Már a technológia
segítségével is
viszonozhatod a törődést

TCL MT43AX Family Watch okosóra

Lépj kapcsolatba szeretteiddel bármikor, akár telefon nélkül is! Az okosórával ez egyszerűbbé válik. A helymeghatározó, lépésszámláló és pulzusmérő funkciók lehetőséget nyújtanak a viselő állapotának felmérésére, illetve vészhelyzet esetén is azonnal elérhetitek egymást.

0 Ft kezdőrészlettel,
12 x 3 490 Ft kamatmentes részletre,
41 880 Ft teljes áron

Az eszközhöz Senior Okosóra tarifacsomag szükséges.

Érdekel
TCL MT43AX Family Watch okosóra
Tudd biztonságban idős családtagjaidat akkor is, amikor épp nem vagytok együtt!

Tudd biztonságban idős családtagjaidat akkor is, amikor épp nem vagytok együtt!

SOS értesítések
Gondoskodj róla bármikor

Hanghívások
Hívjátok egymást bármikor

Helymeghatározás
Tudd biztonságban

Emlékeztetők
A fontos dolgokért

Lépésszámláló
Az aktív mindennapokért

MyKi Applikáció
TCL logó

TCL Connect alkalmazás

A TCL Movetime okosórához tartozó alkalmazás elérhető iOS és Android okostelefonon is.

Google Store
Apple Store

További részletek

Mit tud a TCL Movetime okosóra?
Funkciók és specifikáció

Az óra funkciói

 • Kétirányú hanghívások
 • Szöveges- és hangüzenetek fogadása, hangüzenetek küldése
 • Helymeghatározó funkció
 • Pulzusmérés
 • SOS értesítés (hívásértesítés)
 • Biztonsági zóna figyelő
 • Akkumulátor töltöttségi szint mutató
 • Lépésszámláló
 • Emlékeztetők

Tulajdonságok

 • Szín: fekete
 • Akkumulátor kapacitása: 600 mAh
 • SIM kártya típusa: nano-SIM
 • Kijelző típusa: AMOLED
 • Támogatott hálózatok: 3G, 4G, Support Volte, Wifi
 • Méretek: 48,5x41x14,45mm
 • Tömeg: <50 g
 • Szíj körátmérője: 145 - 215 mm

Doboz tartalma:

 • TCL MT43AX Family Watch okosóra
 • Töltőkábel
 • SIM-kiszedő eszköz
 • Használati útmutató
 • Termékre vonatkozó biztonsági információk

Jó ha tudod

A Senior Okosóra tarifacsomag kizárólag a tarifacsomag rendeltetésének megfelelő okosóra eszközzel vehető igénybe, az okosóra kizárólag a Vodafone hálózatában használható, funkciói okán geolokációs adatok továbbítására alkalmas, 1 darab előzetesen rögzített telefonszám hívható.

A Senior Okosóra szolgáltatás célja az Előfizető saját vagy más felhasználó, családtag mozgásának, helyzetének megismerése, a kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás megkönnyítése.

A Senior Okosóra nem gyógyászati eszköz. Az óra alkalmas viselőjének pulzusértékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztatásul szolgálnak és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak.

Mit tud a TCL Connect alkalmazás?

 • láthatod az óra viselőjének aktuális helyzetét
 • láthatod az óra viselőjének legutóbb mért pulzusát
 • SOS riasztás vagy a biztonsági zóna elhagyása esetén értesítést kapsz
 • csevegő funkció segítségével hangüzenetet, hangulatjelet, fotót vagy szöveget is küldhetsz
 • láthatod az óra akkumulátorának töltöttségi szintjét
 • a lépésszámlálóval figyelheted az óra viselőjének aznapi aktivitását
 • emlékeztetőket állíthatsz be az óra viselője számára
Hasznos tanácsok, útmutatók

Használati utasítás

A TCL MT43AX Family Watch™ használati utasítását ide kattintva éred el.


Gyakori kérdések

Kérdéseidre választ találsz a Family Tudj meg többet oldalon vagy hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-en.


Adatvédelem

Az okosórán és a TCL Connect alkalmazásban tárolt adatok kezelője a TCL Communication Limited.
Mielőtt az okosórát átadod másnak (például szervizelés esetén vagy az óra kölcsönadásakor) javasoljuk az óra törlését az alkalmazásból, ezzel biztosítva az órán lévő személyes adatok védelmét.

További jogi információk

A visszavonásig meghirdetett Vodafone Family promóció keretein belül RED Free+/Infinity World+, Go Midi/Super szolgáltatáscsomagok valamelyikével rendelkező egyéni előfizető, amennyiben ugyanazon ügyfélszám alá a fenti vagy a Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomagcsomagokból további előfizetéseket köt, a 2. legmagasabb havi díjú Go Midi/Super tarifacsomagok esetén havi 1 000 Ft, RED Free+/Infinity World+ tarifacsomagok esetén havi 2 000 Ft, a 3. és 4. legmagasabb havi díjú Go Midi tarifacsomag esetén havi 3 000 Ft, Go Super tarifacsomag esetén havi 4 000 Ft, RED Free+/Infinity World+ tarifacsomagok esetén havi 6 000 Ft, a 2.,3.,4.,5.,6. legmagasabb havi díjú Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomagok esetén havi 1 000 Ft; illetve amennyiben legalább 2 jogosult hangalapú tarifacsomaggal rendelkezik, akkor 3. és 4. legmagasabb havi díjú, új, 2 éves tabletes MobilNet Start+, Medium+ vagy készülékes HomeNet+ tarifái után havi 1 000 Ft havidíj-kedvezményben részesül, a mindenkori számlazáráskor fennálló aktuális állapot figyelembevételével. A kedvezmény a legmagasabb havi díjú és Go Start/S/Basic/Mini/Light tarifacsomagon kívüli, legfeljebb három (2-4.), Kid Gyerekóra/Senior Okosóra tarifacsomag esetén legfeljebb öt (2.-6.) tarifacsomagra igényelhető, azzal, hogy a kedvezményre jogosult újonnan vásárolt tarifacsomagok esetében a sorrend függetlenül az ügyfél aktuális tarifájától, minden esetben az adott hangalapú tarifacsomag készülék nélküli, 1 éves, e-Packkel, illetve adott internet tarifacsomag 2 éves, e-Packkel meghatározott verziójának havi díja alapján kerül meghatározásra, utóbbi a Family kedvezményben részesülő hangalapú tarifacsomagok után. Részletes feltételek az ÁSzF 7. sz. Akciókról szóló mellékletének 1.1 pontjában.

Kid Gyerekóra/Senior Okosóra szolgáltatások célja az Előfizető jogszerű felügyelete alatt lévő gyermekek, illetve az Előfizető saját vagy más felhasználó, családtag mozgásának felügyelete, helyzetének megismerése, a kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás megkönnyítése. A szolgáltatások igénybevételéhez használt okosóra a szolgáltatás sajátossága okán egyrészt geolokációs adatok továbbítására alkalmas, másrészt az okosóráról korlátozott számú hívószám hívható, melyeket előzőleg a Kid Gyerekórához/Senior Okosórához csatlakoztatott okostelefonra letölthető alkalmazáson keresztül lehetséges beállítani. A beállított telefonszámok köre díjmentesen és tetszőleges gyakorisággal változtatható. További tájékoztatás az okosóra használati utasításában, illetve a Vodafone honlapján (www.vodafone.hu) található. Bármely egyéb célra történő felhasználás kizárólag az érintettek tájékoztatásával és hozzájárulásával lehetséges, mely az Előfizető kötelessége és felelőssége.

A Senior Okosóra alkalmas a viselőjének pulzus értékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztató adatok és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak. Az Előfizető, amennyiben a Senior Okosórát nem saját használatra vásárolja úgy, az Előfizetőn kívüli természetes személy, mint felhasználó, személyes adatainak birtokába jut, melyek megismerésére csak akkor jogosult, ha ahhoz a felhasználó hozzájárult. A hozzájárulás beszerzése Előfizető kötelessége és felelőssége, Szolgáltató a hozzájárulás meglétét vagy annak tartalmát nem köteles vizsgálni. A visszavonásig elérhető Senior Okosóra akció keretében a Senior Okosóra szolgáltatáscsomagra szerződő Utólag Fizető Előfizető bruttó 1 000 Ft szolgáltatáscsomag-havidíj kedvezményben részesül. A Kid Gyerekóra és a Senior Okosóra szolgáltatáscsomagok részletes feltételei az ÁSzF 2. sz. Díjszabásról szóló mellékletének 1.2.1 és 1.2.2 pontjában és a 7. sz. Akciókról szóló mellékletének 2. pontjában találhatók.

Részletes feltételek: vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok, Vodafone Red és Go szolgáltatáscsomagok: vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/elofizeteses-tarifak és vodafone.hu/mobiltarifak/go, Fiataloknak szóló Vodafone You kedvezmények: vodafone.hu/segithetunk/szerzodes_tarifacsomagok/you_kedvezmenyek, mobil internet csomagok: vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/mobilinternet oldalakon. Hulladékkezeléssel kapcsolatos információt az alábbi oldalon találsz: www.vodafone.hu/telefonok-tarifak/aktualis-ajanlatok/elektromos-elektronikus-hulladekkezeles