Külföldi telefonhasználat havidíjas előfizetőknek
Vissza

Milyen díjakkal internetezhetek külföldön?

Az internetes opciókban foglalt felhasználható adatmennyiségek pontos EU-s felhasználási feltételeiről, a tarifaleírásodból tájékozódhatsz.

Vodafone EU Roaming , a  Világ Napijegy  opciókkal, illetve a szabályozott EU roaming keretein belül okoskészülékedet, vagy Multinet EU csomaggal csatlakoztatott tabletedet ugyanúgy használhatod külföldön, mintha itthon lennél - kötöttségek nélkül!

Amennyiben nem az EU-ban tartózkodsz, akkor számodra a forgalmi alapú, roaming  díjszabás lesz érvényes. Az adott országra érvényes forgalmi díjakat könnyen megnézheted  keresőnk  segítségével.

Azért, hogy a külföldi internetezés miatt ne lehessen túl magas a számlád, minden havidíjas ügyfelünk esetében automatikusan aktív az adatroaming számlázási limit szolgáltatás, mely alapbeállításként 16 390,50 forint eléréséig engedélyezi a külföldi internet használatot. Szükség esetén saját felelősségedre megváltoztathatod a limitet, vagy törölheted a szolgáltatást.

Mennyiért telefonálhatok, ha külföldön használom kártyámat?

Roamingolás közben a tarifacsomagodtól eltérő, tartózkodási helyednek megfelelő díjszabás alapján számlázzuk minden forgalmadat, valamint a bejövő hívások fogadásáért is díjat számlázunk

Ide kattintva megtalálhatod  roaming keresőnket , melyből részletesen tájékozódhatsz arról, hogy egy adott országban milyen díjakkal használhatod előfizetésedet.

Minden EU-s szám korlátlanul hívható az új Red tarifával?

Igen, minden normál díjas EU-s szám, vezetékes és mobil is díjmentesen és korlátlanul hívható RED S/M/L és Inifnity+ tarifákkal.

Minden EU-s szám korlátlanul hívható, vezetékes és mobil is az új Red csomagokkal?

Igen, minden normál díjas EU-s szám, vezetékes és mobil is díjmentesen és korlátlanul hívható RED S/M/L és Inifnity+ tarifákkal.

Mely országok telefonszáma hívható korlátlanul az új Red csomagokkal (Red S, M, L, Infinity+)?

Minden EU-s ország + Norvégia, Liechtenstein,Svájc, Törökország, Izland, Monaco, azaz megegyezik a Vodafone EU Roaming lefedettségi területtel.

A régi Red tarifákkal is elérhető a Nemzetközi EU roaming?

Nem, ehhez át kell váltani az új Red csomagokra.

Mi az a Világ Napijegy?

A Világ Napijegy szolgáltatás segítségével gondtalan lehet a külföldi utad, mert hazai percdíjakon indíthatsz hívást és küldhetsz SMS-t haza. Az okoskészülékedet vagy a MultiNet csomaggal csatlakoztatott tabletedet se hagyd pihenni, hiszen ugyanúgy használhatod őket kint, mintha itthon lennél – kötöttségek nélkül!

Miért jó:

  • Hazai perc- és SMS-díjjal telefonálhatsz, üzenhetsz haza külföldről.
  • Kint is az itthoni adatkereteddel netezhetsz.
  • Ha felhasználtad a keretedet, a Netinfo oldalon keresztül kiegészítő adat opciót vásárolhatsz
  • Mindez csupán napi 1990 forintért

Bővebb információkat találsz a  szolgáltatást bemutató oldalunkon .

Az adott országra érvényes forgalmi díjakat pedig könnyen megnézheted  keresőnk  segítségével.

Vodafone You-s vagyok, honnan tudom, hogy hány 30 napos Világ Napijegy kedvezményre vagyok jogosult?

A Vodafone You határozott idejű szerződéshez jár. Az az ügyfél, aki 1 éves határozott idejű szerződést köt egy alkalommal tud 30 napra, egybefüggő napidíj kedvezményt aktiválni. Aki 2 éves határozott idejű szerződést köt, az évente egy alkalommal, összesen kétszer tud 30 napra, egybefüggő napidíj kedvezményt aktiválni.

Hogyan lehet Vodafone You-val a 30 napos világjegy kedvezményt aktiválni?

A kedvezmény aktiválása nem automatikus, azt a MyVodafone Applikáción keresztül szükséges azt aktiválni vagy a 1270-es ügyfélszolgálaton kérhető. Fontos, hogy a kedvezmény aktiválás után elindul, ezért érdemes az utazás napján aktiválni. A kedvezmény aktiválás után 30 napig, egybefüggően aktív.

A You mellé kapott Világ Napijegy kedvezmény aktiválása után rögtön elkezdődik a 30 nap visszaszámlálása?

Igen. A kedvezményt a My Vodafone Applikációban lehet aktiválni és az aktiválástól számított 30 napig él, ezért javasoljuk, hogy az indulás napján aktiváld.

Honnan látom, hogy a You mellé kapott Világ Napijegy kedvezmény aktiválása sikeres volt?

A sikeres aktiválásról SMS értesítést küldünk, valamint a My Vodafone applikációban, a felső információs mezőben látod, valamint a számlában is nyomon tudod követni.

Van-e lehetőség a 30 napot nem egybefüggően felhasználni a You mellé kapott Világ Napijegy kedvezményt?

Nincs. A kedvezményt a My Vodafone Applikációban lehet aktiválni és az aktiválástól számított 30 napig él, ezért javasoljuk, hogy az indulás napján aktiváld.

Vodafone You-s vagyok és két alkalommal 30 napos Világ Napijegy kedvezményre vagyok jogosult, mert két éves szerződésem van. Mikor tudom a második kedvezményt aktiválni?

A szerződéskötés/hosszabbítás napja az évforduló. Évente egy 30 napos diszkont vehető igénybe.

Mikor kerül levonásra a You mellé kapott Világ Napijegy kedvezmény? A My Vodafone Applikáción keresztül miért látom a felszámított világ napijegyet annak ellenére, hogy a kedvezmény aktív?

A kedvezmény az adott számlazárási ciklus végén kerül levonásra a többi kedvezményhez hasonlóan, ezt az applikáción is jelezzük.

Kapok-e értesítést, ha letelt a 30 napos You mellé kapott Világ Napijegy kedvezmény?

Nem. Az aktiválásról kapsz SMS-t, javasoljuk, hogy azt az üzentet őrizd meg, onnantól él a kedvezmény 30, egybefüggő napra. 

 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz