Már a technológia
segítségével is
viszonozhatod a törődést

TCL MT43AX Family Watch okosóra

Lépj kapcsolatba szeretteiddel bármikor, akár telefon nélkül is! Az okosórával ez egyszerűbbé válik. A helymeghatározó, lépésszámláló és pulzusmérő funkciók lehetőséget nyújtanak a viselő állapotának felmérésére, illetve vészhelyzet esetén is azonnal elérhetitek egymást.

0 Ft kezdőrészlettel,
12 x 3 490 Ft kamatmentes részletre,
41 880 Ft teljes áron

Az eszközhöz Senior Okosóra tarifacsomag szükséges.

Érdekel
TCL MT43AX Family Watch okosóra
Tudd biztonságban idős családtagjaidat akkor is, amikor épp nem vagytok együtt!

Tudd biztonságban idős családtagjaidat akkor is, amikor épp nem vagytok együtt!

SOS értesítések
Gondoskodj róla bármikor

Hanghívások
Hívjátok egymást bármikor

Helymeghatározás
Tudd biztonságban

Emlékeztetők
A fontos dolgokért

Lépésszámláló
Az aktív mindennapokért

MyKi Applikáció
TCL logó

TCL Connect alkalmazás

A TCL Movetime okosórához tartozó alkalmazás elérhető iOS és Android okostelefonon is.

Google Store
Apple Store

További részletek

Mit tud a TCL Movetime okosóra?
Funkciók és specifikáció

Az óra funkciói

 • Kétirányú hanghívások
 • Szöveges- és hangüzenetek fogadása, hangüzenetek küldése
 • Helymeghatározó funkció
 • Pulzusmérés
 • SOS értesítés (hívásértesítés)
 • Biztonsági zóna figyelő
 • Akkumulátor töltöttségi szint mutató
 • Lépésszámláló
 • Emlékeztetők

Tulajdonságok

 • Szín: fekete
 • Akkumulátor kapacitása: 600 mAh
 • SIM kártya típusa: nano-SIM
 • Kijelző típusa: AMOLED
 • Támogatott hálózatok: 3G, 4G, Support Volte, Wifi
 • Méretek: 48,5x41x14,45mm
 • Tömeg: <50 g
 • Szíj körátmérője: 145 - 215 mm

Doboz tartalma:

 • TCL MT43AX Family Watch okosóra
 • Töltőkábel
 • SIM-kiszedő eszköz
 • Használati útmutató
 • Termékre vonatkozó biztonsági információk

Jó ha tudod

A Senior Okosóra tarifacsomag kizárólag a tarifacsomag rendeltetésének megfelelő okosóra eszközzel vehető igénybe, az okosóra kizárólag a Vodafone hálózatában használható, funkciói okán geolokációs adatok továbbítására alkalmas, 1 darab előzetesen rögzített telefonszám hívható.

A Senior Okosóra szolgáltatás célja az Előfizető saját vagy más felhasználó, családtag mozgásának, helyzetének megismerése, a kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás megkönnyítése.

A Senior Okosóra nem gyógyászati eszköz. Az óra alkalmas viselőjének pulzusértékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztatásul szolgálnak és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak.

Mit tud a TCL Connect alkalmazás?

 • láthatod az óra viselőjének aktuális helyzetét
 • láthatod az óra viselőjének legutóbb mért pulzusát
 • SOS riasztás vagy a biztonsági zóna elhagyása esetén értesítést kapsz
 • csevegő funkció segítségével hangüzenetet, hangulatjelet, fotót vagy szöveget is küldhetsz
 • láthatod az óra akkumulátorának töltöttségi szintjét
 • a lépésszámlálóval figyelheted az óra viselőjének aznapi aktivitását
 • emlékeztetőket állíthatsz be az óra viselője számára
Hasznos tanácsok, útmutatók

Használati utasítás

A TCL MT43AX Family Watch™ használati utasítását ide kattintva éred el.


Gyakori kérdések

Kérdéseidre választ találsz a Family Tudj meg többet oldalon vagy hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-en.


Adatvédelem

Az okosórán és a TCL Connect alkalmazásban tárolt adatok kezelője a TCL Communication Limited.
Mielőtt az okosórát átadod másnak (például szervizelés esetén vagy az óra kölcsönadásakor) javasoljuk az óra törlését az alkalmazásból, ezzel biztosítva az órán lévő személyes adatok védelmét.

További jogi információk

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény, amely a szolgáltató által egyoldalúan nyújtott kedvezmény, 2022. október 24-től visszavonásig érhető el, azon Vodafone ügyfelek számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább két jogosult, aktív (azaz nem szüneteltetett/felfüggesztett/korlátozott/törölt) havidíjas mobil és/vagy helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési, vezetékes telefon) elektronikus hírközlési szolgáltatásra és/vagy Kid gyerek okosóra díjcsomagra, Senior okosóra díjcsomagra, Lokátor díjcsomagra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel és az adott Előfizetői Szerződéseken egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkeznek.

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény akció keretein belül azon Vodafone aktív, havidíjas mobil és/vagy vezetékes Előfizetői Szerződéssel rendelkező ügyfél, aki 2022. október 24-ét követően határozott időre kötött jogosult Vodafone díjcsomagok mellé bármely másik jogosult aktív mobil és/vagy helyhez kötött díjcsomagok valamelyikére új, határozott idejű szerződést köt vagy az alább meghatározott jogosult díjcsomagok közül legalább már két díjcsomaggal rendelkezik és meglévő szerződést határozott időre hosszabbít vagy határozott időn belül díjcsomagot vált jogosulttá válik a lakossági sávos kedvezményre. A Vodafone lakossági sávos kedvezmény aktiválásával a Vodafone Family kedvezmény automatikusan megszűnik az azonos ügyfélszám alatti összes Előfizetői Szerződésen és ismételten nem igényelhető. A Vodafone lakossági sávos kedvezmény aktiválásával automatikusan megszűnnek az azonos ügyfélszám alatt és az azonos természetes azonosítók alapján más ügyfélszám alatt nyújtott Vodafone mobil-vezetékes Előnyök és Vodafone mobil-vezetékes Kedvezmények az összes érintett Előfizetői Szerződésen és ismételten nem igényelhetők. Ennek részletei az ÁSzF Akciók, 7. sz. melléklet, 1.1. Vodafone Family és 2.15. Vodafone mobil-vezetékes Előnyök és 2.16. Vodafone mobil-vezetékes Kedvezmények pontjában találhatók.

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény esetén minimum bruttó 14 500 Ft (Gold) vagy 40 000 Ft (Platinum) havidíjfizetési sávot szükséges elérni. A havidíjfizetési sávok (Gold vagy Platinum) minden jogosult díjcsomag egyéb kedvezményeket már tartalmazó bruttó alaphavidíjának összegét foglalja magában. Alaphavidíjnak minősül: Az Előfizetői Szerződés szerinti havidíj (nem listaár). Amennyiben az egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkező Vodafone ügyfél eléri a bruttó 14 500 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Gold havidíjfizetési sávot, 20% havidíj-kedvezményben, amennyiben eléri a bruttó 40 000 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Platinum havidíjfizetési sávot, 30% havidíj-kedvezményben részesül.

A Vodafone lakossági sávos kedvezményre jogosult díjcsomagok mobil szolgáltatás esetén (elektronikus hírközlési és egyéb szolgáltatás)

 1. Hangalapú mobil díjcsomagok: Vodafone Go Light+, Go Easy+, Go Midi+, Go Super+, RED Free 5G, RED Max 5G, RED Infinity 5G, Go Light, Go Easy, Go Midi, Go Super, RED Free+, RED Max+, RED Infinity World+, Go Mini, Go Next, Go Net+, Go Talk+, RED Free, RED Max, RED Infinity World, Kid Gyerekóra, Senior Okosóra, Lokátor
 2. Mobilinternet díjcsomagok: Mobilnet Start+, Mobilnet Medium+, Homenet+, Mobilnet 150 GB, Mobilnet XXL
 3. Egyedi flotta díjcsomagok: a részletekről a Szolgáltató személyes ügyfélszolgálatán vagy Flotta kapcsolattartójától kaphat tájékoztatást.

A Vodafone lakossági sávos kedvezményre jogosult díjcsomagok helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési, vezetékes telefon) szolgáltatás esetén:

HFC, RFoG, GPON vagy nagykereskedelmi partner hálózaton igénybe vett vezetékes internet hozzáférési, vezetékes telefon, valamint vezetékes műsorterjesztési alapszolgáltatások, díjcsomagtól függetlenül.

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény nem érhető el a rézérpáras technológiával ellátott területeken nyújtott szolgáltatások esetén.

Az Eszközbiztosítás szolgáltatások nem minősülnek a Vodafone lakossági sávos kedvezmény aktiválását lehetővé tevő mobil és/vagy helyhez kötött szolgáltatásnak. Az Eszközbiztosítás részletei az ÁSzF Akciók, 7. sz. melléklet, 2.8. pontjában találhatók.

A kedvezmény minden hónapban az adott számlaszámon lévő, jogosult előfizetések esetleges kedvezményekkel csökkentett, fizetendő havi díjainak összege alapján kerül meghatározásra az alábbiak figyelembevételével. A sávos havidíj-kedvezmény az alábbi sorrendben kerül levonásra a szolgáltatások havi előfizetési díjából:

 • Mobil Hang
 • Kábeltelevízió
 • Vezetékes telefon
 • Vezetékes Internet
 • Mobil Internet

A kedvezmény nem haladhatja meg az adott számlában az adott díjcsomag következő időszakra terhelt havi előfizetési díját. Tört havi kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség.

A kedvezményre az Előfizető a mindenkori számlazáráskor fennálló aktuális állapot figyelembevételével mindaddig jogosult, amíg a feltételek fennállnak, azok megszűnése esetén a kedvezmények automatikusan deaktiválásra kerülnek.

További részletek az ÁSZF Akciók mellékletében találhatóak.