A Vodafone mobil megoldásával vállalkozása munkafolyamatait átláthatóbbá, költséghatékonyabbá és papírmentessé teheti. A megoldás a vállalkozás igényei szerint telepíthető a választott munkafolyamatra, többek között segít a rakodáshoz, a raktározáshoz és a szervizhez kapcsolódó feladatok szervezésében, de a szállítmányozó cégek és a mozgó üzletkötők munkáját is képes egyszerűsíteni.

A vállalatirányítási rendszerrel összekapcsolva az érintett munkatársak mindig friss adatokat, feladatokat és azokhoz tartozó státuszt látnak a mobilalkalmazásban, a központból pedig minden munkafolyamathoz kötődő esemény nyomon követhető. A rendszer részeként igény esetén biztosítunk robosztus – ütés, víz-, por-, szikra- és robbanásálló – mobil készülékeket is.

alt

Lehetséges felhasználási módok

Gyorsabb rakodás

Gyorsabb rakodás

A mobil megoldással az adott logisztikai feladatot végző járművek – például kamionok, vontatmányok és targoncák – mozgása és helyzete valós időben nyomon követhető. A rendszer egy helyen jeleníti meg az összes rakodóhelyet és rakodási feladatot, illetve azok tervezett és várható idejét, valamint segít csökkenteni az állásidőt a legoptimálisabb útvonal megtervezésével.

Hatékony raktározás

Hatékony raktározás

A raktározást támogató mobil megoldás felgyorsítja a folyamatokat, megszünteti az anyaghiányt, segít az elveszett anyagok megtalálásában és ezáltal lerövidíti a keresési időt és a bejárási útvonalakat. A mobileszközön történő vonalkód beolvasásnak és az adatellenőrzésnek köszönhetően megszüntethetők a hibás könyvelések, és a készletek, raktári mozgások áttekinthetővé válnak.

Javuló szervizfolyamatok

Javuló szervizfolyamatok

A rendszerrel a teljes szervizfolyamat egy kézben tartható, a rendelés elfogadásától, a tervezésen keresztül, a kiszállásig. A mobil eszközön a kiszállási eseményhez köthető összes adat közvetlenül rendelkezésére áll, a munkalapok, például a szervizjelentés akár a terepen is kitölthető és mobil eszközön aláíratható, az intelligens tervezőtábla pedig megkönnyíti a kiszállások koordinációját és tervezését.

Gyorsabb számlázás

Gyorsabb számlázás

A megoldással a szállítmányozási cégek jelentősen lerövidíthetik számlázási ciklusukat. A sofőr a dedikált alkalmazással időbélyeggel és GPS-koordinátával hitelesített fotót tud készíteni a szállítólevélről, amely zárt adatcsatornán közvetlenül a logisztikai vállalat adatfeldolgozó központjába jut el, így ez alapján azonnal ki lehet állítani a számlát. Az applikáció a fuvarkiosztásban, és szükség esetén a baleset bejelentésében is segíti a sofőr munkáját.

Mozgó üzletkötők menedzselése

Mozgó üzletkötők menedzselése

A mozgó üzletkötők és ügynökök a dedikált alkalmazáson keresztül kapják meg a javaslatot az útitervre. Az applikációval nyomon követhetők a megtett kilométerek is, amely a helyszínen készített – időbélyeggel és GPS-koordinátával hitelesített – fotókkal együtt a benzinelszámolás alapját tudja képezni.

Digitalizát gyártási folyamat

Digitalizát gyártási folyamat

A mobil eszközökön is elérhető gyártás támogató megoldás segít nyomon követni a gyártási folyamatot. Áttekinthető például, hogy ki, mikor, mit, milyen paraméterek mellett gyártott, melyik gyártási rendelésen mennyi időt töltött. Nyomon követhető, hogy mennyi alapanyagból mennyi késztermék készült és mennyi selejt termelődött, valamint, hogy adott gyártási művelet mennyi ideig tartott.


A megoldás előnyei

 • Valós idejű adatok
  Mindig friss adatokkal, feladatokkal dolgozhatnak a munkatársak.
 • Hatékony feladatszervezés
  Minden területen dolgozó munkatárs, munkafolyamat és esemény nyomon követhető a központból.
 • Könnyű integráció
  A meglévő vállalatirányítási és egyéb IT rendszerekhez gyorsan és közvetlenül illeszthető.
 • A cég igényeire szabható
  Az egyedi igények szerint testre szabható és minden esetben tartalmazza a robusztus – törés-, víz-, por,- szikra- és robbanásálló – mobil készülékeket is.
 • Pénzügyi garancia és rugalmas finanszírozás
  Ügyfeleink igény szerint választhatnak az egyszeri beruházási költség vagy a havidíjas konstrukció közül.

Miért a Vodafone?

Teljes körű támogatás

Ügyfélre szabott megoldás

Nemzetközi IoT-tapasztalat

 • Jelenlegi elem
1. elem a 3 elemből, 0 alelemmel