Forgalmi számla
Vissza

Forgalmi számlamagyarázó

Mit szeretnénk a színes fedőlappal bemutatni?

A trendszerűen megjelenített oszlopdiagrammokkal azt szemléltetjük, hogy hogyan alakult az elmúlt három hónap és az aktuális számla értékei.

Hol látom a céges adataimat a számlán?

A számla oldalon a vevő adatainál található mind a cég neve, székhelye, adószáma. A levelezési cím a fedőlap jobb oldalán található meg.

Miért különbözik a teljesítési határidő a fizetési határidő napjától?

Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény („Áfa törvény”) 58. § 2016.01.01. napjától hatályos előírásai alapján a számlaképünkön a jelenlegi információkon kívül fel kell tüntetnünk az elszámolási időszakot és ezzel egy időben a számla teljesítés időpontjának számítási logikáját is meg kell változtatnunk.

Abban az esetben, ha a rendszereinkben beállított fizetési határidő 60 vagy több nap, akkor az Áfatörvény alapján a teljesítés napja a számla zárástól számított 60.nap, a fizetési határidő minden esetben a számla keltétől számítjuk ki.

Kihez fordulhatok a forgalmi számlával kapcsolatos további kérdéseimmel?

1270 (Vodafone hálózatából, belföldről díjmentesen hívható)

Kiemelt Ügyfélszolgálat Vodafone Nagyvállalati Ügyfelek számára: 1788 (a Vodafone hálózatból belföldön díjmentesen hívható). Kérjük, készítse elő cégszintű ügyfélbiztonsági kódját az ügyintézéshez.

Elmaradással, haladékkal kapcsolatban 1750

 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz