Kedvezmények és hasznos tudnivalók
Vissza

Milyen kedvezményeket kaphatok Vodafone Familysként?

Havidíj-kedvezmény a 2. azonos ügyfélszámon kötött előfizetéstől jár, az alábbiak szerint:

Havidíj-kedvezmények a 2. legmagasabb havi díjú hangalapú tarifákra:

Red M, Red L és Red Infinity+ tarifák esetén: 2000 Ft/hó
Red S, Go M és Go L tarifák esetén: 1000 Ft/hó
Kid Gyerekóra tarifa esetén: 1000 Ft/hó

Havidíj-kedvezmények a 3. és 4. legmagasabb havi díjú hangalapú tarifákra:

Red M, Red L és Red Infinity+ tarifák esetén: 6000 Ft/hó
Red S tarifa esetén: 4000 Ft/hó
Go M és Go L tarifák esetén: 3000 Ft/hó
Kid Gyerekóra tarifa esetén: 1000 Ft/hó

Havidíj-kedvezmények az 5. és 6. legmagasabb havi díjú hangalapú tarifára:

Kid Gyerekóra tarifa esetén: 1000 Ft/hó

Mobilinternet tarifákra vonatkozó havidíj-kedvezmények, a Vodafone Familys kedvezménnyel rendelkező hangalapú tarifákat (Go M, Go L, Red S, Red M, Red L, Red Infinity+) követően, a 3. és 4. legmagasabb havidíjú tarifák esetén:

HomeNet+ előfizetés esetén: 1000 Ft/hó
MobilNet Start+, MobilNet Medium+ esetén, 2 évre, tablet vásárlással: 1000 Ft/hó.

A Go S tarifa is bevonható a Vodafone Familybe, és díjmentesen beszélhetsz a többi Familyssel belföldön és az EU-ban, havidíj-kedvezmény azonban nincs rá, így a Go S mellé vásárolt Mobilinternet és Kid Gyerekóra tarifákra sem érvényesül a havidíj-kedvezmény.

Milyen tarifákkal lehet Vodafone Familyt alapítani?

Vodafone Family létrehozásához az alábbi tarifákból kell legalább 2-vel rendelkezned.

Jelenleg is vásárolható tarifák:

Red S, Red M, Red L, Red Infinity+, Go S, Go M, Go L.
A fentiek mellé második tarifaként vásárolhatsz Kid Gyerekóra tarifát.

Lezárt tarifák  (ezeket már nem tudjátok megvenni, de ha a családban rendelkezik valaki a tarifák egyikével, akkor be tudjátok vonni a Vodafone Familybe):

Red Basic, Red Basic EU, Red Basic EU+, Red Medium EU, Red Medium EU+, Red Plus, Red Extra EU, Red Extra EU+, Go+, Go+ EU, Go Medium és Go Medium EU+, Red Smart, Red Prime, Red Platinum, Red Infinity, Go Start, Go Start+, Go Extra.

Hogyan számíthatom ki a családi kedvezményeket?

A kedvezményes árak a hangalapú tarifák készülék nélküli, 1 éves, e-Packes havi díjai  alapján számolódnak, minden hónapban a számlazáráskor fennálló, adott ügyfélszámon lévő aktuális tarifák figyelembevételével. Tehát nem a teljes, számlázott összeget vesszük figyelembe, hanem a havi fix havi díjat.

A nektek járó kedvezmények már a 2. előfizetéstől elérhetőek.

Hangalapú tarifák esetén a fentebb leírtak alapján a 2., 3., és 4., valamint  a Go M/L és Red tarifák mellé vásárolt Kid Gyerekóra tarifa esetén a 2-6. előfizetésre jár kedvezmény, a legmagasabb havi díjú és Go S tarifára nem jár.
A kedvezmények mértéke attól függ, hogy hányadik legmagasabb havi díjú tarifáról van szó, a 3. és 4. előfizetésre magasabb kedvezmények járhatnak attól függően, hogy milyen tarifátok van.

Legalább két hangalapú tarifa mellett maximum 2 darab mobilinternet tarifára kaphatsz kedvezményt. Az internet (MobilNet és HomeNet) tarifák esetében is az adott tarifa készülék nélküli, 2 éves, e-Packkel meghatározott verziójának havi díja alapján kerül meghatározásra a sorrend, de minden esetben a Family kedvezményben részesülő hangalapú tarifák (Go M, Go L, Red S, Red M, Red L, Red Infinity+) után. (A korábbi és kereskedelmi forgalomban nem elérhető  hangalapú tarifák esetében a kedvezményes árakat a tarifák készülék nélküli, 2 éves, e-Packes havi díjai alapján számoljuk.)

A teljes kedvezmény összege abban az esetben változik, ha tarifaváltás történik vagy új előfizetéssel bővíted a Vodafone Familyt.

A havi díjakról a   Lakossági ÁSZF  Akciók 2.1-es pontjában tudsz tájékozódni.

Ha egy ügyfélszámon két teljesen egyforma tarifám van és jogosult vagyok a kedvezményre, eldönthetem, melyikre kapom a kedvezményt?

Nem, a rendszer automatikusan sorba rendezi a havi díj alapján a tarifákat, és az dönti el, hogy melyik tarifa kapja a Family kedvezményt. Azonban egy számlát kaptok, és azon összesítve szerepel a kedvezmény.

Meglévő Vodafone Familys vagyok, hogyan kaphatom meg a magasabb havidíj-kedvezményt a 3. és 4. előfizetésre?

Meglévő Vodafone Familysként az előfizetési időtartamon belül is van lehetőséged váltani az új tarifákra, illetve bővíteni az előfizetéseidet és így igénybe venni a 3. és 4. előfizetésre járó magasabb havidíj-kedvezményt. A pontos feltételekről érdeklődj a belföldi hálózatból és az EU-ból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, vagy keresd fel a hozzád közel eső üzletünket!

Mi történik akkor, ha hónap közben váltok új tarifát, és emiatt magasabb havidíj-kedvezményre lennék jogosult? Ezt mikor kapom meg?

A kedvezmények számlázási ciklusonként frissülnek, mert minden hónapban a számlazáráskor fennálló aktuális tarifa sorrend figyelembevételével kerül meghatározásra a kedvezmény. Ez a kedvezmény abban az esetben változik, ha tarifaváltás történik, vagy új előfizetéssel bővíted a Vodafone Familyt.

Díjcsomag váltásnál is igénybe vehető a Vodafone Family?

Igen, azonban fontos, hogy Vodafone Family igénybevételi feltételei a tarifaváltással teljesüljenek.

Kikkel beszélgethetek díjmentesen Go S ÉS Go L tarifával?

Amennyiben Vodafone Familyben rendelkezel Go S vagy Go L tarifával, úgy az összes Vodafone Familys családtagoddal díjmentesen beszélgethetsz belföldön és az EU-ban. Fontos, hogy a Go és Go EU tarifák nem jogosultak a Vodafone Familyre, így amennyiben a családban valaki ilyen tarifacsomaggal rendelkezik, vele nem fogsz tudni díjmentesen beszélgetni. Ebben az esetben javasoljuk, hogy a családtag váltson át az új Go tarifák valamelyikére, melyet már be tudtok hozni a Vodafone Familybe.

Hány Vodafone Familys előfizetést lehet kötni ebből mennyi lehet feltöltőkártyás és mennyi havidíjas előfizetés?

Vodafone Familyben legfeljebb 6 darab hangalapú vagy internetes havi díjas előfizetés köthető.

A feltöltőkártyás Kid Gyerekkártya tarifából Vodafone Familyben hangalapú havi díjas előfizetésenként kettő igényelhető, de egy Vodafone Familyn belül maximum 10 db.

Internetes előfizetésből pedig maximum kettő köthető.

Ha valaki havidíjasként tulajdonjog-váltással szeretne csatlakozni Vodafone Familyhez, minden esetben 5 000 forintot kell fizetnie?

Nem, az alábbi esetekben díjmentes a tulajdonjog-váltás:

  • számhordozás esetén,
  • ha a Vodafone Familybe kerülés felfelé váltást jelent a tarifádban,
  • ha lejárt szerződést hosszabbítasz és tulajdonjogot váltasz,
  • ha kötsz egy új előfizetést valamelyik Vodafone Familyre jogosult tarifára ÉS ezzel egyidőben tulajdonjogot váltasz egy régin.

Vodafone Family bővítése esetén kártyánként egy tulajdonjog-váltás díjat engedünk el.

Meglévő feltöltőkártyás telefonszámmal csatlakozhatok a Vodafone Familybe?

Feltöltőkártyás Kid tarifa kivételével igen (Kid tarifára nem lehet váltani).

Amennyiben gyermeked 18 éven aluli, átválthatod a tarifáját havi díjasra, ha tulajdonjog átruházással a saját nevedre iratod a telefonszámot.

A Vodafone Familyt csak határozott idejű szerződés mellett vehetem igénybe?

Nem, igényelhető az egy éves, és a határozatlan idejű tarifaváltozatokra, illetve az e-Pack nélküli tarifa változatokra is. Fontos azonban, hogy a Vodafone Family kedvezményre jogosult tarifák esetében a sorrend minden esetben az adott tarifa készülék nélküli, 1 éves, e-Packkel meghatározott verziójának havi díja alapján kerül meghatározásra, függetlenül az ügyfél aktuális szerződéses állapotától, minden hónapban a számlazáráskor fennálló aktuális állapot figyelembevételével. A havi díjakról a  Lakossági ÁSZF  Akciók 2.1-es pontjában tudsz tájékozódni.

Amennyiben lejár a szerződésem automatikusan elvesztem a Vodafone Family kedvezményemet?

Nem veszíted el a kedvezményt, az továbbra is jár neked, a mindenkor fizetendő havi díjból kerül levonásra változatlanul.

 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz