Red
Vissza

Red Infinity / Red Infinity+ tarifám van, mit jelent, hogy DVD minőségben nézhetek videót?

A videó kategóriába tartozó alkalmazások esetében a tartalom a mobilhálózatra  való megjelenésre optimalizált, ez azonban semmilyen mértékben nem akadályozza, korlátozza majd a videó tartalmak mobiltelefonon való fogyasztását és élvezettét.

Red Infinity / Red Infinity+ tarifám van, hogy tudok HD minőségben nézni videókat?

A Red Infinity csomag esetén a videó felbontása mobiltelefonra van optimalizálva, így 480p felbontást biztosít a maximális és akadozásmentes videózási élmény érdekében. Amennyiben ezt nem szeretnéd igénybe venni,  az optimalizáció lemondható a1270-es telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatunkon.

Mely tarifák tartalmaznak osztható adatot?

Jelenleg kereskedelmi forgalomban elérhető tarifák közül a Red L tarifa tartalmaz 10 GB osztható adatkeretet. A tarifához igényelhető MultiNet EU SIM havidíja 590 Ft.

A Red L csomag mellé igényelt MultiNet EU SIM-kártyához van lehetőség egy MiFi-t, vagy egy USB stick-et (modemet) vásárolni?

Igen, MultiNet EU SIM-kártyádhoz tudsz vásárolni MiFi-t, tabletet, vagy számítógépbe, laptop-ba dugható USB stick-et (modemet). A csomagok és a készülékek mindenkori havidíjáról árlistánkban találsz részletes információt.

Flottából Red csomagra történő váltás esetén hogyan változnak a hívásdíjak?

Bármelyik flottán belül is tudsz Red tarifacsomagra váltani, így amellett, hogy a Red előfizetésről korlátlanul telefonálhatsz, a flotta tagok továbbra is díjmentesen hívhatnak Téged.

Arra is van lehetőség, ha jelenleg flotta csomagban vagy és Red tarifára szeretnél váltani, hogy úgynevezett Flotta Red-be válts. Ez azt jelenti, hogy a Red mellett megmarad a csomagod flotta azonosítója is. Ez azért lehet kedvező, mert ha addig flottán belüli díjmentesen beszeltétek, akkor ők továbbra is ingyenesen hívnak téged. Te pedig a Red csomaggal már úgyis a korlátlanság díjmentes világát élvezed. 

Lehet több Red-es előfizetésem?

Igen, ennek nincs akadálya. Magánszemélyként 5 előfizetői szerződés köthető. Flottacsomag esetén a flotta keretszerződésben meghatározott szabályok a mérvadóak.

Milyen hívásokért kell fizetni Red csomag esetén?

Emelt díjas hívások, emelt díjas SMS-ek.

Az új Red tarifák ( Red S, Red M, Red L és Red Infinity+) a korlátlan EU Roaming mellett már korlátlan EU nemzetközi beszélgetést is tartalmaznak, így belföldről bármely, nem belföldi, normál díjas EU-s szám hívásáért sem kell fizetni.

A régi Red tarifákkal fizetned kell a nemzetközi hívásokért, emelt díjas hívásokért, emelt díjas SMS-ekért.

Speciális számok, rövidhívószámok ingyenesen hívhatóak-e Red csomagok esetén?

Igen, belföldi normál díjas iránynak minősül minden belföldi, speciális díjazású szám hívása (pl. hangposta).

Vállalkozás szünetelése esetén, köthető-e magánszemélyként Red előfizetés?

Igen, a szerződéskötéshez szükséges magánszemélyre vonatkozó adatok meglétével van rá lehetőség.

Red-es ügyfél vagyok, miért magasabb a számlám?

Ha Red-es ügyfelünk vagy, akkor a tarifacsomagod fő jellemzője a korlátlanság egy fix havidíjért cserébe. Nincsenek percdíjak és SMS díjak sem! Mégis érdemes odafigyelned, hogy ne keletkezzenek plusz költségek a számládban. Nézzük meg, hogyan tudod ezeket kiküszöbölni!

Mit is jelent a Red? Mit jelent a korlátlanság? Lakossági csomagban jelenleg négy különböző Red csomagot különböztetünk meg, ezek a Red S, Red M, Red L és Red Infinity+. Amiben a csomagok eltérnek, azok többnyire a bennük lévő internet mennyiségek, illetve a készülékbiztosítás.

Red csomaggal korlátlanul tudsz:

 • Normáldíjas belföldi telefonszámra hívást indítani
 • Normáldíjas belföldi telefonszámra SMS-t küldeni
 • Normáldíjas belföldi telefonszámra MMS-t küldeni
 • Vodafone EU roaming normáldíjas hívás
 • Vodafone EU roaming normáldíjas SMS küldés
 • Vodafone EU romaing normáldíjas MMS küldés
 • Red EU nemzetközi hívás, SMS és MMS küldés normáldíjas számokra

Mi az a normáldíjas belföldi telefonszám? A másik két mobilszolgáltatóhoz tartozó és a vezetékes hívószámok.

Ezen kívül Red S csomagunkban 1 GB-os internetet, még Red M csomagunkban 4GB, Red L csomagunkban osztható 10 GB-ot illetve Red Infitiy+ tarifával a havidíjadért cserébe korlátlan az adatkeret. Sőt! Amennyiben készüléket vásárolsz tőlünk Red M, Red L és Red Infinity+ csomagokban, akkor a 24 hónapos hűségidőszak ideje alatt a tarifacsomagod havidíja további költség nélkül alap készülékbiztosítást is tartalmaz. Erről bővebben  itt  olvashatsz. Korlátlan Vodafone EU roaming illetve Red EU nemzetközi szolgáltatásokat az Európai Unió tagországainak, illetve azon kívül Svájc, Liechtenstein, Törökország, Norvégia vagy Izland hívószámaira érvényesek.

Ami mégis plusz költséghez vezethet egy Red előfizetőnél azok a következőek:

 • Emelt díjas hívások/SMS-ek indítása vagy fogadása. 
 • Európai Unió tagországain, valamint Svájc, Lichtenstein, Törökország, Norvégia és Izlandon felül indított nemzetközi hívások vagy SMS-ek indítása.
 • e-Pack nem teljesítésének díja. 
 • Mobilvásárlások.
 • Automatikus PluszAdat, illetve PluszAdat vásárlás. 
 • A tarifában foglalt adatforgalmon felüli adathasználat EU Roaming esetén.

Az itt felsoroltakat nem tartalmazzák a Red-es csomagok, így ezek a számládban plusz költséget fognak neked okozni. Így a telefonszámlád magasabb lesz, mint amennyi a fix havidíjad. Ezeket minden esetben feltüntetjük a számládon, amelyet a telefonszámodhoz kapcsolódóan a számlád Kiszámlázott díjak oldalán feltüntetünk.

 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz