Regisztráció Online Ügyintézéshez
Vissza

Hogyan regisztrálhatok felhasználói fiókot a honlapon?

Honlapunk  Saját fiókjában  történő regisztrációhoz az alábbiakra van szükség:

  • Vodafone-os telefonszám, 70-es formátumban (például 701234567),
  • ügyfélbiztonsági kód (4-6 számjegyű kód, amit a szerződéskötéskor adtál meg. A kód az előfizetői szerződéseden is szerepel),
  • egy legalább nyolc karakterből álló jelszóra, mely tartalmazzon kis-, és nagybetűt, valamint számot,
  • e-mail cím megadása nem kötelező.

A regisztrációt követően egyetlen bejelentkezéssel összes online (Online Ügyfélszolgálat, Netinfo, My Vodafone alkalmazás) szolgáltatásunkat elérheted.

Amennyiben elfelejtetted az ügyfélbiztonsági kódodat, akkor lehetőség van személyes adatok megadásával is a regisztrációt elvégezni. Ehhez a rendszerünkben tárolt személyazonosító okmányod száma (személyi igazolvány vagy jogosítvány), a születési időd, és a lakcímed irányítószáma szükséges.

A regisztrációt itt végezheted el.

Mit tegyek, ha elfelejtettem Saját fiók jelszavamat?

Ha elfelejtetted felhasználó fiókod jelszavát, ide kattintva tudsz új ideiglenes jelszót kérni. Itt meg kell adnod telefonszámodat és ügyfélbiztonsági kódodat. Ezt követően kapsz egy SMS-t az ideiglenes jelszavaddal, amelyet az első bejelentkezés után szükséges megváltoztatnod. Az új jelszavad legalább 8 karakterből álljon (tartalmazzon kis és nagybetűt, valamint számokat).

Elfelejtett jelszó esetén az ügyfélbiztonsági kód ismerete mindenképp szükséges, ugyanis ebben az esetben a személyes adatokkal történő azonosítás nem lehetséges.

Miért nem tudok regisztrálni a telefonszámommal az online ügyintézéshez?

Új szerződés megkötése után technikai okok miatt szükséges 2-3 napot várnod, amíg az Online Ügyfélszolgálaton vagy a My Vodafone alkalmazáson keresztül tudsz regisztrálni. A regisztráció menetéről a " Hogyan regisztrálhatok felhasználói fiókot a honlapon? " cikkben olvashatsz.

Természetesen az előfizetésedet már az aktiválást követően használhatod, kizárólag az online felületekre történő regisztráció végezhető el később.

 

Interaktív segédlet

Tippek, segítség mindenféle eszközhöz