Együtt többet kaptok!

Válogassátok össze előfizetéseiteket és 20% vagy 30% havidíj-kedvezményt adunk az egész családnak

Azonos ügyfélszámon, visszavonásig.

Családi okoseszközök

További információ a sávos havidíj-kedvezményről
Hogyan működik a sávos havidíj-kedvezmény?
A Vodafone lakossági sávos havidíj-kedvezmény, amely a szolgáltató által egyoldalúan nyújtott kedvezmény, 2022. október 24-től visszavonásig érhető el, azon Vodafone ügyfelek számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább két jogosult, aktív (azaz nem szüneteltetett/felfüggesztett/korlátozott/törölt) havidíjas mobil és/vagy helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési, vezetékes telefon) elektronikus hírközlési szolgáltatásra és/vagy Kid gyerek okosóra díjcsomagra, Senior okosóra díjcsomagra, Lokátor díjcsomagra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel és az adott Előfizetői Szerződéseken egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkeznek.
Kik kaphatnak sávos havidíj-kedvezményt?
A Vodafone lakossági sávos kedvezmény akció keretein belül azon Vodafone aktív, havidíjas mobil és/vagy vezetékes Előfizetői Szerződéssel rendelkező ügyfél, aki 2022. október 24-ét követően határozott időre kötött jogosult Vodafone díjcsomagok mellé bármely másik jogosult aktív mobil és/vagy helyhez kötött díjcsomagok valamelyikére új, határozott idejű szerződést köt vagy az alább meghatározott jogosult díjcsomagok közül legalább már két díjcsomaggal rendelkezik és meglévő szerződést határozott időre hosszabbít vagy határozott időn belül díjcsomagot vált jogosulttá válik a lakossági sávos kedvezményre. A Vodafone lakossági sávos kedvezmény aktiválásával a Vodafone Family kedvezmény automatikusan megszűnik az azonos ügyfélszám alatti összes Előfizetői Szerződésen és ismételten nem igényelhető. A Vodafone lakossági sávos kedvezmény aktiválásával automatikusan megszűnnek az azonos ügyfélszám alatt és az azonos természetes azonosítók alapján más ügyfélszám alatt nyújtott Vodafone mobil-vezetékes Előnyök és Vodafone mobil-vezetékes Kedvezmények az összes érintett Előfizetői Szerződésen és ismételten nem igényelhetők.
Mennyi kedvezmény jár előfieztéseimből?
A Vodafone lakossági sávos kedvezmény esetén minimum bruttó 14 500 Ft (Gold) vagy 40 000 Ft (Platinum) havidíjfizetési sávot szükséges elérni. A havidíjfizetési sávok (Gold vagy Platinum) minden jogosult díjcsomag egyéb kedvezményeket már tartalmazó bruttó alaphavidíjának összegét foglalja magában. Alaphavidíjnak minősül: Az Előfizetői Szerződés szerinti havidíj (nem listaár). Amennyiben az egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkező Vodafone ügyfél eléri a bruttó 14 500 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Gold havidíjfizetési sávot, 20% havidíj-kedvezményben, amennyiben eléri a bruttó 40 000 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Platinum havidíjfizetési sávot, 30% havidíj-kedvezményben részesül.
Milyen havi díjas előfizetést válassz gyermekednek?
A Vodafone lakossági sávos kedvezményre jogosult díjcsomagok mobil szolgáltatás esetén (elektronikus hírközlési és egyéb szolgáltatás)
Hangalapú mobil díjcsomagok: Vodafone Go Light+, Go Easy+, Go Midi+, Go Super+, RED Free 5G, RED Max 5G, RED Infinity 5G, Go Light, Go Easy, Go Midi, Go Super, RED Free+, RED Max+, RED Infinity World+, Go Mini, Go Next, Go Net+, Go Talk+, RED Free, RED Max, RED Infinity World, Kid Gyerekóra, Senior Okosóra, Lokátor
Mobilinternet díjcsomagok: Vodafone Mobilnet Start+, Mobilnet Medium+, Homenet+, Homenet+ 150 GB, Multinet 5 GB Go!, Multinet 5 GB Díjmentes, Mobilnet 5 GB, Mobilnet 15 GB, Mobilnet 70 GB, Mobilnet 150 GB
Egyedi flotta díjcsomagok: a részletekről a Szolgáltató személyes ügyfélszolgálatán vagy Flotta kapcsolattartójától kaphat tájékoztatást.
A Vodafone lakossági sávos kedvezményre jogosult díjcsomagok helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési, vezetékes telefon) szolgáltatás esetén: HFC, RFoG, GPON vagy nagykereskedelmi partner hálózaton igénybe vett vezetékes internet hozzáférési, vezetékes telefon, valamint vezetékes műsorterjesztési alapszolgáltatások, díjcsomagtól függetlenül.
A Vodafone lakossági sávos kedvezmény nem érhető el a rézérpáras technológiával ellátott területeken nyújtott szolgáltatások esetén.
További információ az okoseszközökről

Kid Gyerekóra/Senior Okosóra szolgáltatások célja az Előfizető jogszerű felügyelete alatt lévő gyermekek, illetve az Előfizető saját vagy más felhasználó, családtag mozgásának felügyelete, helyzetének megismerése, a kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás megkönnyítése. A szolgáltatások igénybevételéhez használt okosóra a szolgáltatás sajátossága okán egyrészt geolokációs adatok továbbítására alkalmas, másrészt az okosóráról korlátozott számú hívószám hívható, melyeket előzőleg a Kid Gyerekórához/Senior Okosórához csatlakoztatott okostelefonra letölthető alkalmazáson keresztül lehetséges beállítani. A beállított telefonszámok köre díjmentesen és tetszőleges gyakorisággal változtatható. További tájékoztatás az okosóra használati utasításában, illetve a Vodafone honlapján (www.vodafone.hu) található. Bármely egyéb célra történő felhasználás kizárólag az érintettek tájékoztatásával és hozzájárulásával lehetséges, mely az Előfizető kötelessége és felelőssége.

A Senior Okosóra alkalmas a viselőjének pulzus értékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztató adatok és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak. Az Előfizető, amennyiben a Senior Okosórát nem saját használatra vásárolja úgy, az Előfizetőn kívüli természetes személy, mint felhasználó, személyes adatainak birtokába jut, melyek megismerésére csak akkor jogosult, ha ahhoz a felhasználó hozzájárult. A hozzájárulás beszerzése Előfizető kötelessége és felelőssége, Szolgáltató a hozzájárulás meglétét vagy annak tartalmát nem köteles vizsgálni. A visszavonásig elérhető Senior Okosóra akció keretében a Senior Okosóra szolgáltatáscsomagra szerződő Utólag Fizető Előfizető bruttó 1 000 Ft szolgáltatáscsomag-havidíj kedvezményben részesül. A Kid Gyerekóra és a Senior Okosóra szolgáltatáscsomagok részletes feltételei az ÁSzF 2. sz. Díjszabásról szóló mellékletének 1.2.1 és 1.2.2 pontjában és a 7. sz. Akciókról szóló mellékletének 2. pontjában találhatók.

Részletes feltételek: vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok, Vodafone Red és Go szolgáltatáscsomagok: vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/elofizeteses-tarifak és vodafone.hu/mobiltarifak/go, Fiataloknak szóló Vodafone You kedvezmények: vodafone.hu/segithetunk/szerzodes_tarifacsomagok/you_kedvezmenyek, mobil internet csomagok: vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/mobilinternet oldalakon. Hulladékkezeléssel kapcsolatos információt az alábbi oldalon találsz: www.vodafone.hu/telefonok-tarifak/aktualis-ajanlatok/elektromos-elektronikus-hulladekkezeles

Vissza a családi mobilcsomagok oldalra