Mi az az Okospad

A napelemmel működő Okospad számos, mindenapjainkban hasznos előnyt nyújt, melyhez letisztult dizájn párosul.

A okoseszköz optimalizálja saját energiafelhasználását, világítást, mobiltelefontöltést és internetkapcsolatot biztosít a felhasználók számára.

Az Okospad beépített érzékelőivel képes adatokat gyűjteni a kihasználtságról és a környezeti körülményekről.

Mi az az Okospad

A megoldás előnyei

Mobilkészülékek feltöltése

Mobilkészülékek feltöltése

Az Okospad rendelkezik egy független felhasználású, vezeték nélküli készülék-töltővel és két smart USB csatlakozóval, melyek gyors töltést tesznek lehetővé biztonságosak az akkumulátorok számára.

WiFi Hotspot

WiFi Hotspot

Az Okospad – a választott vezetékes Internet-előfizetés függvényében – akár 150 Mbps-os internet kapcsolatot tud teremteni. Választható, konfigurálható WIFI név, internet sebesség, általános kezdőlap, felhasználó és weblap korlátozás.

 Függetlenséget nyújtó napenergia

Függetlenséget nyújtó napenergia

Az Okospad napelemből származó energiát használ. A vezérlés optimalizálja az energia felhasználást, lehetséges a pad lekapcsolása, ha azt senki sem használja, vagy ha rossz az időjárás. Ez lehetővé teszi az energiameg-takarítást annak érdekében, hogy a pad használók részére minden rendszer elérhető legyen, ha ténylegesen szükséges.

Az Okospad további előnyei

Mobilitás
A napelemek által történő független energiaellátás lehetővé teszi, hogy az Okospadot tetszés szerinti helyre telepítsék, más speciális infrastruktúra, gépesítés vagy elektromos kábelezés kiépítése nélkül. Egyszerűen telepítse a padot és vegye használatba.

Adatgyűjtés
Az Okospad beépített érzékelőkkel rendelkezik, melyek különböző információkat gyűjtenek, például a környezeti körülményekről.

Automata frissítések
Az Okospad folyamatos internet kapcsolatban áll, így lehetőség van a software távfrissítésére, nincs szükség manuális beavatkozásra.

Távfelügyeleti figyelmeztető rendszer
Az Okospadot különösen stabilan rögzítjük és lezárjuk annak érdekében, hogy illetéktelenek ne nyithassák ki. Amennyiben valaki mégis megpróbálná, belső követő rendszerünk azonnal értesítést küld.

Üzemeltetés szolgáltatás
- Az üzemeltetés a backend dashboard-on keresztül történik, ami magában foglalja a pad távoli felügyeletét és díjmentes kiszállást/javítást probléma esetén
- tartalom menedzsment bizonyos konfigurációk esetében
- havi analitika készítése a pad(ok) használatáról

A pad jellemzői

Minőségi alapanyagok
Az Okospadok kiváló minőségű anyagokból készülnek, ellenállva a legzordabb időjárási körülményeknek.

Letisztult, elegáns design
Az Okospad modern és ízléses külsővel rendelkezik. Minimalista és stílusos, bármilyen környezetbe tökéletesen illeszkedik, legyen az egy nyüzsgő város, csendes utca vagy akár egy nemzeti park.

Hangulatos megvilágítás
A stílusos világítás két méter átmérőjű körzetben világítja meg a pad környezetét, lehetővé téve a felhasználók számára az éjszakai használatot.

EU megfelelőség
CE tanúsítvány, EMC Directive 2014/30/EU, LVD 2014/35/EU, Radio EquipmentDirective 2014/53/EU

Az Okospad szolgáltatás árazása
a vállalati igények alapján, egyedileg történik.

Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretne kérni és már ügyfelünk, kérjük, hívja Ügyfélmenedzserét!