Vodafone.hu - A Vodafone-ról - Sajtó - Sajtóközlemények

BreadcrumbPortlet

2011-05-10-Fejleszt a Vodafone Székesfehérváron

Webes tartalom megjelenítése Webes tartalom megjelenítése

Fejleszt a Vodafone Székesfehérváron

SZÉKESFEHÉRVÁR, 2011. MÁJUS 10.

A mobilszolgáltató a nagyszabású hálózatfejlesztés mellett Vodafone sportcentrumot avat és mobil jegyvásárlást tesz lehetővé a megyeszékhelyen.

Az intenzív bázisállomás-fejlesztéseknek köszönhetően Székesfehérváron a Vodafone szolgáltatásai immár kiváló minőségben érhetők el a teljes lakosság számára. Mostantól a környékén élők az eddigieknél is jobb minőségben telefonálhatnak, illetve gyorsabban netezhetnek okostelefonjukon vagy mobilinternet-modemjük segítségével.

A technológiai fejlesztések mellett a Vodafone mindig is nagy hangsúlyt fektetett a sport támogatására. Ezért döntött úgy, hogy a város egyik legkedveltebb sportjának, a kosárlabdának otthont adó létesítménynek névadó szponzora lesz négy éven keresztül. Az eddigi Alba Regia Sportcentrum a jövőben a Vodafone Sportcentrum nevet fogja viselni, amely a jegyértékesítési rendszer kiterjesztésével várhatóan még színvonalasabb és nagyobb érdeklődést kiváltó sport- és kulturális rendezvényeknek közkedvelt helyszínévé válik.

Az együttműködés harmadik pillére a mobil jegyértékesítés városi szintű bevezetése, a Tikit.hu jegyértékesítési rendszerrel közösen. A Tikit.hu elindításakor a Vodafone úttörő szerepet vállalt a rendszer támogatásában és a Mobil Vásárlás szolgáltatás elterjesztésében. Éppen Székesfehérváron debütált a rendszer a tavalyi FEZEN Fesztiválon, amelyet szintén támogatott a mobilszolgáltató. A rendszer városi szintű bevezetésével a régió lakossága a jövőben mobiltelefonnal tud jegyeket vásárolni a város legkülönbözőbb, többek között a Vodafone Sportcentrumban tartott zenei, sport és családi rendezvényeire.

„Egy felelősen gondolkodó nemzetközi vállalat és a vidéki Magyarország meghatározó gazdasági motorja, Székesfehérvár összefogását szentesítjük ma Beck György elnök-vezérigazgató úrral, amikor az együttműködést rögzítő szándéknyilatkozatot aláírjuk. Városunk mindig is élen járt az innovációban, a technológiai fejlődésben, a Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési projektjének így megfelelő terepet kínál. A helyi sport- és kulturális élet támogatásával pedig a cég valódi értéket teremt, példát állítva a helyi közösségekért tenni akaró fehérvári gazdasági szereplők számára.” – mondta dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere.

„A Vodafone Magyarország és Székesfehérvár városa közti együttműködéssel példaértékű és követendő modellt kívánunk létrehozni a folyamatos fejlesztéseken, a szolgáltatások javításán és a sport, kulturális értékek közvetítésén keresztül. A Vodafone, amely az elmúlt tíz évben a legtöbbet fektetett be a telekommunikációs szektorba, Magyarországon is a mobil távközlés fejlődésének motorja, a nagysebességű mobilinternet bevezetésének zászlóvivője. Számunkra a hálózat-modernizáció egy olyan hosszú távú befektetés, amely Magyarország gazdasági fejlődéséhez, illetve a magyar gazdaság versenyképességének növeléséhez is markánsan hozzájárulhat” - emelte ki dr. Beck György a Vodafone elnök-vezérigazgatója.


4g4Gaccessoriesicon-app-storeapple broadbandbundle Business_0.1calendarcallcallcenter camera chatchevron-down chevron-left chevron-right chevron-up circle-questionmark closecollect community-thin communityCompleted_0.1country dashboard-thin dashboard data deals delete delivery desktop devices downloadedit error-circle facebook-thin facebook family-two family filters gogoogle-plus-thin google-plus Grid_view_0.1v4grid-view-small heart Home_0.1info-circle kids landline Like_0.1location-regular location-thin location mail menu messagemobile-broadbandmobile my-vodafone network-thin network paygpayment photos icon-play-storeplayplusprint rating-filled ratingrefresh report reports roaming search Security_0 share shoppingsimspeech-bubble technology test_app text tick-bordered Tick_0.1tick-simple tick top-up-two copy top-up-two top-up tvtwitter-thin twitter unlimited copy unlimited users vodafonewarningwindow worldyou copy you youtube-thin youtube