Együtt többet kaptok!

Váltsatok Vodafone Familyre
a családi havidíj-kedvezményért!

Azonos ügyfélszámon, visszavonásig.

Családi okoseszközök

Segítség a csomagok összeállításához
Hogyan működik a Vodafone Family?
A családtagjaid előfizetéseit is magában foglaló Family csomaghoz először is 2 olyan alapító tarifacsomagot kell választanod, ami passzol a ti igényeitekhez. Alapító tarifacsomagok lehetnek: Go Next/Net+/Talk+, RED Free/Infinity World. Attól függően, hogy hány családtagnak választotok tarifacsomagot, és milyeneket, a 2., 3. és 4., Kid Gyerekóra és Senior Okosóra tarifacsomag esetén pedig akár az 5. és 6. legmagasabb havi díjú előfizetésre kaptok havidíj-kedvezményt. Mobilinternetes előfizetéseket is választhatsz Family kedvezménnyel, de ezeket csak 2 havi díjas, hangalapú előfizetést követően teheted be a Family csomagodba, MobilNet tarifacsomag esetén 2 éves szerződéssel, készülékkel. A Go Mini tarifa is bevonható a Vodafone Familybe, és díjmentesen beszélhetsz a többi Familyssel belföldön és az EU-ban, havidíj-kedvezmény azonban nincs rá.
Kik kaphatnak Family kedvezményeket?
Elsősorban családtagok (egyéni előfizetők), akik azonos ügyfélszám alá tartoznak, vagyis: a szerződésüket ugyanaz a családtag (pl. az apa) azonos névvel és címmel kötötte. Egy Family csomagban maximum 6 havi díjas előfizetés lehet.
Milyen kedvezményeket kaphatok Vodafone Familysként?
Havidíj-kedvezmény a 2. azonos ügyfélszámon kötött előfizetéstől jár, az alábbiak szerint:
Havidíj-kedvezmények a 2. legmagasabb havi díjú hangalapú tarifacsomagokra:
  • RED Free és RED Infinity World tarifacsomagok esetén: 2000 Ft/hó
  • Go Next, Go Net+, Go Talk+ tarifacsomagok esetén: 1000 Ft/hó
  • Kid Gyerekóra és Senior Okosóra tarifacsomagok esetén: 1000 Ft/hó
Havidíj-kedvezmények a 3. és 4. legmagasabb havi díjú hangalapú tarifacsomagokra:
  • RED Free és RED Infinity World tarifacsomagok esetén: 6000 Ft/hó
  • Go Net+, Go Talk+ tarifacsomagok esetén: 4000 Ft/hó
  • Go Next tarifa esetén: 3000 Ft/hó
  • Kid Gyerekóra és Senior Okosóra tarifacsomagok esetén: 1000 Ft/hó
Havidíj-kedvezmények az 5. és 6. legmagasabb havi díjú hangalapú tarifacsomagra:
  • Kid Gyerekóra és Senior Okosóra tarifacsomagok esetén: 1000 Ft/hó
Mobilinternet tarifacsomagokra vonatkozó havidíj-kedvezmények, a Vodafone Familys kedvezménnyel rendelkező hangalapú tarifacsomagokat (Go Next, Go Net+, Go Talk+, RED Free és RED Infinity World) követően, a 3. és 4. legmagasabb havidíjú tarifacsomagok esetén
  • HomeNet+ előfizetés esetén: 1000 Ft/hó
  • MobilNet Start+, MobilNet Medium+ esetén, 2 évre, tablet vásárlással: 1000 Ft/hó
A Go Mini tarifa is bevonható a Vodafone Familybe, és díjmentesen beszélhetsz a többi Familyssel belföldön és az EU-ban, havidíj-kedvezmény azonban nincs rá, így a Go Mini mellé vásárolt Mobilinternet és Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomagokra sem érvényesül a havidíj-kedvezmény.
Hogyan számíthatom ki a családi kedvezményeket?
A kedvezményes árakat a hangalapú tarifacsomagok készülék nélküli, 1 éves, e-Packes havi díjai alapján számoljuk, minden hónapban a számlazáráskor fennálló, adott ügyfélszámon lévő aktuális tarifacsomagok figyelembevételével. Az internet (MobilNet és HomeNet) tarifacsomagok esetében is az adott tarifa készülék nélküli, 2 éves, e-Packkel meghatározott verziójának havidíja alapján kerül meghatározásra a sorrend, de minden esetben a Family kedvezményben részesülő hangalapú tarifacsomagok (Go Next/Net+/Talk+, RED Free/Infinity World) után. (A korábbi és kereskedelmi forgalomban nem elérhető hangalapú tarifacsomagok esetében a kedvezményes árakat a tarifacsomagok készülék nélküli, 2 éves, e-Packes havi díjai alapján számoljuk.)
A nektek járó kedvezmények már a 2. előfizetéstől elérhetők.
1. Hangalapú tarifacsomagok esetén a fentebb leírtak alapján a 2., 3., és 4., valamint a Go Next/Net+/Talk+ és RED tarifacsomagok mellé vásárolt Kid Gyerekóra és Senior Okosóra tarifacsomagok esetén a 2-6. előfizetésre jár kedvezmény, a legmagasabb havi díjú és Go Mini tarifacsomagra nem jár.
A kedvezmények mértéke attól függ, hogy hányadik legmagasabb havi díjú tarifacsomagról van szó, a 3. és 4. előfizetésre magasabb kedvezmények járhatnak attól függően, hogy milyen tarifátok van. 2. Legalább két hangalapú tarifa mellett maximum 2 darab HomeNet+ vagy 2 éves, tabletes mobilinternet tarifacsomagra kaphatsz kedvezményt. A mobilinternet tarifacsomagok a Vodafone Family kedvezményben részesülő hangalapú tarifacsomagok után kerülnek figyelembe vételre, azaz ha már például 4 olyan hangalapú tarifacsomagod van, amire kapsz havidíj-kedvezményt, akkor továbbiakat a HomeNet+ és készülékes Mobilnet tarifacsomagokra már nem vehetsz igénybe. A teljes kedvezmény összege abban az esetben változik, ha tarifaváltás történik vagy új előfizetéssel bővíted a Vodafone Familyt, vagy előfizetést megszűntetsz. A kedvezményekről a Lakossági ÁSZF Akciók 2.1-es pontjában tudsz tájékozódni.
Milyen havi díjas előfizetést válassz gyermekednek?
Ha a család legfiatalabb tagjának Kid Gyerekórát szeretnétek, válasszátok hozzá a Kid Gyerekóra tarifacsomagot, Vodafone Familyben akár családi havidíj-kedvezménnyel és beszéljetek egymás között díjmentesen!
További információ

A visszavonásig meghirdetett Vodafone Family promóció keretein belül RED Free+/Infinity World+, Go Midi/Super szolgáltatáscsomagok valamelyikével rendelkező egyéni előfizető, amennyiben ugyanazon ügyfélszám alá a fenti vagy a Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomagcsomagokból további előfizetéseket köt, a 2. legmagasabb havi díjú Go Midi/Super tarifacsomagok esetén havi 1 000 Ft, RED Free+/Infinity World+ tarifacsomagok esetén havi 2 000 Ft, a 3. és 4. legmagasabb havi díjú Go Midi tarifacsomag esetén havi 3 000 Ft, Go Super tarifacsomag esetén havi 4 000 Ft, RED Free+/Infinity World+ tarifacsomagok esetén havi 6 000 Ft, a 2.,3.,4.,5.,6. legmagasabb havi díjú Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomagok esetén havi 1 000 Ft; illetve amennyiben legalább 2 jogosult hangalapú tarifacsomaggal rendelkezik, akkor 3. és 4. legmagasabb havi díjú, új, 2 éves tabletes MobilNet Start+, Medium+ vagy készülékes HomeNet+ tarifái után havi 1 000 Ft havidíj-kedvezményben részesül, a mindenkori számlazáráskor fennálló aktuális állapot figyelembevételével. A kedvezmény a legmagasabb havi díjú és Go Start/S/Basic/Mini/Light tarifacsomagon kívüli, legfeljebb három (2-4.), Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomag esetén legfeljebb öt (2.-6.) tarifacsomagra igényelhető, azzal, hogy a kedvezményre jogosult újonnan vásárolt tarifacsomagok esetében a sorrend függetlenül az ügyfél aktuális tarifájától, minden esetben az adott hangalapú tarifacsomag készülék nélküli, 1 éves, e-Packkel, illetve adott internet tarifacsomag 2 éves, e-Packkel meghatározott verziójának havi díja alapján kerül meghatározásra, utóbbi a Family kedvezményben részesülő hangalapú tarifacsomagok után. Részletes feltételek az ÁSzF 7. sz. Akciókról szóló mellékletének 1.1 pontjában.

Kid Gyerekóra/Senior Okosóra szolgáltatások célja az Előfizető jogszerű felügyelete alatt lévő gyermekek, illetve az Előfizető saját vagy más felhasználó, családtag mozgásának felügyelete, helyzetének megismerése, a kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás megkönnyítése. A szolgáltatások igénybevételéhez használt okosóra a szolgáltatás sajátossága okán egyrészt geolokációs adatok továbbítására alkalmas, másrészt az okosóráról korlátozott számú hívószám hívható, melyeket előzőleg a Kid Gyerekórához/Senior Okosórához csatlakoztatott okostelefonra letölthető alkalmazáson keresztül lehetséges beállítani. A beállított telefonszámok köre díjmentesen és tetszőleges gyakorisággal változtatható. További tájékoztatás az okosóra használati utasításában, illetve a Vodafone honlapján (www.vodafone.hu) található. Bármely egyéb célra történő felhasználás kizárólag az érintettek tájékoztatásával és hozzájárulásával lehetséges, mely az Előfizető kötelessége és felelőssége.

A Senior Okosóra alkalmas a viselőjének pulzus értékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztató adatok és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak. Az Előfizető, amennyiben a Senior Okosórát nem saját használatra vásárolja úgy, az Előfizetőn kívüli természetes személy, mint felhasználó, személyes adatainak birtokába jut, melyek megismerésére csak akkor jogosult, ha ahhoz a felhasználó hozzájárult. A hozzájárulás beszerzése Előfizető kötelessége és felelőssége, Szolgáltató a hozzájárulás meglétét vagy annak tartalmát nem köteles vizsgálni. A visszavonásig elérhető Senior Okosóra akció keretében a Senior Okosóra szolgáltatáscsomagra szerződő Utólag Fizető Előfizető bruttó 1 000 Ft szolgáltatáscsomag-havidíj kedvezményben részesül. A Kid Gyerekóra és a Senior Okosóra szolgáltatáscsomagok részletes feltételei az ÁSzF 2. sz. Díjszabásról szóló mellékletének 1.2.1 és 1.2.2 pontjában és a 7. sz. Akciókról szóló mellékletének 2. pontjában találhatók.

Részletes feltételek: vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok, Vodafone Red és Go szolgáltatáscsomagok: vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/elofizeteses-tarifak és vodafone.hu/mobiltarifak/go, Fiataloknak szóló Vodafone You kedvezmények: vodafone.hu/segithetunk/szerzodes_tarifacsomagok/you_kedvezmenyek, mobil internet csomagok: vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/mobilinternet oldalakon. Hulladékkezeléssel kapcsolatos információt az alábbi oldalon találsz: www.vodafone.hu/telefonok-tarifak/aktualis-ajanlatok/elektromos-elektronikus-hulladekkezeles

Vissza a Family oldalra