Kezdd regisztrációval!

Register Mockup Screen

Ezután honlapunkon ellenőrizheted adatforgalmad és egyenleged, kaphatod számláid, fizethetsz vagy tölthetsz fel online.


Intézd mobilon!

My Vodafone App Splash and Dashboard Screen

Regisztráció után mindent elérsz a My Vodafone alkalmazásban is.

Ismerd meg az alkalmazás által nyújtott előnyöket. További információkért kattints ide!

Google Store
Apple Store

Miért jó Vodafone flottásnak lenni?

Díjmentes beszélgetés flottán belül és a munkatársakkal is
Több családtag is bevonható - akár egyéni előfizetőkként is
Egyedi kedvezményes havi-, perc- és SMS díjak
  • Jelenlegi elem
Mit fog tartalmazni az első havi számla?

A szerződéskötés utáni első számlád tartalmazni fog a választott tarifacsomag kapcsán egy tört havidíjat (visszamenőleg a szolgáltatás bekapcsolásának napjától a számlázási időszak végéig), továbbá egy teljes havidíjat (a következő számlázási időszakra vonatkozóan), valamint tarifacsomagtól függően esetlegesen forgalmi díjakat
Részletek

Mit jelent a számlazárás napja?

Ezen a napon zárjuk le a számládat, amin a megelőző hónap forgalmi díjait és a következő hónap havidíját láthatod. Nézd meg az Online Ügyfélszolgálaton, hány nap van még számlazárásig!
Részletek

Milyen számlazárási napok vannak?

Előfizetésedhez 4 féle számlazárási nap tartozhat: minden hónap 6-a, 13-a, 19-e vagy 25-e. A számlazárási napot bruttó 700 Ft-ért módosíthatod is, ha egy másik nap jobban megfelel neked.
Részletek

Hogyan számlázzuk a havidíjakat és a forgalmakat?

Az előfizetési díjat és az opciók havidíját előre, vagyis a következő hónapra számlázzuk, a forgalmaknál viszont a lezárt időszak használati díjait láthatod.
Részletek

Mi az az ePack?

Válaszd előfizetésed elektronikus csomaggal, és amellett, hogy időt takarítasz meg, havidíjad is kedvezőbb lesz. Emellett kényelmesen intézheted számlabefizetéseidet is.
Részletek

Nem egyértelmű, hogy a számládon mi mit jelent?

Segítünk, hogy megértsd. Részletes számlamagyarázó alkalmazásunk segítségével könnyen értelmezheted a számládon megjelenő információkat.
Részletek

Hogyan fizetheted be a számláidat?

Ha gyors és egyszerű megoldást keresel, fizesd be számláidat online ! Ha inkább más módszert választanál, számláidat az OTP bankautomatáknál , banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással is kiegyenlítheted.
Részletek

Hogyan fizess, ha nem kaptál számlát?

Számlád befizetendő végösszegét megtudhatod Online Ügyfélszolgálatunkon vagy a 1751*-es telefonszámon! Ha ezzel megvagy, válassz a különféle számlabefizetési lehetőségek közül.
* Vodafone hálózatából, belföldről ingyenesen hívható, lekérdezés után SMS-ben is megkapod a forgalmat, melynek fogadása 70 Ft.
Részletek

Mikortól láthatod rendszerünkben befizetett számláidat?

Ez attól függ, hogyan fizeted be a számláidat. Nézd meg táblázatunkat , ami megmutatja, hogy ez egyes befizetési módok esetén mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy láthasd a számládat!
Részletek

Hogyan fizetheted ki részletre vásárolt készülékedet?

A törlesztőrészleteket OTP ATM-en keresztül; számlabefizetés oldalunkon; banki átutalással vagy személyesen, üzleteinkben is kifizetheted.
Részletek