Feltöltőkártyás tarifacsomagok
Vissza

Hogyan működik Tuti+ Net tarifák esetében a tarifába foglalt mobilinternet újrarendelése?

  • A tarifacsomagodban foglalt adatot bármikor újratöltheted az UJRARENDEL kód elküldésével a belföldről díjmentes 1270-es számra! Amennyiben volt még adatod, abban az esetben az adatkeret felhasználási ideje újraindul, az adatmennyiségeid pedig összeadódnak!
  • Ezt a tarifacsomagodban foglalt adatmennyiséged háromszorosáig teheted meg, ha ennél is több adatra vágysz, válassz egyszeri vagy ismétlődő adatopcióink közül.

Hogyan működnek Tuti+ tarifák esetén díjmentes hívások?

A Tuti+ és Tuti+Net tarifacsomagokkal 19 forintos percdíjon telefonálhatsz, ráadásul a normál díjas magyar számokat belföldön és az EU-ból napi 300 Ft beszélgetés után aznap éjfélig díjmentesen hívhatod!

Megmaradnak a jutalmak, bónuszok Vodafone Tuti+ tarifára váltás esetén?

A Vodafone Tuti+, Vodafone Tuti+Net 1GB vagy Vodafone Tuti+Net 5GB tarifára való váltáskor a korábbi díjcsomaghoz tartozó fel nem használt tartalmak, esetleges jutalmak, bónuszok elvesznek.

Szeretnék váltani a Tuti+ díjcsomagra, jelenlegi egyenlegem megmarad a váltás után vagy elvész?

Amennyiben feltöltőkártyás telefonszámodon van egyenleg és Tuti+ tarifára váltanál, akkor egyenleged nem vész el. 

Lehetséges Tuti+ SIM-kártyát vásárolni készülék nélkül?

Természetesen, sőt, rendelj SIM-kártyát díjmentesen az  alábbi oldalon  keresztül, így időt és pénzt spórolhatsz meg. Tuti+ SIM-kártyád postai úton fog eljutni hozzád. Fontos, a SIM-kártyát használat előtt aktiválnod kell, melyet egyszerűen meg tudsz tenni  feltöltőkártyás kártya-aktiváló oldalunkon  keresztül.

Tényleg 19 Ft/percért beszélgethetek Vodafone Tuti esetén?

Igen, a Vodafone Tuti tarifa választásával bármely belföldi normál díjas hálózatba 19 Ft-os percdíjon indíthatsz hívásokat, illetve küldhetsz SMS-eket, bármely időszakban, külön időszaki díj, vagy feltöltési minimum limit nélkül.

Van havonta fizetendő díj a Vodafone Tuti esetében?

Nincs, a tarifa alap perc- és SMS díja 19 forint, mely az egyenleg-felhasználhatósági időtartamán belül változatlan marad, időszaki díj nélkül.

Jelenlegi nem Vodafone-os feltöltőkártyás telefonszámom megtarthatom, ha Tuti+ csomagra váltanék?

Természetesen, örömmel látnánk elégedett ügyfeleink körében. A számhordozással kapcsolatban  összefoglaló oldalunkon  keresztül megtalálsz minden fontos információt, vagy a számhordozással kapcsolatos kérdések között.

Hogyan működik a Max?

Töltsd fel az egyenleged a választott Max csomag díjának megfelelő összeggel. Várd meg, míg aktiválódik a csomagod (ekkor levonásra kerül a csomag díja) és élvezd 30 napon keresztül a cserébe kapott 0 Ft-os percdíjat (aktív Max tarifásokkal belföldön), a szabadon variálható minden belföldi hálózatba felhasználható normál díjas perceket vagy SMS-eket, illetve csomagtól függően belföldi adatforgalmat is.

Abban az esetben, ha a 30. napon van a csomagodnak megfelelő összeg az egyenlegeden, automatikusan megújul a csomagod, és levonásra kerül a csomag díj. 3 nappal korábban SMS-ben szólunk, hogy töltsd fel az egyenleged.

A 31. napon, ha újra le tudjuk vonni az időszaki díjat, akkor újra aktívvá válik a csomagod.

Amennyiben csak később töltöd fel, akkor abban az időszakban, amikor nem aktív a Max-od (mert az elmúlt 30 napban nem volt a csomagod díjának megfelelő összegű feltöltés), nem tudod igénybe venni a Max nyújtotta kedvezményeket. Vagyis ebben az időben nem tudod díjmentesen hívni az aktív Max csomagban lévő ismerőseidet. Illetve nem lesz lebeszélhetőséged sem, hanem ha valamennyi egyenleggel rendelkezel (például 1 000 forinttal töltesz rá), akkor azt tudod leforgalmazni 49 forintos perc és SMS díjakkal.

Fontos, hogy ha van SOS feltöltésed, akkor egy egyenlegfeltöltést követően annak díjat levonjuk egyenlegedről és így elképzelhető, hogy nem lesz meg a csomagdíj levonásához szükséges összeg kártyádon. Ezért kérünk, mindig ellenőrizd a csomagdíj levonás előtt egyenlegedet!

A Max tarifacsomagról  honlapunkon  találsz információt, ahol lehetőséged van SIM-kártya és akár készülék rendelésére is.

Max csomag esetén honnan tudom, hogy kivel beszélhetek 0 Ft-os percdíjon?

Tárcsázás után hallani fogsz egy különleges dallamot, ami azt jelzi, hogy ez a hívás díjmentes. Vagy regisztrálj az Online ügyfélszolgálatba, ott is meg tudod nézni! Naponta 5 számról megtudhatod, hogy díjmentesen beszéltek-e vagy sem.

A Max tarifacsomagról  honlapunkon  találsz információt, ahol lehetőséged van SIM-kártya és akár készülék rendelésére is.

Honnan tudom, hogy meddig érvényes a Max tarifacsomagom, vagy mennyi felhasználható perc/SMS/adat áll még rendelkezésemre?

Lebeszélhető perceid, SMS-eid, illetve adatmennyiséged bármikor lekérdezheted a 171-re küldött FEI sms kóddal, mely Max ügyfeleknek díjmentes. A válaszüzenetben elküldjük számodra azt az információt is, hogy meddig beszélhetsz 0 Ft-ért más Max-osokkal, és meddig használhatod fel a kedvezményeidet.

A Max tarifacsomagról  honlapunkon  találsz információt, ahol lehetőséged van SIM-kártya és akár készülék rendelésére is.

Aktív Max-osként mit tegyek, ha 30 napon belül elhasználom a perceim vagy az adatforgalmam?

Küldd a 1270-es számra belföldi hálózatból díjmentesen az „ UJRARENDEL " kódot, de ne feledd, a kód elküldése előtt legyen az egyenlegeden a csomagodnak megfelelő összegű feltöltés. Ebben az esetben, ha a csomagod valamelyik tartalma (perc/SMS vagy internet) még nem fogyott el, akkor azt hozzáadjuk az újhoz.

Ha nem akarod újrarendelni a csomagod, akkor 40 forintos perc- és SMS-díjon tudsz beszélni és SMS-ezni a továbbiakban, ha van megfelelő mennyiségű egyenleged. Ha nincs, akkor a 30 nap lejártáig továbbra is díjmentesen tudsz beszélni az aktív Max tarifásokkal, és téged is el tudnak érni mások, de normál hívást nem tudsz indítani és SMS-t sem tudsz küldeni.

A Max tarifacsomagról  honlapunkon  találsz információt, ahol lehetőséged van SIM-kártya és akár készülék rendelésére is.

Mi az a Netjegy?

Csatlakozz kötöttségek nélkül eddigi legjobb hálózatunkhoz, hiszen Vodafone Netjegy feltöltőkártyás internet csomagunkkal havidíj és hűségnyilatkozat nélkül barangolhatsz az interneten.

Miért jó?

  • Nincs határozott idejű szerződés, túlforgalmazási díj, rejtett költségek.
  • Különböző időtartamra szóló Vodafone Netjegyek közül választhatsz igényed szerint – napi, heti, havi.
  • Egyenlegedet bármikor, kényelmesen feltöltheted – bankautomatán,  online , vagy  bármelyik Vodafone üzletben .
  • Azonnal elkezdhetsz internetezni a kezdőcsomagban foglalt internetjeggyel.

 

Feltöltöttem a netjegyes kártyám, mégsem tudok megnyitni weblapokat, mit tegyek?

Netjegy esetén nem elegendő csak feltölteni az egyenleget. Ahhoz, hogy internetezni tudjunk, jegyet is kell vásárolnunk. Ehhez a kapcsolódáskor felugró Vodafone-os kezdőoldalról ( netinfo.vodafone.hu , amit kizárólag Netjegyes kártyáddal történő kapcsolódáskor érhetsz el) navigálj a netjegy vásárlás felületre, és vásárold meg az aktiválni kívánt netjegyet.

Feltelepítettem a feltöltőkártyás internetem mégsem tudok csatlakozni (hibakód: RAS 619), mit tegyek?

A Vodafone Mobile Broadband és Vodafone Mobile Connect Lite esetén előfordulhat, hogy telepítéskor a programba a havidíjas hálózati profil töltődik be. Az alábbi módon lehet beállítani a feltöltőkártyás hálózati csatlakozási profilt:

Vo dafone Mobile Connect esetén : Beállítások / Felhasználói fiók típusának megválasztása / Vitamax (kártyás)

Vodafone Mobile Broadband esetén : Speciális nézet/bal felső sarokban antenna jel/beállítások/előfizetés típusa/VitaMAX (kártyás)

A Net+ tarifa választása esetén feltöltésem lebeszélhetők?

Igen, Net+ tarifa választása esetén feltöltésed lebeszélhető. Már 3 000 forintos feltöltés esetén bónuszban részesülsz, emellett a feltöltésed összegét szabadon felhasználhatod.

Hol látom, hogy van-e valamilyen feltöltőkártyás bónuszom?

A feltöltőkártyás bónuszok a 171-es számra küldött „IEGYENLEG" kóddal kérdezhetők le. A válasz SMS díja 49 forint/SMS, mely tartalmazza a kedvezményes percdíjakat, az elérhető internet bónuszt, illetve azok felhasználhatósági idejét. Továbbá a bónuszinformációk díjmentesen megtekinthetőek a My Vodafone alkalmazásban, illetve az internetbónusz információ díjmentesen elérhető a „ Netinfo " oldalon is.

Mi történik a megmaradt Vodafone Net+ internet bónuszaimmal a 30 napos bónusz felhasználási idő után?

Amennyiben a 30 napos bónusz felhasználási időn belül ismételten feltöltesz minimum 3 000 forinttal, a megmaradt korábbi internetbónuszod és az új bónuszod összeadódik maximum 2 GB erejéig és elérhető az újabb feltöltéstől számított 30. napig. Amennyiben nem töltöd fel újra az egyenleged a 30. napig, úgy esetlegesen megmaradt internetbónuszod elvész.

Mi történik, ha 30 napon belül elfogy a Vodafone Net+-os internetbónuszom?

Minimum 3 000 forint ismételt feltöltés esetén új internetbónusz jár a feltöltéstől számított újabb 30 napra vagy válassz az igényeidnek megfelelő Megújuló vagy Egyszeri adatopcióink közül.

 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz