Milyen szolgáltatás érhető el nálam?
Már ügyfél vagyok, belépek

Díjmentesen elérhető extra tartalmak TV csomagjaink mellé:

Az extra tartalmak elérhetősége csomagonként változhat.
 RTL Most+

RTL Most+

Az RTL Most az RTL Magyarország online streaming szolgáltatása, amivel műsoridőtől függetlenül nézheted meg kedvenc sorozataid, showműsoraid, és a csak itt elérhető, műsorokhoz kapcsolódó extra tartalmakat. A felület elérhető számítógépen, mobilon, és tableten.
 NET4

NET4

Az ARENA4 sporttartalmaihoz (pl. NFL, Bundesliga, Moto GP, Bellator, WWE) biztosít online visszanézhetőséget. Ráadásul a NET4 felületén számos podcast és interjú, valamint cikk is elérhető. A NET4 a Vodafone TV médiaboxon, illetve internetes böngészőn keresztül érhető el.
 DaVinci Kids

DaVinci Kids

A Da Vinci Kids alkalmazás több száz órányi válogatott oktatási-ismeretterjesztő tartalmat kínál a 6-12 éves korosztály számára. Tananyag-alapú videókkal a gyerekeket önálló felfedezésre, kísérletezésre és alkotásra buzdítja. Az alkalmazás csak Vodafone TV mediaboxon érhető el.
 FilmBox+

FilmBox+

A FilmBox+ streaming szolgáltatással több száz filmet és sorozatot nézhetsz online. Válogass hollywoodi sikerfilmekből, klasszikusokból, tévésorozatokból és független stúdiók kínálatából is. Modern, egyszerű felhasználói hozzáférés számítógépen, mobilon, tableten és játékkonzolon.
  • Jelenlegi elem

Nézd meg otthoni vezetékes ajánlatainkat!

Internet és TV együtt!

Válaszd otthoni TV és internet szolgáltatásunkat együtt és éld át a Vodafone élményt minden felületen.

Érdekel

Internet előfizetések

Gigabit sebességű otthoni internetünkkel lépést tartunk veled.

Érdekel