 Ft2 990 Ft3 830 Ft1 910 Ft5 750 Ft
Nettó havidíj/felhasználó (határozatlan)1 390 Ft3 100 Ft3 990 Ft1 990 Ft5 990 Ft
További információk
  • Megszokott Office alkalmazások (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) mindig naprakész verzióját használhatja kedvenc mobil és asztali eszközein.
  • Bizonyos csomagok tartalmazzák a telepíthető Office alkalmazások (öt PC vagy Mac gép, illetve öt táblagép) mellett az online Office verziók elérését is.
Microsoft Office logó
  • Biztonságos és megbízható üzleti szintű levelezést kínál felhasználónként 50 GB-os postaládával és akár 150 MB méretű üzenet küldéssel.
  • Lehetővé teszi, hogy adatkapcsolat függvényében hely-és eszközkötöttségek nélkül hozzáférhessenek levelezésükhöz, naptárjukhoz és névjegyeikhez
  • Fokozott védelmet biztosí a adatai védelmére. A kártevővédelem és a levélszemétszűrés gondoskodik a postaládák biztonságáról.
Microsoft Exchange logó
  • Fájlok biztonságos tárolása és hozzáférése szervezeten belül és kívül.
  • Tartalom, tudás és alkalmazások megosztásával segíti a csoport- és távmunkát.
  • A dokumentumokat másokkal egy időben is szerkesztheti földrajzilag különböző helyekről
  • Onedrive-val való szoros integráció
Microsoft Sharepoint logó
Microsoft a kis- és középválllalati igényeikre hozta létre az új Microsoft 365 szolgáltatási csomagokat. Melyek egyesítik a hagyományos Office alkalmazásokat, üzleti levelezést, online tárolást és olyan felhő alapú megoldásokat a csoportmunkához, amelyek adatkapcsolat függvényében hely- és eszközkötöttség nélkül is elérhetőek.. Most már az üzembehelyezéstől sem kell félnie, hiszen a Vodafone megújult támogatási szolgáltatásaival (külön díj ellenében) Microsoft 365 bevezetésben, migrációban és támogatásban is segítséget nyújtunk az Ön cégének!
Microsoft 365 segédlet letöltése
Már Vodafone ügyfél? Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretne kérni és már ügyfelünk, kérjük hívja a vállalati kapcsolattartóját vagy a 1788-as telefonszámot.

Még nem ügyfelünk?

Adja meg elérhetőségeit és kollégánk konkrét ajánlattal keresi meg Önt