Külföldi telefonhasználat havidíjas előfizetőknek
Vissza

Milyen díjakkal internetezhetek külföldön?

Az internetes opciókban foglalt felhasználható adatmennyiségek pontos EU-s felhasználási feltételeiről, a tarifaleírásból tájékozódhat.

Vodafone EU Roaming , a  Világ Napijegy  opciókkal, illetve a szabályozott EU roaming keretein belül okoskészülékét ugyanúgy használhatod külföldön, mintha itthon lenne - kötöttségek nélkül!

Amennyiben nem az EU-ban tartózkodik, akkor a forgalmi alapú, roaming  díjszabás lesz érvényes. Az adott országra érvényes forgalmi díjakat könnyen megnézheti  keresőnk  segítségével.

Azért, hogy a külföldi internetezés miatt ne lehessen túl magas a számlája, minden havidíjas ügyfelünk esetében automatikusan aktív az adatroaming számlázási limit szolgáltatás, mely alapbeállításként 16 390,50 forint eléréséig engedélyezi a külföldi internet használatot. Szükség esetén saját felelősségre megváltoztathatja a limitet, vagy törölheti a szolgáltatást.

Mennyiért telefonálhatok, ha külföldön használom kártyámat?

Roamingolás közben a tarifacsomagtól eltérő, tartózkodási helynek megfelelő díjszabás alapján számlázunk minden forgalmat, valamint a bejövő hívások fogadásáért is díjat számlázunk.

Ide kattintva megtalálhatja  roaming keresőnket , melyből részletesen tájékozódhat arról, hogy egy adott országban milyen díjakkal használhatja előfizetését.

Mi az a Világ Napijegy?

A Világ Napijegy szolgáltatás segítségével gondtalan lehet a külföldi útja, mert hazai percdíjakon indíthat hívást és küldhet SMS-t haza. Az okoskészülékét ugyanúgy használhatja kint, mintha itthon lenne – kötöttségek nélkül!

Miért jó:

Bővebb információkat talál a  szolgáltatást bemutató oldalunkon .

Az adott országra érvényes forgalmi díjakat pedig könnyen megnézheti  keresőnk  segítségével.

 
  • Hazai perc- és SMS-díjjal telefonálhat, üzenhet haza külföldről.
  • Kint is az itthoni adatkerettel netezhet.
  • Ha felhasználta keretét, a Netinfo oldalon keresztül kiegészítő adat opciót vásárolhat.
  • Mindez csupán napi 1990 forintért

Bővebb információkat talál a  szolgáltatást bemutató oldalunkon .

Az adott országra érvényes forgalmi díjakat pedig könnyen megnézheti  keresőnk  segítségével.

 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz