Tartsa kézben céges számláját!

A Híváskontroll szolgáltatással engedélyezheti vagy tilthatja céges telefonjain az egyes hívások létrejöttét és egyéni hívásszabályokat állíthat be.

Lehetősége van számla szinten szétválasztani az alkalmazottak magánjellegű és céges hívásait, így vállalata mentesül a magán hívások fizetése alól. A céges és magán forgalom számlaszintű szétválasztásával közvetlenül az alkalmazott kapja a számlát a magán hívásokról és a hívás költségeit is az alkalmazott fizeti.

Engedélyezheti vagy tilthatja céges készülékei telefonhívásait

Alkalmazottait csoportokba rendezve hívásszabályokat állíthat be

Számlaszinten szétválaszthatja a céges és a magánjellegű hívásokat

  • Jelenlegi elem

Hogyan működik?

A Hozzáférések kezelése adminisztrációs felületén a dolgozók csoportokba rendezhetők, melyekhez a Híváskontroll internetes felületén egyéni hívásszabályokat adhat meg.

Az egyes dolgozóra vonatkozó hívásszabályok a csoporthoz tartozás révén érvényesülnek. Egy adott dolgozó egyidejűleg egy csoporthoz tartozhat.

Milyen hívásszabályok állíthatók be?

A Csoport tulajdonságai, azaz a hívásszabályok határozzák meg, hogy adott hívás engedélyezett-e vagy sem és ha igen, költsége mely számlán (üzleti vagy magánszámlán) jelenjen meg. Adott előfizetésen hívásszűrés mind bejövő mind pedig kimenő irányban beállítható.

A szolgáltatáshoz figyelmeztető hangbemondás kapcsolódik kényelmi szolgáltatásként. Ha egy hívás tiltott, indításánál hangbemondás hallható: "A hívás az ön számára nem engedélyezett."


Belföldi bejövő és kimenő hívásokra beállítható szabályok
Munkaidőben/munkaidőn kívüli hívások
megkülönböztetése Arra az esetre, ha az adott vállalat a dolgozók 08:00-18:00 óra közötti hívásainak költségét szeretné csupán állni, akkor a munkaidőben indított hívások a cég számlájára, a munkaidőn kívüli hívások költsége a magánszámlára számlázódik.
Limit értesítés
beállított limit 50-80-100%-ának elérése esetén SMS értesítést kap a felhasználó, így kontrollálható a havi számla.
Csoporton kívüli hívások korlátozása
Ennek beállítása esetén a kollégák csak egymást hívhatják, a zárt csoporton kívüli hívások nem engedélyezettek. Ennek a szabálynak ideális kiegészítése a fehér lista.

Roaming esetén, bejövő és kimenő hívásokra beállítható szabály
Minden hívás engedélyezése vagy tiltása
Roaming esetén minden bejövő vagy kimenő hívás engedélyezhető vagy letiltható.

Már Vodafone ügyfél? Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretne kérni és már ügyfelünk, kérjük hívja vállalati kapcsolattartóját vagy a 1788-as telefonszámot.

Kezdjünk el beszélgetni! Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégánkkal.