Kid Gyerekkártya
Vissza

Mire jó a Kid gyerekkártya és hogyan igényelhetem?

Ezzel a feltöltőkártyás tarifával feltöltés nélkül is díjmentesen hívhat téged gyermeked belföldön korlátlanul és az EU-ban 30 naponta 60 perc erejéig, 6-tól 18 éves korig – akkor is, ha 0 Ft van a kártyáján. Ha nem Vodafone Familys családtagot hív, akkor percenként 49 Ft-ot vonunk le a feltöltőkártyáról. Hangalapú előfizetésenként két darab gyerekkártya igényelhető. Az igényléshez szükséged lesz gyermeked lakcímkártyájára.

Hogyan igényelhetek gyermekemnek Kid gyerekkártyát?

6-18 éves gyermeked lakcímkártyájának felmutatásával üzleteinkben tudsz kártyát igényelni. Az igénylés feltétele, hogy legyen 2 hangalapú havi díjas előfizetésetek Vodafone Familyn belül. Gyermeked személyes megjelenésére nincs szükség.

Fel kell töltenem gyermekem kártyáját ahhoz, hogy fel tudjon hívni?

Az egy Vodafone Familybe tartozó számokat kártyafeltöltés nélkül is tudja hívni a gyerek, tehát akár 0 Ft-os egyenleggel is. Amennyiben családon kívül szeretne telefonálni, 49Ft/perc díjért teheti meg.

Hogyan tudom megnézni gyermekem egyenlegét?

Díjmentesen és gyorsan megteheted, ha gyereked készülékéről elkülditek a FEI-kódot a 171-re. Válasz SMS-ben meg is érkezik a kért információ, mely válasz SMS-nek a díja: 0 Ft (belföldön)

Flottában is igényelhetek Kid kártyát?

Jelenleg technikai okok miatt sajnos flotta tagok nem tudnak Kid gyerekkártyát igényelni.

Megtarthatja-e gyermekem meglévő feltöltőkártyás számát, ha másik szolgáltatótól a Vodafone-hoz hoznám?

Igen, erre üzleteinkben, a 1401-en és online is lehetőségetek van.

Hány Kid kártyát köthetek?

Minden Vodafone Familyben lévő hangalapú havi díjas előfizetés mellé (Go Basic/Max/Net/Talk, RED Live/Live+/Infinity Pro) 2 gyerekkártya igényelhető, de egy ügyfélszám alatt maximum 6 db.

Hogyan működik külföldről a Kid gyerekkártya?

EU-n belül az egy ügyfélszám alá tartozó telefonszámokat gyereked 60 perc erejéig díjmentesen hívhatja, a hívásfogadás díjmentes.

Milyen adatopciókat vásárolhatok gyermekemnek?

Különböző adatopciók közül választhatsz igényeitektől függően, több információt itt találsz:  www.vodafone.hu/kartyasadat

Milyen készüléket tudok venni Kid gyerekkártya mellé?

Az elérhető készülékek listáját  itt  találod, melyből rátok a „Feltöltőkártyás ár" vonatkozik.
 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz