Hogyan lehet Vodafone Perc+ tarifád?

1

Ha még nem vagy Vodafone-os,

vásárolj egy SIM kártyát bármelyik Vodafone üzletünkben!
Üzletek
2

Válts tarifát!

Küldd a TV Perc+ kódot díjmentes SMS-ben a 1270-es számra!
3

Töltsd fel egyenleged

minimum 3 000 Ft -tal, és élvezd a Vodafone Perc+ kedvezményes perc- és SMS-díjait!
Egyenleg feltöltése online
 • Jelenlegi elem

Tarifa részletek

3 000 Ft-os feltöltés 5 000 Ft-os feltöltés
Bónusz30 Ft-os perc- és SMS díj bármely belföldi hálózatba25 Ft-os perc- és SMS díj bármely belföldi hálózatba
Perc- és SMS díj bármely belföldi hálózatba, minden időszakban:49 Ft49 Ft
Kedvezményes percdíjak érvényességeFeltöltéstől számított 30 napFeltöltéstől számított 30 nap
Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok tarifát váltani?

 • SMS-ben a „TV PERC+" illetve a „TV NET+" kód 1270-es számra történő elküldésével (az SMS belföldi hálózatból díjmentes) vagy
 • az Online és mobil ügyfélszolgálaton keresztül a tarifaválasztó oldalon.

A váltással a korábbi tarifádhoz tartozó fel nem használt tartalmak és bónuszok elvesznek.

A feltöltésem lebeszélhető-e?

Igen, minden feltöltésed lebeszélhető. Már 3000 Ft -os feltöltés esetén bónuszban részesülsz, emellett a feltöltésed összegét szabadon felhasználhatod.

Feltöltéseim után mennyi egyenleg felhasználási időt kapok?

Minden feltöltéshez 365 nap egyenleg felhasználási időt adunk. Minden feltöltéstől számítva az egyenleg felhasználás ideje 365 nap.

Milyen opciókat rendelhetek a tarifacsomagomhoz?

 • Esti Percek Opció
 • Hétvégi Percek Opció
 • SMS Lavina
 • SMS Csomagok
 • Családi Opció
 • Egy+Egy Opció
 • Megújuló ás Egyszeri Adatopciók

Vodafone + tarifacsomagokkal nem elérhető opciók:

 • Románia Kedvezmény,
 • Öt Szám Féláron.

Milyen roaming szolgáltatások vehetőek igénybe a Vodafone + tarifacsomagokkal?

Mindkét tarifához elérhető az Európa hazai áron opció és az Európa Adat Napijegy! Az Európa hazai áron opció igénybevétele esetén is a belföldi normál 49 Ft -os perc- és SMS díjon tudsz beszélni és SMSezni, függetlenül attól, hogy kedvezményes percdíjad van, díjmentes hívásfogadás mellett. Az Európa Adat Napijegy megrendelése esetén 100 MB internetforgalom áll rendelkezésedre a rendelés napján éjfélig, az internetbónusz csak belföldön használható fel.

Megmaradnak-e a jutalmak, bónuszok Vodafone+ tarifákra váltás esetén?

A Vodafone + tarifákra való váltáskor a korábbi tarifához tartozó fel nem használt tartalmak, esetleges jutalmak, bónuszok elvesznek.

Átválthatok-e Vodafone+ tarifákról Max tarifára?

Igen, bármikor átválthatsz Max tarifára a tarifaváltó kódokkal belföldi hálózatból díjmentes SMS-ben a 1270-es számra küldve, az egyenleg-felhasználási idő változatlan marad (365 nap), de a Vodafone+ bónuszok tarifaváltáskor elvesznek, illetve a korábbi Zsebnet adatopció törlésre kerül.

VitaMax Red tarifáról szeretnék váltani Perc+ vagy Net+ tarifára. Az egyenleg felhasználási idő tarifa váltáskor vagy egyenleg feltöltéskor módosul?

Az egyenleg felhasználási idő az első egyenleg feltöltést követően módosul 365 napra, VitaMax Red tarifáról Vodafone+ tarifákra váltás esetén.

Hol látom, hogy van-e Vodafone+ bónuszom?

 • A Vodafone+ bónuszok a 171-es számra küldött „IEGYENLEG" kóddal kérdezhetők le. A válasz SMS díja 49Ft/SMS , mely tartalmazza a kedvezményes perdíjakat, az elérhető internet bónuszt, illetve azok felhasználhatósági idejét.
 • Továbbá, a Vodafone+ bónuszinformációk díjmentesen megtekinthetőek a Vodafone mobil applikáció „Előfizetésed áttekintése" menüpont alatt, illetve az internetbónusz információ díjmentesen elérhető a „Netinfo" oldalon is.

Hogyan változik a kedvezményes percdíjam a Vodafone Perc+ tarifában, ha a 30 napon belül újra feltöltöm az egyenlegemet?

A kedvezményes időszakban történő ismételt feltöltés esetén mindig az utolsó feltöltési összegre irányadó kedvezményes percíjak érvényesek a következő 30 napos periódusra, kivéve 3000 Ft -nál kisebb összegű feltöltéskor, mely esetben az aktuális kedvezményes percdíjak nem változnak és a korábbi, kedvezményre jogosító feltöltéstől számított, eredeti 30. napig érvényesek.

 • Ha a Vodafone Perc+ tarifacsomagot feltöltöm 3000 Ft -tal, majd három nap múlva 2000 Ft -tal? A 30 Ft -os kedvezményes percdíj nem változik, a bónusz felhasználási idő a 3000 Ft -os feltöltéstől számított 30. napig megmarad.
 • Ha a Vodafone Perc+ tarifacsomagot feltöltöm 3000 Ft -tal, majd három nap múlva 5000 Ft -tal? A kedvezményes 30 Ft -os percdíj módosul 25 Ft -os percdíjra és a 30 nap újraindul, a bónusz elérhető az 5000 Ft -os feltöltéstől számított 30. napig.
 • Ha a Vodafone Perc+ tarifacsomagot feltöltöm 5000 Ft -tal, majd három nap múlva 3000 Ft -tal? A 25 Ft -os kedvezményes percdíj módosul 30 Ft -os kedvezményes percdíjra és a 30 napos felhasználhatósági idő újraindul, a bónusz elérhető az 3000 Ft -os feltöltéstől számított 30. napig.

A Vodafone Net+ internetbónusz mire használható fel?

A Vodafone Net+ internetbónusz belföldi adatforgalomra használható fel.

Mi történik a megmaradt Vodafone Net+ internet bónuszaimmal a 30 napos bónusz felhasználási idő után?

 • Amennyiben a 30 napos bónusz felhasználási időn belül ismételten feltöltesz minimum 3000 Ft -tal, a megmaradt korábbi internetbónuszod és az új bónuszod összeadódik maximum 2 GB erejéig és elérhető az újabb feltöltéstől számított 30. napig.
 • Amennyiben nem töltöd fel újra az egyenleged a 30. napig, úgy esetlegesen megmaradt internetbónuszod elveszik.

Mi történik, ha 30 napon belül elfogy az internetbónuszom?

Minimum 3000 Ft ismételt feltöltés esetén új internetbónusz jár a feltöltéstől számított újabb 30 napra vagy válassz az igényeidnek megfelelő Megújuló vagy Egyszeri adatopcióink közül!

Tudom-e használni a Vodafone+ csomagommal a VoIP szolgáltatást?

Igen, a Vodafone Net+ tarifacsomag internetbónusz adatmennyisége felhasználható VoIP szolgáltatások igénybevételére. A kereskedelmi forgalomban elérhető Egyszeri vagy Megújuló adatopciókkal is elérhetőek a VoIP szolgáltatások.

További információ

A Vodafone Perc+ tarifa visszavonásig érhető el előre fizető előfizetők részére. A belföldi hívások és SMS-ek percenkénti alapdíja bármely belföldi, normál díjas hálózatba 49 Ft . A kedvezményes percdíjak 3 000 Ft -os feltöltés után 30 Ft , 5 000 Ft -os feltöltés után 25 Ft , melyek a feltöltéstől számított 30 napig érvényesek. A kedvezményes időszakban történő ismételt feltöltés esetén mindig az utolsó feltöltési összegre irányadó kedvezményes percíjak érvényesek a következő 30 napos periódusra, kivéve 3000 Ft -nál kisebb összegű feltöltéskor, mely esetben az aktuális kedvezményes percdíjak nem változnak és a korábbi, kedvezményre jogosító feltöltéstől számított, eredeti 30. napig érvényesek. A szolgáltatási időszak megkezdése előtti feltöltés összege nem lehet magasabb mint 6000 Ft , mely tartalmazza a SIM kártyán lévő esetleges kezdőegyenleget is. A kedvezményes percdíjak preaktív feltöltés esetén a szolgáltatási időszak kezdetétől számított 30 napig érvényesek. A számlázás percalapú. További feltételek és információk az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270 -es telefonszámon és a Lakossági ÁSZF -ben.