Segítünk megtalálni a megfelelő megoldást!

Az IoT- és M2M-megoldások komplexitása professzionalitást igényel minden szinten. Az igen összetett végeredményen több partnerrel kell együtt dolgoznia a megrendelőnek, és a szükséges egyeztetések lassíthatják a rendszer megvalósulását.

Ha azonban a Vodafone megoldását választja, mindössze egy beszállítóval kell egyeztetnie és szerződnie, mi pedig gondoskodunk arról, hogy megtaláljuk a megfelelő partnereket, és kézben tartjuk a teljes projektet. Az egyedi fejlesztések mellett számos teljes körű szolgáltatást is kínálunk. Ezen megoldások egyszerűbbé teszik az IoT-megoldások bevezetését az ügyfelek számára, hiszen már magukban foglalják az online kezelőfelületet és/vagy az előre tesztelt eszközöket, valamint a Vodafone által ellenőrzött, szállított és támogatott IoT-kapcsolatot. Egyetlen szerződés keretében kiszámítható költségeket, garantált minőséget (SLA) és a cég igényeihez igazodó finanszírozást kínálunk – ügyfeleink igény szerint választhatnak az egyszeri beruházási költség vagy a havidíjas konstrukció közül.

Segítünk megtalálni a megfelelő megoldást ábra

Vodafone IoT- és M2M-megoldások

Ha okos eszközök vesznek körül minket, a lehetőségek és felhasználások száma végtelen.
Összegyűjtöttünk néhány példát a lehetséges IoT-megoldások közül.

Hogyan érinti a trend a vállalatokat?

Az IoT mára egész iparágakat formál át, hozzásegítve az újító vállalatokat, hogy lefaragják költségeiket, csökkentsék a kockázatokat és magasabb minőséget nyújtsanak ügyfeleiknek. A kihívásokkal teli 2020-as év a technológia szerepét is új megvilágításba helyezte. A COVID-19 járvány időszaka alatt készült IoT Spotlight 2020 keretében világszerte 1639 vállalati döntéshozót kérdeztünk arról, hogyan tudtak vállalataik alkalmazkodni a bizonytalan időszak körülményeihez, hogyan támogatja az IoT, hogy vállalatuk jövőálló lehessen.

97%

szerint az IoT

hozzájárul ahhoz, hogy az üzletmenet folytonossága fenntartható legyen.

97%

szerint az IoT

bevezetésével a vállalat bevétele növekededett, 81% szerint emellett a piaci részesedés is.

97%

szerint az IoT-projektek

beruházása pozitívan térül meg. Három év távlatából a megtérülés 73% szerint szignifikáns mértékű.

97%

szerint az IoT

jövőálló technológia, kritikus a jövőbeli sikereik szempontjából.