Mit nyújt a Vodafone Bérelt vonali internet szolgáltatás?


Minőséggarantált
adatkapcsolat

Dedikált, szimmetrikus sávszélesség

Egyedi, vállalatra szabott megoldások


Előnyök

A Vodafone saját optikai gerinchálózatára épülő bérelt vonali szolgáltatásunk menedzselt, minőséggarantált, szimmetrikus adatkapcsolatot és állandó, megbízható adatkapcsolatra épülő üzletmenetet biztosít. Legyen szó bármilyen nagy mennyiségű és naprakész információ áramoltatásáról (pl. számlázási, értékesítési vagy ügyféladatok, raktár-és készletinformációk), a telephelyek közötti folyamatos és stabil adatkapcsolat biztosításával segítjük üzletmenetét.


  • Végponttól végpontig menedzselt, nagyvállalati szintű adatkapcsolat: folyamatosan felügyelt összeköttetés (Proaktív monitoring)
  • Akár 99,9%-os rendelkezésre állás
  • Az Önkiszolgáló felületen ügyfeleink is nyomon követhetik hálózati eszközeik állapotát és felvehetik a kapcsolatot a Műszaki Ügyfélszolgálattal is.
  • Vodafone Műszaki Ügyfélszolgálat dedikált mérnökcsapattal, 24/7-es rendelkezésre állással
  • Dedikált, szimmetrikus sávszélesség, igény szerint akár 1 Gbit/sec-os garantált sávszélességgel

Mikor érdemes a Vodafone Bérelt vonali szolgáltatást választania?

A Vodafone Bérelt vonal különösen előnyös az alábbi esetekben:

  • Telephelyek közötti megbízható adatkapcsolat levelezéshez és a céges szervereken tárolt adatok, szoftverek eléréséhez.
  • Telephelyek közötti megbízható adatkapcsolat telefonkonferenciához, videokonferenciához.

Minőségi szolgáltatás, saját hálózaton és szakemberekkel, vállalata igényeire szabva

Az üzembe helyezést, a tervezéstől egészen az eszközök telepítéséig és beállításáig dedikált mérnöki csapatunk végzi, teljes mértékben a vállalat igényeihez igazodva. A telephelyek közötti garantált sávszélesség igény szerint akár 1 Gbit/sec is lehet, éves szinten 99,9%-os rendelkezésre állással, így szolgáltatásunk a legmagasabb szintű adatkapcsolati igényeknek is megfelel. A kiemelkedő szolgáltatási minőségét saját hálózatunk és felkészült mérnökeink garantálják.

A Vodafone Bérelt vonali szolgáltatás árazása a vállalati igények alapján, egyedileg történik.

Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretne kérni és már ügyfelünk, kérjük, hívja Vodafone Ügyfélmenedzserét vagy írjon a connectivity@vodafone.com e-mail címre.